Co-codamol

Klik hier voor paracetamol/codeïne >>

Paracetamol / Codeïne kopen zonder recept?

Paracetamol / Codeïne kopen zonder recept? Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn voor dit medicijn.

paracetamol codeine kopen zonder recept
Paracetamol / Codeïne nodig?

Paracetamol / Codeïne kopen zonder recept: meer info

Wil je Paracetamol / Codeïne kopen zonder recept? Volg dan onderstaande link. Op deze website vul je een korte vragenlijst in, waarna je een recept kunt krijgen. Ook kun je het medicijn laten leveren door een officiële apotheek. Dit is veiliger dan Paracetamol / Codeïne kopen zonder recept.

Klik hier voor paracetamol/codeïne >>

Let op: hieronder lees je meer over Paracetamol / Codeïne. Dit is een beknopte beschrijving die niet als medisch advies dient. Wil je medisch advies? Lees dan de bijsluiter en stel vragen aan de arts.

Wat is Paracetamol / Codeïne?

Paracetamol / Codeïne is een pijnstiller die veelal bij migraine wordt gebruikt. Je kunt dit middel echter ook slikken bij griep (vaak gepaard met hoesten), menstruatiepijn en verschillende pijnklachten als gevolg van ziekte of een operatie. Vaak gebruiken mensen dit medicijn als andere pijnstillers niet of onvoldoende effect hebben.

co codamol kopen zonder recept

Hoe werkt Paracetamol / Codeïne?

De werkzame stoffen in dit middel zijn codeïne en paracetamol. De combinatie van deze 2 werkzame stoffen maakt van Paracetamol / Codeïne een sterke en veelzijdige pijnstiller. Hierdoor verlaagt het middel de koorts, blokkeert het pijnsignalen en dempt het pijnprikkels. De werking duurt ongeveer 4 uur.

Hoe gebruik ik Paracetamol / Codeïne?

Waneer je Paracetamol / Codeïne online verkrijgt, zal de arts een dosering voorschrijven. Volg deze dosering altijd goed op en overschrijd deze niet. Neem het medicijn ook niet langer dan door de arts is voorgeschreven. Neem niet meer dan 8 tabletten per 24 uur (kinderen van 12 tot 15 jaar: 4 tabletten per 24 uur). Als je last hebt van een gevoelige maag, kun je dit medicijn innemen tijdens of vlak na de maaltijd. Dit helpt eventuele bijwerkingen te verminderen.

Gebruik je Paracetamol / Codeïne en nemen de klachten na 3 dagen nog niet af? Raadpleeg dan de arts. In de regel wordt dit middel niet langer dan 3 dagen achter elkaar gebruikt.

Tablet of capsule

De tablet en capsule neem je in met voldoende water. Slik het middel in zijn geheel door zonder erop te kauwen.

Bruistablet of oplosbare tablet

Leg de bruistablet of oplosbare tablet in een half glas water. Wacht tot de tablet helemaal is opgelost en roer de oplossing goed om. Drink het glas direct helemaal leeg.

Waarschuwing

Geef dit medicijn nooit aan kinderen onder de 12 jaar. Bij kinderen kunnen ademhalingsproblemen optreden als ze dit medicijn innemen.

Dosis vergeten?

Als je een dosis Paracetamol / Codeïne hebt vergeten in te nemen, kun je dit alsnog doen tot 4 uur voor je de volgende dosis dient in te nemen. Zorg altijd dat er minimaal 4 uur zit tussen 2 doseringen en neem nooit een dubbele dosis. Heb je toch een dubbele dosis genomen? Neem dan contact op met je arts.

co codamol kopen

Behandeling stopzetten

Over het algemeen wordt dit medicijn voor een periode van 3 dagen gebruikt en kun je daarna de behandeling probleemloos stopzetten. Wanneer je dit medicijn gedurende langere tijd gebruikt, kun je ervan afhankelijk worden. Stoppen met de behandeling kan in dat geval voor ontwenningsverschijnselen zorgen. Mocht je Paracetamol / Codeïne voor langere tijd gebruikt hebben, raadpleeg dan je arts als je ermee stopt.

Welke bijwerkingen kan ik ervaren?

Bij het gebruik van Paracetamol / Codeïne kunnen bijwerkingen optreden, al zal niet iedereen deze ervaren. Lees desondanks de bijsluiter goed door om te weten welke bijwerkingen er mogelijk kunnen optreden en hoe je hiermee om moet gaan. De volgende bijwerkingen kunnen in zeldzame tot zeer zeldzame gevallen optreden:

 • Constipatie (verstopping). Vaak helpt vezelrijk voedsel deze klachten te verminderen. Houdt de constipatie aan, neem dan contact op met je arts.
 • Andere maagdarmklachten, zoals buikpijn, misselijkheid en overgeven. Deze klachten kun je verminderen door het medicijn tijdens of vlak na de maaltijd in te nemen.
 • Duizeligheid of draaierigheid.
 • Sufheid, vooral bij hogere doseringen.
 • Verwardheid.
 • Jeuk en uitslag of galbulten. Dit kan duiden op overgevoeligheid van een van de bestanddelen van Paracetamol / Codeïne. Ook kunnen bij overgevoeligheid zwellingen in het gezicht en de keel optreden. Neem contact op met je arts als dit optreedt.
 • Zweten.
 • Droge mond. Drink daarom voldoende water en houd je gebit goed schoon. Bij een droge mond kunnen eenvoudiger gaatjes optreden.
 • Verminderde eetlust.
 • Moeite met urineren.
 • Ontsteking van de alvleesklier.
 • Afhankelijkheid van codeïne wanneer dit medicijn regelmatig of voor lange tijd gebruikt wordt.

Ervaar je andere of hevige bijwerkingen, of houden de bijwerkingen lang aan? Neem dan direct contact op met je arts.

kopen zonder recept

N.B.: lees altijd voor gebruik van Paracetamol / Codeïne de bijsluiter volledig door. Daarin vind je de meest actuele lijst met bijwerkingen en aanbevelingen voor het gebruik van dit medicijn.

Wanneer moet ik Paracetamol / Codeïne niet gebruiken?

Dit medicijn is niet voor iedereen geschikt. Zo kun je in de volgende gevallen dit middel niet gebruiken:

 • Als je overgevoelig bent voor een van de werkzame stoffen of een ander bestanddeel in de tabletten of capsules.
 • Als je een ernstige aandoening aan een of meerdere organen hebt.
 • Als je jonger dan 12 jaar bent.

Autorijden

Paracetamol / Codeïne kan zorgen voor duizeligheid, draaierigheid of sufheid. Heb je last van (1 van deze) bijwerkingen? Dan mag je niet autorijden. Wacht tot de bijwerkingen over zijn voordat je aan het verkeer deelneemt.

Alcohol en voedsel

Het wordt sterk afgeraden om alcohol te drinken tijdens het gebruik van dit medicijn. Alcohol kan de werking van codeïne versterken en bepaalde bijwerkingen verhevigen. Drink daarom liever niet zolang je dit medicijn gebruikt.

Zwangerschap en borstvoeding

Er is te weinig bekend over het gebruik van Paracetamol / Codeïne tijdens de zwangerschap en borstvoeding om dit als veilig te bestempelen. Overleg daarom met je arts als je dit geneesmiddel wilt gebruiken en zwanger bent of wilt worden. Raadpleeg ook de arts als je dit middel wilt gebruiken en borstvoeding geeft.

Gebruik dit medicijn niet vlak voor de bevalling. Dit kan tot gevolg hebben dat de pasgeboren baby ademhalingsproblemen krijgt.

kopen zonder recept

Kan er een wisselwerking optreden tussen Paracetamol / Codeïne en andere medicijnen?

Wanneer je Paracetamol / Codeïne wilt kopen, is het belangrijk om te weten dat dit medicijn een wisselwerking kan vertonen met bepaalde andere medicijnen. Hieronder staan categorieën en werkzame stoffen genoemd. Als je al medicijnen slikt, check dan in de bijsluiter of de hieronder genoemde tegenindicaties van toepassing zijn op jouw medicijnen. Overleg met je arts als je een van de hieronder genoemde medicijnen gebruikt of kort geleden hebt gebruikt:

 • Andere medicijnen die paracetamol bevatten. Deze kunnen ervoor zorgen dat je een overdosis paracetamol binnenkrijgt. Paracetamol zit in veel pijnstillers en medicijnen tegen griep en verkoudheid.
 • MAO-remmers (medicijnen tegen onder andere depressie).
 • Andere medicijnen die je suf maken, zoals antipsychotica, benzodiazepinen, verdovende antihistaminica, slaapmiddelen, opioïde pijnstillers en tricyclische antidepressiva.
 • Colestyramine kan de werking van Paracetamol / Codeïne verminderen.
 • Sommige diabetesmedicijnen kunnen de opname van paracetamol in de bloedbaan vertragen, waardoor het langer duurt voordat het medicijn werkt.
 • Kinidine, rifampicine en ritonavir kunnen het pijnstillende effect verminderen.
 • De codeïne in dit medicijn kan het effect van domperidon en metoclopramide op de spieractiviteit in de maag verminderen.
 • Loperamide verhoogt in combinatie met dit geneesmiddel de constiperende werking.
 • Bepaalde medicijnen die gebruikt worden bij Parkinson, incontinentie en spasmen kunnen de constipatie en moeite met urineren versterken.
 • Deze pijnstiller kan de anti-stollende werking van bijvoorbeeld warfarin versterken, waardoor het risico op bloedingen groter wordt.
 • Als je behandeld wordt tegen kanker met behulp van imatinib of busulfan, neem dan eerst contact op met je arts voordat je dit geneesmiddel gaat gebruiken.

N.B.: hoewel bovenstaande lijst met de grootste zorg is samengesteld, kan deze verouderd of onvolledig zijn. Lees daarom altijd zorgvuldig de bijsluiter door voor de meest actuele lijst met bijwerkingen en tegenindicaties. Laat je hierdoor niet afschrikken, maar weet wat je moet doen wanneer je bepaalde medicijnen slikt of bijwerkingen ervaart.

Kan ik Paracetamol / Codeïne kopen zonder recept?

Paracetamol / Codeïne kopen zonder recept kopen is niet mogelijk. Er zijn wel mogelijkheden om dit medicijn online te verkrijgen. Via onderstaande link kun je, door middel van het invullen van een vragenlijst, een recept van de online arts en eventueel het medicijn zelf krijgen.

paracetamol codeine kopen zonder recept

Meer info over Paracetamol / Codeïne >>

Hier lees je meer over de mogelijkheden van Codeïne kopen.


6 Reacties

Me

October 26, 2017 at 2:06 pm

Dokteronline levert niet meer codeinehoudende medicijnen.Helaas geen uitleg op hun site.

  admin

  October 26, 2017 at 2:14 pm

  Dag Me,
  Inderdaad zien we nu dat Co-Codamol uit het assortiment gehaald is bij Dokter Online. De gewone codeïne is echter nog verkrijgbaar. Zie ook: https://www.medicijnkopen.com/codeine/

   Me

   October 26, 2017 at 2:38 pm

   Dag admin, is er ook bekend waarom het uit assortiment is gehaald? Kan men ergens anders terecht? Ik weet alleen dat enkele maanden geleden DOnline zeer negatief in het NL nieuws zijn geweest.

    admin

    October 26, 2017 at 6:05 pm

    Hi, er is helaas altijd veel negatief nieuws vanuit de sector om de concurrentie van online apotheken de mond te snoeren. Feit blijft dat juist Dokter Online de enige betrouwbare online partij is die wij (tot nu toe) hebben gezien. De rest heeft vaak slechte kwaliteit of levert helemaal geen medicijnen uit en troggelt alleen maar geld af bij nietsvermoedende gedupeerden. Vandaar dat wij alleen Codeïne van Dokter Online kunnen aanbevelen als medicijn met Codeïne. Wellicht dat je een (veilige!) combinatie met een ander medicijn kunt vinden om je klachten te verhelpen? Succes ermee!

     Me

     October 27, 2017 at 4:29 pm

     Absoluut. Ik ben al jaren klant, nooit en nimmer problemen. En ze houden gebruik van opiaten zeer streng in de gaten. Hier besproken medicijnen zijn wel verkrijgbaar op de Engelse site. Dit betekent dat met de levering van bepaalde medicijnen (opiaten, behalve tramadol ) heeft zich alweer de EU bemoeid. Maar: Zelfs een zalf tegen acne is uit het EU assortiment gehaald??? ( wordt ook gebruikt als antirimpel crème). Best paradoxaal, bv. in Amsterdam kan je op elke hoek cocaïne, heroïne en andere troep kopen, dat dan wel. Groeten en succes met uw site en verdere speurwerk!

     admin

     November 1, 2017 at 1:09 pm

     Hi Me, inderdaad zijn er wat medicijnen niet meer leverbaar. Gelukkig zijn er voor veel van deze medicijnen redelijke alternatieven te vinden. Je moet alleen wel goed zoeken en kijken of het andere medicijn geen problemen in het gebruik oplevert. Hopelijk vind je wat je zoekt!

Laat een reactie achter