Colchicine

Klik hier voor Colchicine >>

Colchicine kopen zonder recept?

Colchicine kopen zonder recept, zijn daar mogelijkheden voor? Ontdek het hier.

colchicine kopen bestellen zonder recept
Colchicine nodig?

Colchicine kopen zonder recept: hoe en waar?

Je wilt Colchicine kopen zonder recept? Dan kun je via bepaalde partijen een online vragenlijst invullen. Hiermee krijg je een recept en desgewenst van een officiële apotheek het medicijn. Dit bespaart je een rit langs dokter en apotheek. Het is bovendien veiliger dan online Colchicine kopen zonder recept.

Klik hier voor Colchicine >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Colchicine en wat het doet?

Colchicine is een medicijn dat over het algemeen wordt gebruikt bij jicht. Het heeft een ontstekingsremmende werking, en dan met name bij ontstekingen die ontstaan door jicht. Ook kan het een helpende hand bieden ter behandeling van jichtaanvallen. Daarnaast kan dit middel helpen bij mediterrane koorts en ontsteking van het hartzakje. Colchicine verlicht binnen 12 uur de pijn in gewrichten. Vaak wordt het enkele dagen gebruikt. Als het na 3 dagen echter nog geen effect sorteert, dien je contact op te nemen met je arts.

colchicine kopen zonder recept

Het gebruik van Colchicine

Je neemt Colchicine bij jichtaanvallen zo snel mogelijk als je een jichtaanval voelt opkomen. Neem exact de door de arts voorgeschreven dosis en vermijd overdosering. Je neemt het medicijn vaak 1 of een paar dagen. Is het minder dan 3 dagen geleden dat je de vorige aanval had? Neem dan geen medicijn.

In andere gevallen (ontstekingen van het hartzakje, familiaire mediterrane koorts, gecombineerd met urinezuurverlagers) kan het zijn dat je Colchicine langer moet nemen.In sommige gevallen wordt dit medicijn zelfs levenslang voorgeschreven.

Let op: als je na 3 dagen nog evenveel last hebt van de klachten, neem dan contact op met je arts. Stop met het medicijn als de pijn voorbij is. Stop ook als je misselijk wordt, buikpijn krijgt of diarree krijgt. Neem nooit meer of vaker Colchicine dan door de arts is voorgeschreven!

Vergeten dosis inhalen

Je kunt een vergeten dosis inhalen als er nog voldoende tijd is tot de volgende dosis. Het is echter zeer belangrijk om geen overdosis te nemen. Lees in de bijsluiter wanneer je nog een dosis kunt inhalen en overschrijd deze voorwaarden niet!

colchicine bestellen zonder recept

Stoppen wanneer je wilt?

Je kunt in principe stoppen met Colchicine wanneer je wilt. Echter kan dit ervoor zorgen dat de klachten terugkomen. Overleg dus met de arts als je overweegt te stoppen.

Mogelijke bijwerkingen

Er kunnen bijwerkingen optreden wanneer je dit medicijn gebruikt. De meeste van deze bijwerkingen zijn zeldzaam en licht van aard. Er zijn echter ook bijwerkingen waar je goed op moet letten. Zeker bij kinderen en ouderen kunnen bijwerkingen sneller en heviger optreden. Lees daarom dit gedeelte goed door.

Stop direct met het gebruik en waarschuw je arts als je een branderig gevoel in je keel hebt, misselijk wordt, kramp in je buik hebt of diarree krijgt (soms met bloed). Dit is over het algemeen een teken dat je een overdosis Colchicine in je bloed hebt. Dit hoeft niet altijd te komen doordat je teveel hebt ingenomen. De werking van je lever of nieren en andere medicijnen kunnen hierop van invloed zijn.

De volgende bijwerkingen zijn zeldzaam tot zeer zeldzaam. Waarschuw de arts als je ze ervaart: maagdramklachten, jeuk of uitslag op de huid, minder kracht of gevoel in je handen en voeten, onverklaarbare spierpijn, stijve of pijnlijke gewrichten, bloedarmoede, infecties, bloedingen.

Andere zeer zeldzame bijwerkingen zijn pijn, zwakte en kramp in spieren, haaruitval, gewrichtspijn, menstruatieproblemen bij vrouwen, verandering in zaadproductie bij mannen.

kopen zonder recept

Andere zaken om op te letten

Als je Colchicine wilt kopen, is het belangrijk om te weten of dit middel geschikt is voor je. Hieronder vind je enkele waarschuwingen en beperkingen.

Overleg met de arts als je:

 • Een aangeboren tekort aan G6PD hebt.
 • Bepaalde cholesterolverlagers, antibiotica, antischimmelmedicijnen, afweeronderdrukkers, medicijnen tegen hart- en vaatziekten, medicijnen tegen hiv of medicijnen tegen hepatitis B gebruikt.

De arts zal in deze gevallen bepalen of je dit medicijn of beter een ander medicijn kunt gebruiken. Vul daarom altijd het consultformulier volledig in.

Neem dit medicijn niet als je:

 • Overgevoelig bent voor Colchicine of een ander bestanddeel van de tabletten.
 • Zwanger bent of wilt worden.
 • Borstvoeding geeft.

Overleg met de arts welk medicijn je wel kunt gebruiken.

Let op met voeding

Neem geen grapefruit zolang je dit medicijn gebruikt. Zowel grapefruitsap als grapefruit in vruchtvorm kunnen een versterkend effect hebben op Colchicine. Wacht tot minimaal een dag na het nemen van de laatste tablet met het eten van grapefruits en het drinken van grapefruitsap (ook uit pak).

Het wordt daarnaast aangeraden om 2 tot 3 liter water per dag te drinken.

kopen zonder recept

Let op met alcohol

Alcoholhoudende dranken lijken voor een toename van urinezuur in het bloed te zorgen. Met name bier heeft dit effect. Alcohol drinken wordt daarom afgeraden.

Geen beperking voor autorijden

Dit medicijn heeft geen invloed op de rijvaardigheid. Je kunt dus gewoon rijden terwijl je dit medicijn gebruikt (mits de aandoening je hier niet in beperkt).

Is Colchicine kopen zonder recept mogelijk?

Colchicine kopen zonder recept is niet mogelijk. Voor het recept dien je een online artsconsult te starten, waarin je het recept voorgeschreven kunt krijgen. Ook kan gezorgd worden voor de levering van het medicijn. Via onderstaande link kun je beginnen met het artsconsult voor Colchicine.

colchicine kopen bestellen zonder recept

Meer info over Colchicine >>


2 Reacties

Arie vd Meer

October 15, 2018 at 11:01 am

Goedemiddag, ik wil graag colchicine kopen.
Eerder voorgeschreven door mijn atrs in Venezuela war ik woon vanwege een jichtaanvl in mijn voet.
Maar door de huidige situatie in venezuela niet meer verkrijgbaar zoals veel medicijnen.
Om een volgende jichtaanval voor te zijn wil ik colchicine op voorraad hebben.

  admin

  October 15, 2018 at 11:29 am

  Hallo, via de links en button in het artikel kunt u kijken of het mogelijk is Colchicine te bestellen. Succes ermee!

Laat een reactie achter