Condyline

Klik hier voor Condyline >>

Condyline (Podofyllotoxine) kopen zonder recept?

Condyline kopen zonder recept, is het mogelijk? Hieronder zie je wat er mogelijk is.

condyline kopen bestellen zonder recept
Condyline nodig?

Condyline (Podofyllotoxine) kopen: meer informatie

Je kunt Condyline (Podofyllotoxine) niet kopen zonder recept, maar wel online aanvragen via een artsconsult. Wij vergelijken partijen die dergelijke consulten aanbieden voor de laagste prijs. Lees eerst hieronder meer over dit geneesmiddel en hoe je een consult kunt starten.

Klik hier voor Condyline >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Condyline?

Je kunt Condyline gebruiken wanneer je last hebt van bepaalde goedaardige knobbels op de huid en bij genitale wratten. Dit zijn wratten die zich op de geslachtsdelen bevinden. Je krijgt de soa genitale wratten door onbeschermd seksueel contact. Dit medicijn komt in de vorm van een vloeistof (3,5 ml). Let op: deze vloeistof is brandbaar!

Condyline Podofyllotoxine kopen zonder recept

Hoe werkt dit geneesmiddel?

De werkzame stof in Condyline is Podofyllotoxine. Deze stof remt de groei van de cellen van de wrat en beschadigt de aanwezige cellen. Ook doodt de werkzame stof het virus dat de wratten veroorzaakt. Op deze manier sterven de aanwezige cellen af en verdwijnen de klachten. Overigens komt het vaak voor dat de wratten weer terugkomen.

Gebruik van dit medicijn

Condyline neem je niet oraal in, maar gebruik je direct op het besmette gebied (de knobbel of wrat). Eerst zorg je dat de te behandelen huid schoon en droog is. Eventueel kun je de huid rondom de wrat beschermen door er wat vaseline of zinkzalf op te smeren. Gebruik dit medicijn nooit in de buurt van een sigaret of open vuur.

Met behulp van het meegeleverde plastic staafje neem je wat vloeistof uit het flesje en breng je dit aan op de plekken waar wratten zitten. Vervolgens laat je de vloeistof drogen.

Na het gebruik gooi je het plastic staafje weg. Was je handen grondig en sluit het flesje goed af om verdamping van de vloeistof te voorkomen.

Vermijd ogen en beschadigde of geïrriteerde huid. De huid kan wat rood en geïrriteerd aanvoelen op de plaatsen waar Condyline is aangebracht. Dit is over het algemeen een teken dat de wrat aan het verdwijnen is.

Condyline Podofyllotoxine bestellen zonder recept

Dosis vergeten

Een vergeten dosis kun je verplaatsen naar het eind van de kuur voor de 4 dagen rust, dus alsof je 1 dosis later de rustdagen inlast.

Eerder de kuur afbreken

Je kunt eerder met de kuur stoppen. Houd er wel rekening mee dat de klachten dan hoogstwaarschijnlijk zullen aanblijven.

Bijwerkingen van Podofyllotoxine

Het gebruik van Condyline kan enkele bijwerkingen met zich meebrengen. Meestal duren de bijwerkingen niet lang en gaan ze vanzelf weer weg. Ervaar je hevigere, langdurigere of andere bijwerkingen dan hier genoemd worden? Raadpleeg dan je arts.

In sommige gevallen kan de huid waarop de vloeistof is aangebracht jeuken of geïrriteerd of branderig aanvoelen. Dit duurt vaak niet lang. Ook kunnen op de tweede en derde dag roodheid en pijn op en rond de wrat optreden. Dit is normaal en gaat vanzelf weer over.

In zeldzame gevallen kunnen beschadigingen, bloedingen en/of zwellingen optreden in en rond het gebied waar je het middel hebt aangebracht. Er kunnen ook zweertjes, zwellingen of ontstekingen op en rondom het behandelde gebied ontstaan. Dit komt echter heel weinig voor.

Heb je veel last van bijwerkingen of ervaar je een bijwerking die hier en in de bijsluiter niet genoemd wordt? Neem contact op met je arts.

kopen zonder recept

Beperkingen en waarschuwingen voor gebruik

In sommige gevallen mag je Condyline niet gebruiken. Gebruik dit middel niet in de volgende gevallen:

  • Als je overgevoelig bent voor Podofyllotoxine of een ander ingrediënt van dit geneesmiddel.
  • Als je behandeld wordt met een geneesmiddel waar de stof podophylline in zit.
  • Als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Overleg met de arts als een van deze situaties op jou van toepassing is en overleg of je misschien beter een ander middel kunt gebruiken.

Alcohol, voedsel en autorijden

Er gelden geen waarschuwingen of beperkingen op het gebied van eten, drinken en autorijden voor dit geneesmiddel.

Zwangerschap en borstvoeding

Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, mogen Condyline absoluut niet gebruiken. Dit kan schadelijk zijn voor de gezondheid van de baby. Overleg met de arts of er een middel is dat je wel zonder problemen kunt gebruiken.

kopen zonder recept

Wisselwerking van Podofyllotoxine met andere medicijnen

In principe zijn er geen wisselwerkingen van Condyline en de werkzame stof met andere medicijnen bekend. Let echter wel op met andere producten die je op de huid aanbrengt. Overleg met de arts voordat je andere middelen (crèmes, zalf en dergelijke) aanbrengt op huid die je met dit medicijn behandeld hebt.

Direct Condyline kopen zonder recept?

Je kunt Condyline niet kopen zonder recept. Wel kunnen wij je in contact brengen met een partij die bemiddelt in online artsconsulten en eventueel de verstrekking van het medicijn. Via onderstaande link kun je het consult starten en een recept voor Condyline verkrijgen.

condyline kopen bestellen zonder recept

Meer info over  Condyline >>


Laat een reactie achter