Crestor (Rosuvastatine)

Klik hier voor Crestor (Rosuvastatine) >>

Crestor (Rosuvastatine) kopen zonder recept?

Je wilt Crestor (Rosuvastatine) kopen zonder recept en weten of dat kan? Hier vind je het antwoord.

crestor rosuvastatine kopen bestellen zonder recept
Crestor (Rosuvastatine) nodig?

Crestor met Rosuvastatine kopen: meer informatie

Crestor met rouvastatine kun je niet kopen zonder recept, maar je kunt via een online artsconsult een recept aanvragen, waarna je desgewenst het medicijn geleverd kunt krijgen. Hieronder lees je meer over dit medicijn, de werking en bepaalde aanwijzingen voor het gebruik.

Klik hier voor Crestor (Rosuvastatine) >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Crestor en waarvoor kun je het kopen?

Crestor wordt voorgeschreven aan mensen met een te hoog gehalte aan bepaalde bloedvetten, zoals cholesterol. De werkzame stof Rosuvastatine behoort tot de statines of cholesterolsyntheseremmers. Deze stof helpt deze vetten te verlagen, waardoor de kans op aderverkalking afneemt. Dit gebeurt overigens niet meteen: het zal over het algemeen tussen de 2 en 4 weken duren voordat er een merkbare afname van bloedvetten heeft plaatsgevonden. Ook bij mensen die meer risico hebben op hart- en vaatziekten kan Rosuvastatine helpen.

crestor rosuvastatine kopen zonder recept

Rosuvastatine gebruiken

Wie Crestor koopt, gebruikt dit meestal voor langere tijd. Als de cholesterolverlagende werking voldoende blijkt, kan het zelfs zijn dat je dit medicijn de rest van je leven moet gebruiken.

De tabletten met Rosuvastatine neem je dagelijks bij voorkeur op een vast tijdstip. Dit verkleint de kans dat je per ongeluk een dosis overslaat. Neem de tablet in met wat water. Mocht je last van je maag en/of darmen krijgen door dit medicijn, neem het dan tijdens of rond een maaltijd in.

Een tablet vergeten?

Het kan voorkomen dat je Crestor gebruikt en een tablet hebt vergeten in te nemen. Kom je hier op tijd achter, dan kun je hem opnieuw innemen. Neem nooit 2 doseringen te snel achter elkaar of tegelijk in. Dit kan ernstige bijwerkingen met zich meebrengen. Lees voor meer aanwijzingen bij een vergeten dosis de bijsluiter goed door.

Stoppen met de tabletten slikken?

Je kunt stoppen met het slikken van Rosuvastatine, maar reken er daarbij wel op dat de klachten terugkomen. De bloedvetten zullen weer toenemen en ook loop je weer meer risico op hart- en vaatziekten. Het is daarom aan te raden alleen te stoppen als je dit hebt besproken met je arts.

rosuvastatine crestor bestellen zonder recept

Bijwerkingen van Crestor

Bij het gebruik van Crestor kan de werkzame stof Rosuvastatine voor bijwerkingen zorgen. De bijwerkingen zijn meestal niet heel hevig en nemen af als het lichaam gewend raakt aan het medicijn. Toch kan het gebeuren dat je meer of langer last hebt van een bijwerking. Schakel in zo’n geval altijd de arts in.

In zeldzame gevallen treden de volgende bijwerkingen op: last van je maag en/of darmen, hoofdpijn, een zwak of duizelig gevoel, diabetes en last van spieren en/of gewrichten. Mocht je lang last houden van zwakte, duizelingen of onverklaarbare spierpijn bij het gebruik van dit medicijn, raadpleeg dan je arts.

In zeer zeldzame gevallen ervaren mensen de volgende bijwerkingen: uitslag, jeuk of bulten op de huid, heel soms haaruitval, verdoofde of tintelende armen of benen (waarschuw in dat geval je arts), ontsteking van de lever of alvleesklier, afwijkingen in het bloed, borstvorming bij mannen, een reactie door overgevoeligheid, oedeem, psychische problemen, hoesten en kortademigheid (neem bij veel last contact op met je arts), problemen met slapen, ernstige spierproblemen, koorts, misselijkheid met braken. Neem contact op met je arts als je van deze laatstgenoemde klachten last hebt of als je last hebt van andere, hevige bijwerkingen.

kopen zonder recept

Waarschuwingen en beperkingen voor Rosuvastatine

Crestor is niet voor iedereen geschikt. Zo mag je dit medicijn niet gebruiken als je overgevoelig bent voor Rosuvastatine of een ander bestanddeel in dit medicijn. Dit komt extreem weinig voor. Mocht je overgevoelig zijn, dan merk je dit aan uitslag en bulten op de huid, soms zelfs met blaarvorming of een loslatende huid. Ook kunnen er zwellingen in je gezicht en mond of keel ontstaan. Hierbij kan benauwdheid optreden. Voel je een van deze bijwerkingen, schakel dan direct je arts in en bezoek de Eerste Hulp. Stop onmiddellijk met het gebruik van dit medicijn.

Kun je met dit medicijn autorijden?

Het komt in enkele gevallen voor dat je wat duizelig wordt van dit medicijn. Dit is meestal alleen in de eerste dagen. omdat het lichaam nog moet wennen aan het medicijn. Als dit het geval is, wacht dan tot je geen last meer hebt van duizeligheid voordat je weer in de auto stapt.

Gaat Crestor samen met alle voedsel?

In principe geldt er geen beperking voor voedsel. Je kunt dus alles eten. Het is echter wel zo, dat dit medicijn het beste werkt als je daarbij een cholesterolverlagend dieet volgt.

Kan ik alcohol bij Crestor (Rosuvastatine) drinken?

Je kunt over het algemeen 1 of 2 glazen alcohol per dag drinken bij Crestor. De werkzame stof Rosuvastatine kan echter bijwerkingen hebben op de lever. In dat geval kan alcohol schadelijk zijn. Pas daarom altijd op met alcoholhoudende dranken.

Kan ik Rosuvastatine gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding?

Het wordt afgeraden Crestor te gebruiken vlak voor of tijdens de zwangerschap. Ook is niet vastgesteld dat je dit middel veilig kunt gebruiken als je borstvoeding wilt geven. Overleg daarom met je arts als je dit medicijn wilt gebruiken en zwanger bent of wilt worden, of borstvoeding geeft.

kopen zonder recept

Kan ik Crestor veilig combineren met andere medicijnen?

De werkzame stof Rosuvastatine gaat niet met alle medicijnen probleemloos samen. Hieronder wordt een lijst genoemd met werkzame stoffen waarmee een wisselwerking kan optreden. Check de bijsluiter van de medicijnen die je al gebruikt om te kijken of deze werkzame stoffen erin voorkomen. De stoffen waarop dit medicijn kan reageren, zijn: acenocoumarol, algeldraat, calciumcarbonaat, ciclosporine, colchicine, fenprocoumon, fusidinezuur, gemfibrozil (tenzij deze combinatie bewust is voorgeschreven), leflunomide, magnesiumhydroxide en teriflunomide. Ook kan er een wisselwerking optreden in combinatie met bepaalde medicijnen tegen hiv en hepatitis C. Als een van deze werkzame stoffen voorkomt in een medicijn dat je gebruikt, raadpleeg dan de arts als je Crestor gaat kopen.

Waar kan ik Crestor met Rosuvastatine kopen zonder recept?

Crestor kopen zonder recept is niet mogelijk. Wel kunnen we je in contact brengen met een partij die voor het recept een online artsconsult en indien gewenst het medicijn kan verzorgen. Via de link hieronder kom je op de website terecht.

Crestor Rosuvastatine kopen

Meer info over  Crestor >>


Laat een reactie achter