Cyclizine

Klik hier voor Cyclizine >>

Cyclizine kopen zonder recept?

Cyclizine, kun je dat kopen zonder recept? Lees er hier meer over.

Cyclizine kopen bestellen zonder recept
Cyclizine nodig?

Cyclizine kopen zonder recept

Je kunt om verschillende redenen misselijk zijn. Het liefst doe je daar snel iets tegen. Cyclizine kopen zonder recept zou dan een gemakkelijke en snelle weg zijn. Vul via onderstaande link de online vragenlijst in voor een recept en eventueel het medicijn via een officiële apotheek. Dit is een veiligere methode dan Cyclizine kopen zonder recept. Voor je dit middel echter koopt en gebruikt, is het slim om eerst een aantal zaken hierover op een rijtje te krijgen. De volgende informatie maakt het een stuk inzichtelijker wat de voor- en nadelen van het gebruik van het medicijn zijn.

Klik hier voor Cyclizine >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Cyclizine?

Cyclizine is een middel dat misselijkheid bestrijdt. Het wordt daarom genomen door mensen die hier overmatig last van hebben. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een zwangerschap. Een ander voorbeeld kan zijn reisziekte. In dat geval kan het gebruik van het medicijn zeer veel ongemak wegnemen. Daardoor wordt namelijk de misselijkheid bestreden. Wat wel goed in acht genomen moet worden, is dat het ook een aantal andere uitwerkingen op het lichaam heeft. Dit betekent dat er goed opgepast moet worden met het gebruik ervan.

cyclizine kopen zonder recept

Hoe is Cyclizine te gebruiken?

Het gebruik van Cyclizine is eenvoudig. De tabletten kunnen zo worden ingenomen. Wie ze neemt tegen reisziekte doet dit een uur tot twee uur voor de reis gaat aanvangen. Doe dit met wat voedsel. Het kan slim zijn om vier uur later een volgende dosis nemen bij lange tochten. Bij ochtendziekte is het slim om de avond ervoor al een dosis te nemen. Deze kan, indien nodig, de volgende ochtend worden aangevuld met een volgende dosis. De tabletten zijn gemakkelijk in te nemen. Bovendien is er geen sprake van bijvoorbeeld een kuurvorm of langdurige noodzaak. Cyclizine is naar behoefte in te nemen.

cyclizine bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen

Cyclizine kan sufheid, slaperigheid, duizeligheid en vermoeidheid met zich meebrengen. Meer dan 30 procent van de gebruikers meldt deze bijwerking. Er  zijn ook andere bijwerkingen die in zeldzame gevallen voorkomen, maar wel belangrijk zijn om te vermelden. Zo kan je last krijgen van maag- en darmklachten. Ook een droge mond en keel zijn weleens het geval. Bovendien merkt een aantal mensen dat de rusteloosheid wat toeneemt nadat het medicijn is ingenomen. Dit zijn allemaal klachten die ook weer verdwijnen zodra het lichaam gewend is aan het medicijn. Bovendien hoeft dit niet bij ieder moment van inname en bij iedere persoon voor te komen. Het is dus belangrijk om hier niet van te schrikken als het wel gebeurt. Lees ook de bijsluiter voordat je dit medicijn gaat gebruiken.

kopen zonder recept

Let hierop bij Cyclizine

Voordat je overgaat tot Cyclizine kopen, is het verstandig je eerst in te lezen over waarschuwingen en mogelijke uitzonderingen voor het gebruik van dit medicijn. Lees meer hieronder.

In combinatie met verkeer

Wanneer Cyclizine gebruikt gaat worden, dan is het belangrijk om goede kennis op te doen van de uitwerkingen. Het is namelijk niet alleen zo dat de misselijkheid wordt weggenomen. Het is bijvoorbeeld ook zo dat je er wat suf van kunt worden. Ook slaperigheid is niet ongebruikelijk. Dit kan het reactievermogen tijdelijk verminderen. Daardoor is het dus niet slim om het middel te nemen tegen reisziekte wanneer je zelf actief moet deelnemen aan het verkeer. Dit kan tot gevaarlijke situaties leiden. Dit geldt ook wanneer je bijvoorbeeld op de fiets of te voet gaat en je hebt dit middel gebruikt tegen een andere vorm van misselijkheid.

In combinatie met zwangerschap en borstvoeding

Het wordt afgeraden dit medicijn te nemen als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Overleg met de arts. Er zijn middelen beschikbaar waarvan het gebruik we bewezen veilig is.

In combinatie met alcohol of andere medicijnen

Hoewel Cyclizine op zichzelf geen gevaar kan met andere medicijnen, is er wel een kleine waarschuwing op zijn plaats. Het gebruik van dit medicijn in combinatie met andere medicijnen die sufheid en een vertraagd reactievermogen in de hand werken kan gevaarlijk zijn. Hiervoor geldt hetzelfde als de combinatie met alcohol. Het kan versterkend op elkaar werken.

kopen zonder recept

Voor een allergietest

Omdat dit medicijn ook een anti-allergische werking heeft, kan dit medicijn de uitslag van een allergietest negatief beïnvloeden. Je moet daarom minimaal 3 dagen stoppen met dit middel voordat je een allergietest ondergaat.

Cyclizine kopen zonder recept: wel of niet mogelijk?

Cyclizine kun je niet kopen zonder recept. Voor dit medicijn dien je een recept te laten uitschrijven. Desgewenst kan een arts dit verzorgen door middel van een online consult. Daarna kun je ervoor kiezen het medicijn te laten uitleveren door een gecertificeerde apotheek. Meer informatie vind je via onderstaande link.

Cyclizine kopen bestellen zonder recept

Meer info over Cyclizine >>


Laat een reactie achter