Dermovate

Klik hier voor Dermovate >>

Dermovate (Clobetasol) kopen zonder recept?

Wil je Dermovate kopen, en kijken of dat kan zonder recept? Hier lees je wat er mogelijk is.

dermovate kopen bestellen zonder recept
Dermovate nodig?

Lees meer over Dermovate kopen zonder recept

Wie met klachten die betrekking hebben op de huid kan veel hebben aan Dermovate. Je gebruikt dit medicijn door het op de huid te smeren. De werkzame stof is Clobetasol. Dermovate kopen zonder recept is echter niet mogelijk. Je zult hiervoor een doktersrecept moeten hebben. Dit kun je eventueel laten uitschrijven via een online consult. Ook kan desgewenst met dit recept het medicijn worden geleverd.

Klik hier voor Dermovate >>

Let op: Onderstaande informatie is een beknopte weergave en geen medisch advies! Voor alle informatie over dit medicijn raden we je met klem aan de bijsluiter door te lezen. Hier staat alle informatie in die je nodig hebt om het medicijn veilig te kunnen gebruiken.

Wat is Dermovate (Clobetasol)?

Dermovate gebruik je wanneer je last hebt van huidklachten. Dit kunnen bijvoorbeeld klachten zoals jeuk, een zwelling of schilfervorming zijn. Deze klachten hebben een onderliggende oorzaak. Denk bijvoorbeeld aan psoriasis of lupus erythematodes. Het middel is een hormoonsoort, het zogenaamde bijnierschorshormoon (of corticosteroïd). De werking ervan kan direct optreden, maar soms ook na een aantal dagen. Dit hangt natuurlijk sterk af van de uiting van de klacht die bestreden wordt. Jeuk is immers flink anders dan schilfervorming. Dit is ook belangrijk om te weten voor gebruik.

dermovate kopen zonder recept

Hoe gebruik je Dermovate?

Wie Dermovate gaat kopen en gebruiken koopt dit medicijn zeer waarschijnlijk in de vorm van zalf of crème. Het is wel mogelijk dat lotion, schuim of shampoo wordt voorgesteld door de dokter, maar dit gebeurt minder vaak. Het gebruik van de zalf of crème gebeurt door een dun laagje op de vingertoppen te smeren. Het moet echter ook niet te dun zijn, de vingertoppen mogen niet droogvallen. Breng het vervolgens aan op de huid op de plek waar de klachten opspelen. Het is het best om het middel vlak voor het slapen te smeren, zo is er minimale kans dat de zalf eraf gespoeld of geveegd wordt voor het kan werken.

Hoelang moet Dermovate (Clobetasol) gebruikt worden?

Het middel Dermovate zal enige tijd gebruikt moeten worden. Dit geldt zeker wanneer het om klachten als zwellingen en schilfervorming gaat. Het zal immers enige tijd duren voor dit verdwenen is. Te snel stoppen zal als gevolg hebben dat de klachten terugkeren. Het is dus ook belangrijk om niet zomaar te stoppen, maar het gebruik langzaam af te bouwen. Dit is veiliger en geeft meer kans op het volledig genezen van de klachten die ervaren worden. Eventueel een arts raadplegen kan dan slim zijn.

dermovate bestellen zonder recept

Gebruik als volwassene niet meer dan 50 gram per week. Gebruik daarnaast ook een vette crème om huidirritatie te verminderen. Lees in de bijsluiter meer hierover.

Mogelijke bijwerkingen van Clobetasol

Omdat het middel op de huid wordt aangebracht is het ook goed te begrijpen dat Dermovate klachten op de huid kan veroorzaken als bijwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan reacties van overgevoeligheid. Wanneer dit gebeurt, dan is het belangrijk om te stoppen met het medicijn en de arts hiervan op de hoogte te stellen. Zo kan het middel huidinfecties in de hand werken. Pas dus op met het gebruik bij plekken die infectiegevoelig zijn. Naast het stimuleren van de infectie onderdrukt het namelijk tegelijkertijd ook de uitingen. Daardoor kan een infectie langer onopgemerkt blijven.

Ook de minder vaak voorkomende bijwerkingen hebben betrekking op de huid als het over Dermovate gaat. Denk bijvoorbeeld aan een dunnere huid die sneller gewond kan raken. Bovendien kan het herstellen van wonden juist wat langzamer gaan bij gebruik van het middel. Ook kunnen bijvoorbeeld strepen die lijken op littekens verschijnen. Al deze klachten verdwijnen wanneer het middel niet meer gebruik wordt.

kopen zonder recept

Lees voor een volledig overzicht van de bijwerkingen de bijsluiter. Vragen? Stel ze aan de arts wanneer je het online consult ondergaat.

Waarschuwingen vooraf

Dermovate kopen zonder recept ken niet. Het is namelijk belangrijk om te kijken of je het middel zonder problemen kunt gebruiken. Lees de informatie hieronder goed door.

Wanneer moet je de arts vragen om advies?

Bij elke vorm van twijfel is het altijd aan te raden om de arts om meer informatie te vragen. Aarzel dus niet om vragen te stellen! In de volgende gevallen moet je in het bijzonder aan de arts vragen of Dermovate kopen een geschikte oplossing is:

  • Als je last hebt van acne.
  • Wanneer je last hebt van glaucoom.
  • Als je zwanger bent en dit middel langer dan een week wilt gebruiken.
  • Als je borstvoeding geeft.

Wanneer moet je dit medicijn niet gebruiken?

Voor een zeer kleine groep mensen wordt het gebruik volledig afgeraden. Het gaat om mensen die overgevoelig zijn voor Clobetasol of een ander bestanddeel van Dermovate. Als je bij het gebruik geen verbetering of zelfs verergering van de klachten merkt, duidt dit veelal op overgevoeligheid voor dit medicijn.

kopen zonder recept

Waar moet je nog meer op letten?

Als je Dermovate smeert op een plek die beschadigd is, kan dit het herstel van de huid vertragen. Ook moet je opletten met het gebruik van andere middelen op de huid. zorg altijd dat er minimaal 1 uur zit tussen het aanbrengen van de crème met Clobetasol en een ander middel.

Kan ik Dermovate kopen zonder recept?

Je kunt Dermovate (Clobetasol) niet kopen zonder recept. Wel zijn er partijen die kunnen bemiddelen in het aanvragen van een recept via een online artsconsult. Je kunt vervolgens ervoor kiezen om het medicijn te laten leveren. Meer informatie hierover vind je via onderstaande link.

dermovate kopen bestellen zonder recept

Meer info over Dermovate >>


Laat een reactie achter