Desloratadine kopen?

Klik hier voor Desloratadine >>

Desloratadine kopen zonder recept?

Desloratadine kopen zonder recept, zijn daar adressen voor? Hier lees je het antwoord.

Desloratadine kopen bestellen zonder recept
Desloratadine nodig?

Desloratadine kopen: meer informatie

Desloratadine kopen zonder recept kan een uitkomst bieden bij allergische reacties. Vul een online vragenformulier en laat de online arts een recept uitschrijven. Zo kun je het medicijn laten leveren door een echte apotheek. Dit is vele malen veiliger dan lukraak Desloratadine kopen zonder recept.

Klik hier voor Desloratadine >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is het?

Desloratadine is een medicijn dat wordt gebruikt bij allergische reacties met uiteenlopende oorzaken. Dit medicijn is via je eigen arts op recept leverbaar, maar kan ook online via een consult besteld worden. Als je op tijd bestelt, heb je dit middel de volgende dag nog in huis.

Klachten waar dit medicijn bij kan helpen, zijn:

 • Allergieën en overgevoeligheidsreacties
 • Klachten als gevolg van een allergie
 • Jeuk
 • Netelroos
 • Hooikoorts

desloratadine kopen zonder recept

De werking van Desloratadine

De werkzame stof in Desloratadine behoort tot de zogenaamde antihistaminica. Bij een allergische reactie komt een stof vrij in het lichaam die histamine wordt genoemd. De werkzame stoffen in dit medicijn zorgen ervoor dat de histaminereceptoren worden geblokkeerd. Hierdoor reageert het lichaam niet meer zo heftig op de histamine, waardoor de klachten van de allergische reactie afnemen. Denk bij deze klachten aan:

 • Klachten aan de neus
 • Jeuk, bijvoorbeeld in je mond
 • Netelroos en galbulten
 • Benauwdheid
 • Hoesten
 • Last van de ogen

Desloratadine kan helpen bij zowel het voorkomen als het verhelpen van deze klachten.

Belangrijk bij het gebruik

Je hoeft een tablet Desloratadine maar 1 keer per dag in te nemen. Echter kan het zijn dat de arts tot wel 4 doses per dag voorschrijft. Slik de tablet met voldoende water in zijn geheel door; kauw deze dus niet kapot. De tablet werkt doorgaans binnen 30 minuten en de werking houdt de hele dag aan. In principe kun je dit medicijn op elk gewenst moment van de dag innemen. Mocht je er echter vermoeid van raken, dan wordt aangeraden de tablet in de avond te nemen.

Tussentijds stoppen

Je kunt op elk gewenst moment stoppen met het gebruik van dit middel.

Wanneer je een dosis hebt vergeten

Je mag alleen een vergeten dosis inhalen als er nog voldoende tijd voor de volgende dosis is. Neem nooit een dubbele dosis van dit medicijn. Lees voor aanwijzingen bij een vergeten dosis de bijsluiter goed door.

desloratadine bestellen zonder recept

Eventuele bijwerkingen van dit medicijn

Het gebruik van Desloratadine kan bijwerkingen met zich meebrengen. Over het algemeen zijn deze bijwerkingen licht van aard en gaan ze vanzelf weer over. Mocht je last hebben van hevige, aanhoudende of niet genoemde bijwerkingen, schakel dan je arts in.

In zeldzame gevallen melden gebruikers vermoeidheid, een droge keel, neus of mond en hoofdpijn. Als je last hebt van vermoeidheid, neem het medicijn dan ’s avonds. Mocht je aanhoudend last hebben van een droge mond, verzorg je gebit dan extra goed en laat het eventueel vaker controleren op gaatjes.

In heel zeldzame gevallen kunnen nog klachten als spierpijn, maagdarmklachten, duizeligheid, onrust en slapeloosheid of juist en heel slaperig gevoel, onregelmatigheden in de hartslag, problemen met de lever en overgevoeligheid voor Uv-licht optreden. Mochten deze klachten ernstige vormen aannemen, neem dan direct contact op met je arts.

kopen zonder recept

Overgevoeligheid

In een uitzonderlijk geval kun je overgevoelig zijn voor Desloratadine. Je kunt uitslag krijgen op je huid, of de klachten houden aan (of worden zelfs erger). In een zeer zeldzaam geval kunnen benauwdheid, zwellingen in gezicht en mond, en bewustzijnsverlies optreden. Waarschuw in dat geval direct je arts en bezoek de Eerste Hulp. Stop met het gebruik van dit medicijn.

Waarschuwingen bij Desloratadine

Je kunt Desloratadine niet gebruiken als je overgevoelig bent voor een van de bestanddelen van dit medicijn. Hierboven kun je lezen waaraan je een reactie van overgevoeligheid herkent. Ook wordt het aangeraden om met je arts te overleggen als je dit medicijn wilt gebruiken en last hebt van verminderde nierfunctie.

Alcohol, voeding en autorijden

In principe gelden er geen beperkingen voor dit medicijn met betrekking tot autorijden. Uitzondering is wanneer je last hebt van bijwerkingen die je bewustzijn beïnvloeden, zoals slaperigheid, vermoeidheid en duizeligheid. Neem in dat geval geen deel aan het verkeer totdat de bijwerkingen zijn verdwenen.

Je kunt alles eten bij dit medicijn. Ook kun je er alcohol bij drinken. Let er echter op dat Desloratadine een versuffende werking kan hebben die door alcohol versterkt kan worden. Probeer het drinken van alcohol daarom eerst voorzichtig met kleine hoeveelheden.

kopen zonder recept

Zwangerschap en borstvoeding

Het wordt afgeraden om dit medicijn te gebruiken als je zwanger wilt worden, zwanger bent of borstvoeding geeft. Overleg met de arts of er een ander medicijn is dat je wel veilig kun innemen in deze periode.

Wisselwerking met andere medicijnen

Dit medicijn heeft voor zover bekend geen wisselwerking met andere medicijnen.

Kun je Desloratadine kopen zonder recept?

Desloratadine kun je niet kopen zonder recept. Je hebt een recept nodig om dit medicijn via een apotheek te kunnen verkrijgen. Dit recept kan via een online artsconsult worden verzorgd, waarna eventueel ook de levering van het medicijn verzorgd kan worden. Via onderstaande link kun je meer informatie vinden over Desloratadine en het consult.

Desloratadine kopen bestellen zonder recept

Meer info over Desloratadine >>


Laat een reactie achter