Diflucan (Fluconazol)

Klik hier voor Diflucan >>

Diflucan (Fluconazol) kopen zonder recept?

Diflucan (Fluconazol), kun je dat ergens kopen zonder recept? Wij geven je het antwoord.

diflucan kopen bestellen zonder recept
Diflucan nodig?

Wat je moet weten voordat je Diflucan (Fluconazol) koopt zonder recept

Als je een gist- of schimmelinfectie hebt, kan Diflucan helpen. Wil je dit kopen zonder recept? Ga naar de aanbieder via onderstaande link en vul een online vragenlijst in. Een online arts schrijft vervolgens een recept uit en stuurt dit (indien gewenst) naar een EU-geregistreerde apotheek. De apotheek stuurt het medicijn naar je op. Dit is veiliger dan Diflucan kopen zonder recept.

Klik hier voor Diflucan >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Meer informatie over bijwerkingen en waarschuwingen

De werkzame stof in Diflucan is Fluconazol. Voor meer informatie over de bijwerkingen, waarschuwingen voor het gebruik, contraindicaties en wisselwerkingen met andere medicijnen lees je de pagina over Fluconazol.

diflucan kopen zonder recept

Waartegen helpt Diflucan?

Je kunt Diflucan bij verschillende gist- en schimmelinfecties kopen. Het gaat hierbij om infecties van het slijmvlies, bijvoorbeeld aan de vagina, mond en keel. Ook kun je bepaalde infecties van de huid, nagels en organen met dit medicijn verhelpen. Belangrijk is dat je de kuur altijd volledig afmaakt, zelfs als je geen klachten meer ervaart.

Gist- en schimmelinfecties

In en op je lichaam bevinden zich allerlei bacteriën, schimmels en gisten. Soms is de balans in je lichaam verstoord, waardoor bepaalde schimmels of gisten de overhand krijgen. Zeker als je weerstand wat lager is (bijvoorbeeld door een andere ziekte of ouderdom) kan dit uitmonden in een schimmel- of gistinfectie. Fluconazol kan in dit geval helpen bij de genezing. Dit kan enige tijd (meestal enkele dagen, maar soms meerdere weken) duren. Infecties waarbij artsen Diflucan voorschrijven, zijn bijvoorbeeld:

Huidinfecties door een schimmel

Op de huid vind je diverse schimmel- en gistsoorten. Door verschillende oorzaken, zoals vocht, warmte en huidbeschadigingen van schurende kleding, kan een schimmel of gist ineens de overhand krijgen. Mensen met een aandoening die de weerstand verlaagt, hebben hier ook meer kans op. Je kunt zelf al veel doen om de kans op dergelijke infecties te verkleinen, zoals ventilerende schoenen dragen, katoenen kleding en ondergoed dragen, niet met blote voeten in zwembaden, sportgelegenheden en andere openbare gelegenheden lopen en je huid altijd goed schoon en droog te houden. Krijg je toch last van een infectie? Dan zie je op de besmette plek vaak rode verkleuring en schilfers. Dit kan jeuken. Met Diflucan kun je dit verhelpen. Vaak is na enkele dagen al verbetering te zien. Pas na enkele weken is de infectie volledig verdwenen.

diflucan bestellen zonder recept

Candida

De Candida-gist kan op verschillende plekken infecties veroorzaken, zoals in de vagina en in de mond (spruw). In de mond is deze gist te herkennen aan allerlei witte vlekjes. In de vagina kan deze voor jeuk, witte afscheiding, branderig gevoel bij het plassen, roodheid en zellingen zorgen. Je kunt ook geen symptomen ervaren en toch een infectie hebben. Met goede hygiëne kun je veel oplossen. Voor de vagina geldt dat je geen zeep moet gebruiken bij het wassen. Katoenen ondergoed helpt ook. Gebruik geen tampons. Wil je een inlegkruisje gebruiken? Verwissel deze dan vaak. Ook bij de Candida-infectie moet je de kuur met Diflucan volledig afmaken, maar kun je al binnen 2 dagen verbetering zien.

Kalknagels of schimmelnagels

Vaak blijven kalknagels onbehandeld. Alleen als de nagel erg veel afbrokkelt en voor overlast zorgt, kun je dit medicijn voorgeschreven krijgen. De infectie groeit uit de nagel, dus de gehele nagel moet vervangen zijn door de nieuwe nagel. Dit kan tot wel 4 maanden of zelfs langer duren.

pityriasis versicolor

Deze gist is altijd aanwezig op de huid en kan een infectie veroorzaken waarbij je vlekken op de huid ziet. Zelden wordt hier Diflucan voor voorgeschreven. De infectie zelf is namelijk onschuldig en meestal wordt Seleensulfide, Clotrimazol of Miconazol voorgeschreven. Genezing duurt lang: tot wel 4 maanden. Daarentegen zul je al binnen enkele dagen de eerste verbeteringen zien.

Waar kan ik Diflucan kopen zonder recept?

Je kunt Diflucan niet kopen zonder recept. Wel kun je via een online artsconsult een recept krijgen, waarna een EU-geregistreerde apotheek het medicijn desgewenst kan leveren. Hieronder vind je hierover meer informatie.

diflucan kopen bestellen zonder recept

Meer informatie over Diflucan >>

 

 


Laat een reactie achter