Efracea

Klik hier voor Efracea >>

Efracea kopen zonder recept? Bestel hier

Is originele Efracea kopen zonder recept ergens mogelijk? Wij zochten het uit. Lees het hier.

efracea kopen bestellen zonder recept
Efracea (Doxycycline) nodig?

Meer over Efracea

Efracea, met daarin de werkzame stof Doxycycline, is een zeer veelzijdig antibioticum. Je kunt dit zonder recept krijgen via onze aangesloten apotheek. Je krijgt dat het originele medicijn thuisgestuurd. Dit scheelt een hoop gedoe. Lees hieronder eerst meer.

Kun je online Efracea kopen zonder recept?

Efracea kopen zonder recept kan niet. Vraag in plaats daarvan online een recept aan via een artsconsult, waarna eventueel het medicijn geleverd kan worden. Koop dit medicijn niet zomaar. Het juiste gebruik van Efracea is belangrijk voor goede resultaten. Daarnaast is het belangrijk om te weten welke bijwerkingen kunnen optreden. Wie dit medicijn gaat gebruiken, doet er goed aan op de hoogte te zijn van alle eigenschappen van dit medicijn.

Klik hier voor Efracea >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Efracea?

Efracea is een medicijn dat gebruikt wordt om bacteriën te doden. Het wordt als medicijn tegen allerlei soorten infecties. Dit kunnen infecties aan de luchtwegen zijn, maar het kan minstens zo goed gebruikt worden tegen infecties aan de huid, darmen of geslachtsorganen (een soa, doe wel eerst een soa test om te weten of je besmet bent!). Daarnaast zijn de Ziekte van Lyme, malaria en Q-koorts ermee te bestrijden. Het belangrijkste voordeel van dit medicijn is dat het al binnen enkele dagen goed werkt. Wanneer de kuur consequent wordt genomen zal de infectie snel afnemen en verdwijnen.

efracea kopen zonder recept

Hoe is Efracea te gebruiken?

Als je Efracea gaat kopen, zul je vrijwel altijd capsules of oplostabletten bestellen. Het medicijn is daarnaast in de vorm van injecties te krijgen. De capsules moeten in zijn geheel worden doorgeslikt met een half glas water. De oplostabletten moeten eerst worden opgelost, waarna uit hetzelfde glas nog eens een volle hoeveelheid water gedronken moet worden. In beide gevallen moeten de medicijnen staand worden ingenomen en is het absoluut af te raden dit in combinatie met zuivelproducten te doen. De kalk in zuivel vermindert de werking. Het gebruik is in kuurvorm, van één tot drie weken, maar deze volledig af. Doe dit op een vast tijdstip op de dag, bij voorkeur ’s ochtends of ‘s middags. In sommige gevallen moet het middel tweemaal per dag worden genomen. Meer informatie vind je in de bijsluiter die wordt meegeleverd bij Efracea.

Een dosis vergeten

Omdat Efracea een kuur betreft, is het verstandig om het medicijn consequent in te nemen. Dit is de manier waarop het op zijn best werkt. Dat neemt niet weg dat af en toe een dosis vergeten kan worden. Wanneer dit gebeurt, dan is het zaak om dit zo snel als mogelijk in te halen. Duurt het echter minder dan acht uur voor de volgende dosis genomen moet worden, dan is het beter om de vergeten beurt over te slaan. Wanneer Efracea tweemaal per dag wordt ingenomen, dan mag dit tot vier uur voor de volgende dosis. Bij een overgeslagen dosis duurt de kuur vanzelf een dosering langer. Deze moet namelijk aan het eind nog worden ingenomen, zodat de kuur in zijn geheel wordt afgemaakt. Lees hierover meer in de bijsluiter.

efracea bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen

De bijwerkingen van Efracea die bij 1 tot 10 procent van de gebruikers voorkomen, zijn maagdarmklachten, huidirritaties, ontstoken slijmvliezen en bijholteontsteking. In alle gevallen geldt dat de klachten binnen enkele dagen weer verdwijnen, maar dat het goed in de gaten houden ervan wel van groot belang is. Wie langer dan enkele dagen last heeft van de klachten moet een arts raadplegen. Er is dan zeer waarschijnlijk meer aan de hand. Let hier dus altijd goed op wanneer het medicijn gebruikt wordt. Wanneer er sprake is van aanhoudende klachten, moet mogelijk op een alternatief worden overgeschakeld.

Moeite met slikken en slokdarmirritaties kunnen voorkomen bij het gebruik van de capsules en de oplostabletten. Dit komt echter zeer zelden (minder dan 1 procent van de gevallen) voor. Juist om die reden wordt het innemen met water aangeraden. In ongeveer evenveel gevallen kunnen hoofdpijn, oorsuizen, blozen, snellere hartslag en spier- en gewrichtspijn optreden. In enkele gevallen kunnen leveraandoeningen of overgevoeligheid ontstaan. Het is belangrijk om een arts te raadplegen als laatstgenoemde klachten zich voordoen. Hierover vind je meer informatie in de meegeleverde bijsluiter.

kopen zonder recept

Waarschuwingen en aanwijzingen

Er zijn gevallen waarbij met Efracea met extra voorzichtigheid omgesprongen moet worden. Ook zijn er gevallen waarin het medicijn wordt afgeraden. Lees hierover meer in dit gedeelte.

  • Voor mensen die lijden aan myasthenia gravis geldt dat de klachten van de aandoening kunnen verergeren. Bespreek het daarom met uw arts als je deze ziekte hebt.
  • Heb je last van een slokdarmstenose? Kies dan voor de oplostabletten.
  • Ben je overgevoelig voor Doxycycline of een ander bestanddeel van Efracea? Gebruik het dan niet.
  • Je mag de capsules niet combineren met zuivelproducten. Wacht tot 2 uur na inname van de capsules voordat je een zuivelproduct (yoghurt, vla, kaas, melk etc.) nuttigt.
  • Let extra op met combinaties met andere medicijnen. Meld het aan de dokter als je (een) medicijn(en) gebruikt met 1 of meer van de volgende werkzame stoffen: acenocoumarol, acitretine, fenprocoumon, isotretinoïne en tretinoïne. Hetzelfde geldt voor middelen die ijzer, magnesium, calcium en/of zink bevatten, capsules met buiktyfusvaccin, maagzuurbindende medicijnen (ook didanosinedrank), sommige medicijnen tegen tbc, bepaalde epilepsiemedicijnen, penicilline-antibiotica en cefalosporine-antibiotica.
  • Efracea mag je niet gebruiken vanaf de 16e week van je zwangerschap. Daarvoor kan het wel gebruikt worden. Vanaf week 16 moet je de arts om een ander medicijn vragen.
  • Overleg met de arts bij het geven van borstvoeding in combinatie met langdurig gebruik (3 of meer weken) van dit medicijn. Bij gebruik minder dan 3 weken is er geen gevaar voor het kind.

kopen zonder recept

Efracea kopen zonder recept: wat zijn de mogelijkheden?

Efracea kopen zonder recept is niet mogelijk. Wil je dit medicijn gebruiken, dan zul je van de arts een recept moeten hebben. We kunnen je in contact brengen met een aanbieder die kan voorzien in een online artsconsult voor het recept en eventueel de levering van het originele medicijn. Via de link hieronder kun je meer informatie opvragen.

efracea kopen bestellen zonder recept

Meer info over Efracea >>


Laat een reactie achter