Elidel (Pimecrolimus)

Klik hier voor Elidel >>

Elidel (Pimecrolimus) kopen zonder recept?

Kun je Elidel (Pimecrolimus) kopen zonder recept? Je komt er hier achter.

elidel pimecrolimus kopen bestellen zonder recept
Elidel nodig?

Het online kopen van Elidel (Pimecrolimus)

Online Elidel kopen zonder recept kan niet. Vraag daarom een online artsconsult aan voor een recept, eventueel inclusief de medicijnen. Dit medicijn kan iemand helpen die met ontstekingen te maken heeft. De werkzame stof Pimecrolimus kan hier verlichting bij bieden. Zo heeft deze stof een ontstekingsremmende werking. Als je het gebruikt, is het wel belangrijk dat de medicijnen op de juiste manier gebruikt worden. Alleen dan kun je zorgen dat de klachten zo snel en goed mogelijk verdwijnen. Lees je voor het gebruik ook in over bijwerkingen die kunnen optreden. Het is goed om hier weet van te hebben. Het kan immers belangrijk zijn om hier op te handelen wanneer deze optreden. Lees daarom altijd de bijsluiter goed door.

Klik hier voor Elidel >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Elidel (Pimecrolimus)?

Elidel is een medicijn dat wordt gebruikt om ontstekingen te remmen. Dat doet het door de werkzame stof Pimecrolimus, dat het afweersysteem in het lichaam onderdrukt. Artsen kunnen het voorschrijven bij bijvoorbeeld eczeem en psoriasis. Ook bepaalde andere huidaandoeningen en slijmvliesaandoeningen die in het verlengde van deze aandoeningen liggen, kunnen worden bestreden met Elidel. Het medicijn komt via onze partnerapotheek in de vorm van een crème met daarin de werkzame stof Pimecrolimus. Het aanbrengen gaat over het algemeen eenvoudig. Wel duurt het enige tijd voor de werking van de medicijnen merkbaar zal worden.

elidel pimecrolimus kopen zonder recept

Hoe gebruik ik Elidel?

Je kunt Elidel kopen in de vorm van een crème. Deze crème moet op de huid worden gesmeerd, daar waar de problemen zichtbaar zijn. Om de werkzame stof Pimecrolimus optimaal te laten werken, is het belangrijk om het medicijn tweemaal per dag te gebruiken. Binnen ongeveer een week horen de klachten af te nemen. Dit kan echter variëren per klacht die ermee behandeld wordt. Het is om die reden ook belangrijk om het medicijn tot wel enkele weken tweemaal per dag te blijven smeren op de huid. Dit zorgt ervoor dat de klachten goed behandeld worden. Stop dus niet zonder overleg met de arts voortijdig met het gebruik. Lees hier ook meer over in de bijsluiter.

elidel pimecrolimus bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen van Pimecrolimus

Als het gaat om de bijwerkingen van Elidel, dan gaat het vooral om het ervaren van een branderig gevoel op de huid. Dit treedt op daar waar de werkzame stof Pimecrolimus is gesmeerd. Het is belangrijk om goed in de gaten te houden hoe dit zich ontwikkelt. Wie er in de eerste week last van heeft, hoeft zich geen zorgen te maken. Daarna wordt het echter anders. Blijft het gevoel langer dan een week aanhouden, dan is het altijd verstandig om een arts erbij te halen. Deze kan dan beoordelen of er meer aan de hand is. Mogelijk kan het zo zijn dat er overgevoeligheid voor het middel bestaat.

Bijkomende klachten van Elidel die maar zelden voorkomen zijn bijvoorbeeld irritaties aan de huid zoals jeuk of rode huid. Ook huidinfecties kunnen dan optreden. Gemiddeld heeft maximaal 1 op de 10 mensen hier last van.

Een warm gevoel of verkleuring van de huid kan optreden, evenals gezwollen lymfeklieren, gevoeligheid voor zonlicht en een overgevoeligheidsreactie. Al dit soort klachten komen echter in minder dan 1 procent van de gevallen voor. Wanneer je last hebt van overgevoeligheid voor Pimecrolimus of een klacht langduriger of heviger ervaren wordt, is het belangrijk om de arts hierbij te raadplegen.

kopen zonder recept

Lees voor een volledig overzicht van de bijwerkingen inclusief de aanbevelingen de bijsluiter door. Deze wordt meegeleverd bij Elidel.

Waarschuwingen vooraf

Als je Elidel wilt kopen, lees dan onderstaande informatie goed door over mogelijke effecten en wisselwerkingen van de werkzame stof Pimecrolimus.

Overgevoeligheid

In zeer zeldzame gevallen (minder dan 1 procent) is iemand overgevoelig voor Pimecrolimus of een ander bestanddeel van Elidel. Als dit optreedt, is dit meestal te merken aan jeuk, bultjes en uitslag. Meld dit direct aan de arts en stop met het gebruik. Een enkeling heeft een hevige allergische reactie, waarbij in het gezicht en in en om de mond zwellingen ontstaan. Dit kan gepaard gaan met benauwdheid. In een zeer uitzonderlijk en zeer hevig geval kunnen duizelingen en bewustzijnsverlies optreden. Bezoek bij een hevige allergische reactie direct de Eerste Hulp. Je mag dit middel daarna nooit meer gebruiken.

Pimecrolimus en alcohol

Het kan zijn dat je gaat blozen of huidirritaties ervaart wanneer je alcohol drinkt. Vooral op de plekken waar Elidel is aangebracht, kun je dit ervaren. Probeer daarom eerst in kleine hoeveelheden hoe je reageert op alcohol.

kopen zonder recept

Elidel en het gebruik van andere middelen

Juist omdat Elidel op de huid gebruikt wordt, kan het belangrijk zijn om ook andere middelen die op de huid worden aangebracht te gebruiken. Het gaat dan bijvoorbeeld om vocht inbrengende middelen. Een voorbeeld is een verzorgende lotion. Wanneer dit gedaan wordt, dan is het belangrijk om dit direct te doen na het smeren met de crème met Pimecrolimus. Wel is het altijd verstandig om hier overleg over te plegen. Raadpleeg dus een arts om zeker te weten of het gecombineerd gebruik van beide middelen aan te raden is of niet. Je kunt dit de arts vragen wanneer je een consult start voor Elidel (Pimecrolimus).

Kan ik Elidel (Pimecrolimus) kopen zonder recept, ja of nee?

Elidel (Pimecrolimus) kopen zonder recept is niet mogelijk. Wel kan een online arts via een consult een recept uitschrijven. Daarna kan eventueel het medicijn worden geleverd. Zie onderstaande link voor meer info.

elidel pimecrolimus kopen bestellen zonder recept

Meer info over Elidel (Pimecrolimus) >>


Laat een reactie achter