Elocon (Mometason)

Klik hier voor Elocon >>

Elocon (Mometason) kopen zonder recept?

Elocon (Mometason) kopen zonder recept, kan dat? Vind hier het antwoord.

 Elocon mometason kopen bestellen zonder recept
Elocon nodig?

Elocon (Mometason) kopen zonder recept: kan het of niet?

Elocon (Mometason) online kopen zonder recept is niet mogelijk. Als je dit medicijn nodig hebt, kun je online een recept en vervolgens eventueel het medicijn aanvragen via een artsconsult. Lees meer over dit medicijn en de mogelijkheden van Elocon (Mometason).

Klik hier voor Elocon >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat doet Elocon (Mometason)?

Elocon bevat Mometason, een werkzame stof die wordt gerekend tot de sterkere bijnierschorshormonen of corticosteroïden. Het kan verlichting bieden bij allerlei problemen met betrekking tot de huid, zoals eczeem, jeuk, insectenbeten, psoriasis en lupus erythematodes (LE). De ontstekingsremmende werking zorgt ervoor dat schilfers, jeuk en zwellingen afnemen. De jeuk neemt enkele uren na het smeren af. Het afnemen van zichtbare symptomen neemt over het algemeen een paar dagen in beslag.

elocon mometason kopen zonder recept

De crème, zalf of lotion gebruiken

Bij het aanbrengen van Elocon op de huid is het van belang om precies de juiste hoeveelheid aan te brengen. In te grote hoeveelheden zorgt Mometason voor vervelende bijwerkingen. Smeer je te weinig op de huid, dan zullen je klachten niet weggaan. Vraag dus aan de arts exact hoeveel en hoe vaak je dit medicijn moet aanbrengen.

Belangrijke aanwijzingen:

 • Zorg dat de behandelde huidoppervlakken tot ten minste 30 minuten na de behandeling niet in aanraking komen met water.
 • Was altijd je handen voor en na het aanbrengen van dit middel.
 • Gebruik ook een vochtinbrengende crème die huidirritatie helpt voorkomen. Vraag de arts welke crème geschikt is.
 • Overschrijdt niet de maximale dosis van 100 gram per week.
 • Pas op rondom de ogen. Dit medicijn kan behoorlijk irriteren. Spoel enige Elocon die onverhoopt in de ogen komt direct af met overvloedig water.
 • Volg de aanwijzingen van de arts op en smeer niet meer of langer dan voorgeschreven.
 • Bouw af als jeuk en rode kleur verdwijnen.
 • Stoppen met het gebruik? Er kan lichamelijke gewenning zijn opgetreden en klachten kunnen terugkeren. Overleg altijd met de arts voordat je stopt.

elocon mometason bestellen zonder recept

Vergeten te smeren?

Over het algemeen wordt aangeraden de ernst van de aandoening te laten bepalen hoe intensief je het gebruikt. Gebruik nooit een dubbele of grotere dosis. Als de last afneemt, kun je het middel minder gaan gebruiken.

Mogelijke bijwerkingen van Elocon (Mometason)

Er kunnen bijwerkingen komen kijken bij het gebruik van dit medicijn. In zeldzame gevallen kunnen huidinfecties optreden. Ook kan de huidaandoening verergeren. Dit kan een teken van overgevoeligheid zijn. Waarschuw de arts als je dit merkt.

In zeer zeldzame gevallen kan de huid uitdrogen of irriteren en kan acne erger worden. In dat laatste geval dien je de arts in te schakelen. Bij psoriasis kun je last krijgen van vochtige blaasjes. Ook in dit geval moet je de arts raadplegen.

Als je Elocon voor langere tijd gebruikt, kan in zeldzame gevallen de huid dunner worden. Je kunt ook striae krijgen en uitslag rond je mond, neus of ogen. Heb je last van een van deze klachten? Laat het direct aan de arts weten.

In zeer zeldzame situaties kan de Mometason zorgen voor meer haargroei op behandelde plekken, een langer genezingsproces van wonden (pas op met kapotte huid), rauwe staar bij contact met de ogen en terugkerende klachten als je ineens stopt met smeren. Bij gebruik voor meedere weken of maanden kan de bijnireschors minder goed gaan werken.

kopen zonder recept

Waar moet ik op letten voordat ik Elocon (Mometason) ga bestellen?

Dit medicijn komt met enkele waarschuwingen. Lees daarom dit gedeelte goed door, zodat je goed voorbereid bent.

Overleg met de arts als je:

 • Zwanger bent of wilt worden.
 • Borstvoeding wilt geven of geeft.

Gebruik Elocon niet als je:

 • Overgevoelig bent voor Mometason of een ander bestanddeel van dit medicijn.

Beperkingen

Alcohol: je kunt gewoon alcohol drinken bij dit medicijn.

Voeding: je mag tijdens het gebruik van dit middel alles eten.

Verkeer: deze middelen hebben geen invloed op de rijvaardigheid.

Andere medicijnen: gebruik geen andere middelen op de huid tegelijkertijd met dit medicijn. Je krijgt waarschijnlijk een vochtinbrengende crème voorgeschreven bij dit medicijn. Smeer eerst dit medicijn en wacht minimaal een uur voordat je ook de vochtinbrengende crème aanbrengt.

kopen zonder recept

Is Elocon (Mometason) kopen zonder recept een mogelijkheid?

Elocon (Mometason) kopen zonder recept is niet mogelijk. Je hebt een recept nodig. Dit kan, eventueel in combinatie met het medicijn, verzorgd worden. Het recept komt van een officiële arts en het medicijn uit een EU-geregistreerde apotheek. Hieronder vind je meer informatie na de link.

Elocon mometason kopen bestellen zonder recept

Meer info over Elocon (Mometason) >>


1 Reactie

Gymerio

March 11, 2018 at 3:29 pm

Goeiedag mijn naam is gymerio en ik heb last van eczeem als sinds kind heb ik dr last van ma nu lijkt het veel erger te worden vroeger had ik het maar op 1 plek me nek en hals nu over me hele lichaam zelfs gezicht me huid.is altijd kurk droog en ik krab me zelf helemaal open ik ben ten einde raad nu

Laat een reactie achter