Emla crème

Klik hier voor Emla crème >>

Emla crème met lidocaïne / prilocaïne kopen zonder recept?

Emla crème kopen zonder recept, kan het wel of niet? Wij helpen je verder. Lees het hier.

 emla creme kopen
Emla crème nodig?

Emla crème met lidocaïne / prilocaïne kopen zonder recept: meer informatie

Emla crème kopen zonder eerst langs je eigen huisarts te gaan? De online arts kan via een vragenlijst een recept verstrekken. Daarna kan eventueel het medicijn uitgeleverd worden. Dit is net zo discreet als Emla crème kopen zonder recept.

Klik hier voor Emla crème >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Emla crème (lidocaïne / prilocaïne)?

Emla crème is een zalf die plaatselijk de huid verdooft. Je kunt het op een deel van de huid smeren om zo bepaalde prikkels te beperken. Een populaire toepassing van deze zalf is bij premature ejaculatie, of vroegtijdige zaadlozing. Door het op de penis en eikel te smeren, wordt deze minder gevoelig voor prikkels en kan de zaadlozing van de man worden uitgesteld. Ook artsen gebruiken de zalf voor bijvoorbeeld plaatselijke ingrepen (denk aan hechtingen of injecties). Daarnaast kun je Emla crème kopen als je een tatoeage hebt laten aanbrengen en de huid daar pijnlijk door aanvoelt.

emla creme kopen zonder recept

Hoe werkt het?

Emla crème bevat twee werkzame stoffen: lidocaïne en prilocaïne. Deze stoffen verdoven de zenuwen in de huid, waardoor deze minder prikkels doorgeven. Dat kunnen pijnprikkels, maar ook seksuele prikkels zijn. Het resultaat is een minder gevoelige huid.

Hoe gebruik je het?

Je mag Emla crème alleen op onbeschadigde huid aanbrengen. Breng de zalf dun aan op de plek die verdoofd dient te worden en wrijf de zalf niet in de huid. Gebruik altijd zo min mogelijk zalf en verdoof niet te grote oppervlakten tegelijk. Hierdoor kan er teveel verdovende zalf worden opgenomen door de huid, wat ernstige bijwerkingen kan veroorzaken. Houd daarom voor volwassenen maximaal 2 gram per 10 cm2 aan.Bij kinderen wordt de volgende dosering geadviseerd:

 • 0-2 maanden: per keer niet meer dan 1 gram en niet meer dan 10 cm2 bedekken.
 • 3-12 maanden: per keer niet meer dan 2 gram en niet meer dan 20 cm2 bedekken.
 • 1-5 jaar: per keer niet meer dan 10 gram en niet meer dan 100 cm2 bedekken.
 • 6-12 jaar: per keer niet meer dan 20 gram en niet meer dan 200 cm2 bedekken.

Wil je meer informatie, kijk dan op het etiket van de verpakking of in de bijsluiter.

De snelheid waarmee de verdovende werking optreedt is afhankelijk van de plaats waar de crème aangebracht wordt. Gebruik je de zalf op de penis en eikel, dan werkt het middel al binnen 5 tot 10 minuten. De crème is dan volledig ingetrokken en zal je partner niet verdoven. Wil je het gebruiken op andere plaatsen van het lichaam, bijvoorbeeld voor hechtingen of tatoeages, dan zul je een halfuur tot uur moeten wachten tot de Emla crème werkt.

Let op dat de zalf niet in je ogen of in een wondje komt. Was na het aanbrengen van dit middel direct grondig je handen om te voorkomen dat door onbewust wrijven alsnog restjes van de zalf in je ogen of een wondje terecht komen.

emla creme bestellen zonder recept

Opletten met condooms!

Emla crème kan het rubber van een condoom aantasten. Mocht je dit middel dus gebruiken en daarbij seks hebben met een condoom, dan is het risico groter dat het condoom scheurt. Als je seks wilt hebben met condoom en je orgasme wilt uitstellen, kun je beter speciaal geprepareerde condooms kopen die je helpen het orgasme uit te stellen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld Durex Performa condooms gebruiken. Klik hier om Durex Performa condooms online te bestellen. De condooms worden discreet thuisbezorgd.

Waar kun je Emla crème NIET voor gebruiken?

Buiten de situaties die genoemd worden onder ‘Wanneer moet je Emla crème (lidocaïne / prilocaïne) niet gebruiken?’ zijn er nog enkele gevallen waarbij deze zalf niet gebruikt kan worden. Zo mag de zalf niet op een open wond (met uitzondering van een open been) worden aangebracht. Ook kan de zalf niet worden gebruikt bij hielprikken van pasgeboren kinderen en op baby’s die na een zwangerschap van minder dan 37 weken geboren zijn. Tot slot mag de zalf niet worden aangebracht op de geslachtsdelen van een kind, tenzij het dient voor de besnijdenis.

Overige tips voor gebruik

Let goed op dat huid die behandeld is met Emla crème niet beschadigd raakt. Let ook op met zeer hete en zeer koude oppervlakken, aangezien de verdoofde huid dit niet kan aanvoelen, maar hierdoor wel kan beschadigen.

Stoppen met het medicijn

In tegenstelling tot veel andere medicijnen, kan stoppen met Emla crème zonder problemen. Je hoeft het gebruik dus niet af te bouwen.

Welke bijwerkingen kan ik ervaren van Emla crème (lidocaïne / prilocaïne)?

De bijwerkingen van Emla crème worden zelden ervaren. Toch kan het in een enkel geval zo zijn dat je last krijgt van irritaties op de plek waar de zalf is aangebracht. Dit kan zich uiten in een rode, bleke of opgezwollen huid. Ook kun je een tintelend, brandend of warm gevoel krijgen, of jeuk ervaren. Lees de bijsluiter voor een overzicht van alle bijwerkingen die je kunt ervaren met Emla crème.

Bijwerkingen bij overdosis

Bij het gebruik van teveel Emla crème kunnen andere bijwerkingen ontstaan. Zo kun je gaan gapen, je kunt er rusteloos en duizelig van worden en er kunnen stoornissen in je zintuigen (spraak, zicht, gehoor, beweging) optreden. Mocht je per ongeluk via je mond wat zalf binnenkrijgen, dan kun je hiervan misselijk worden en zelfs gaan braken.

Wanneer je een matige overdosis Emla crème gebruikt, kunnen er spier- en stuiptrekkingen optreden. Je bewustzijn en ademhaling kunnen verminderen en dit kan leiden tot een coma. Heb je een ernstige overdosis van de zalf aangebracht, dan kan dit effect hebben op de werking van het hart, en kan dit leiden tot flauwvallen en zelfs een hartstilstand. Lees daarom het gedeelte ‘Hoe gebruik je het?’ hierboven goed door en raadpleeg altijd de bijsluiter voor de meest actuele informatie.

kopen zonder recept

Wanneer moet je Emla crème (lidocaïne / prilocaïne) niet gebruiken?

Emla crème (lidocaïne / prilocaïne) is niet voor iedereen geschikt. Zo moet je dit medicijn niet gebruiken:

 • Als je overgevoelig of allergisch bent voor de werkzame stoffen lidocaïne en / of prilocaïne
 • Als je overgevoelig of allergisch bent voor een van de andere bestanddelen van de zalf
 • Bij een zeldzame bloedafwijking (methemoglobinemie)
 • Bij een aangeboren enzymentekort, ook wel G6PD-deficiëntie geheten
 • Bij het gebruik van bepaalde andere medicijnen

Let op met condooms! Als je dit middel in combinatie met een condoom gebruikt, kan het rubber aangetast worden en is de kans groter dat het condoom scheurt. Als je seks met een condoom wilt en een zalf zoekt om je orgasme uit te stellen, koop dan Durex Performa condooms. Bestel hier Durex Performa condooms snel en discreet online.

N.B.: bovenstaande lijst kan verouderd of onvolledig zijn. Lees altijd de bijsluiter voordat je begint met het innemen van een medicijn.

Wil je Emla crème kopen? Wees dan zo volledig en eerlijk mogelijk in het verstrekken van je medische gegevens. Alleen op die manier kan de arts vaststellen of je het medicijn zonder problemen kunt gebruiken.

Gebruik tijdens de zwangerschap

Over het gebruik van Emla crème tijdens de zwangerschap zijn geen risio’s bekend. Het middel wordt al jaren gebruikt door zwangere vrouwen en dit heeft nog nooit geleid tot nadelige gevolgen voor het kind.

kopen zonder recept

Borstvoeding geven

Hoewel er geen gevallen bekend zijn waarbij het gebruik van dit medicijn tijdens het geven van borstvoeding tot problemen heeft geleid, kan het zo zijn dat je kleine hoeveelheden van dit medicijn doorgeeft aan je kind. Raadpleeg voor de zekerheid je arts om te weten of je geschikt bevonden bent om Emla crème te gebruiken.

Autorijden, alcohol drinken, eten

Voor zover bekend heeft dit middel geen invloed op het reactievermogen. Het gebruik van dit medicijn geeft daarom geen gevaren voor het besturen van een voertuig of het bedienen van een machine. Ook is er geen probleem bekend over de combinatie van dit middel en het gebruik van alcohol of bepaalde voedingsmiddelen.

Andere medicijnen

Emla crème kan soms een wisselwerking hebben met andere medicijnen. Hierdoor kan het zijn dat ofwel dit middel, ofwel het andere medicijn versterkt of verzwakt wordt in de werking. Het kan zelfs voorkomen dat een medicijn helemaal niet meer werkt. Dit geldt voor bepaalde medicijnen die worden gebruikt tegen infecties. Ook kan er een wisselwerking optreden met bepaalde middelen tegen hartritmestoornissen en andere lokaal verdovende medicijnen. Vermeld daarom bij het invullen van je medische gegevens altijd alle medicijnen die je gebruikt, zodat een arts kan vaststellen of het voor jou veilig is om Emla crème te kopen.

Kan ik Emla crème kopen zonder recept?

Emla crème kopen zonder recept is niet mogelijk. Vraag daarom een online artsconsult aan, waarin je een recept voor dit medicijn voorgeschreven kan krijgen en eventueel vervolgens het medicijn kunt laten thuisbezorgen. Vul je medische gegevens zo volledig mogelijk in. Daarna kun je online het medicijn krijgen of Emla crème kopen bij je eigen apotheek. Hieronder vind je een link met meer informatie.

emla creme kopen

Meer info over Emla crème >>

Liever tabletten?

Er zijn ook tabletten die je kunt innemen tegen premature ejaculatie. Deze verdoven niet, maar veranderen de communicatie tussen zenuwcellen. Zo krijg je meer controle over je orgasme. Lees meer over het medicijn Priligy.

In sommige gevallen wordt ook het medicijn Tramadol gebruikt om een orgasme uit te stellen. Lees hier meer over Tramadol.


6 Reacties

tattooboy

April 20, 2015 at 7:36 pm

Gebruik dit na tatoeeren vaak helpt goed

  Yvette

  January 2, 2017 at 2:52 pm

  Op me enkel had ik het ook gesmeerd wojoo dat deed pijn! Met emla was het veel chiller.

justin

June 20, 2015 at 7:36 pm

had altijd problemen teidens sex maar nu gewoon goed ben superblij met deze middel

  Floris

  February 7, 2017 at 7:01 pm

  Haha leer spellen man! Emla goed spul btw!

mm kindt

May 24, 2018 at 3:38 pm

Ik wil het graag bestellen…..kan dat?

  admin

  May 24, 2018 at 3:42 pm

  Beste MM Kindt, als u de links of de button in het artikel volgt, wordt u verder geholpen.

Laat een reactie achter