Emovate (Clobetason)

Klik hier voor Emovate >>

Emovate kopen zonder recept?

Emovate (Clobetason), kun je dat kopen zonder recept? Hieronder lees je over de mogelijkheden.

emovate eumovate clobetason kopen bestellen zonder recept
Emovate nodig?

Emovate kopen zonder recept: lees dit

Emovate (Clobetason) kopen zonder recept, wil je dat? Vul dan via onderstaande link een online vragenlijst in, waarna een recept en vervolgens eventueel het medicijn kan worden verstrekt. Dit is een goede optie voor mensen die last hebben van klachten met betrekking tot de huid. In verschillende gevallen kan dit medicijn dan een oplossing bieden. Daarbij komt dan wel kijken dat het middel goed gebruikt moet worden. Daarover kan meer gelezen worden in de bijsluiter. Lees ook meer informatie over de bijwerkingen die kunnen optreden bij het gebruik van dit middel.

Klik hier voor Emovate >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Emovate?

Emovate is een medicijn dat is gebaseerd op de werkzame stof Clobetason. Dit is een bijnierschorshormoon, ook wel corticosteroïde genoemd. Het helpt bij het bestrijden van klachten met betrekking tot de huid. Denk bijvoorbeeld aan ontstekingen. Ook schilfering, jeuk en zwellingen kunnen ermee worden bestreden. Deze klachten kunnen bijvoorbeeld door eczeem, psoriasis en insectenbeten ontstaan. De jeuk die ervaren wordt bij deze klachten kan al binnen enkele uren afnemen bij gebruik van Emovate. Het medicijn wordt geleverd in een crème met daarin de werkzame stof Clobetason. Het is belangrijk om dit op de juiste manier aan te pakken.

emovate kopen zonder recept

Hoe is Emovate te gebruiken?

Emovate moet op de huid gesmeerd worden. Dit klinkt gemakkelijk, maar het moet wel heel precies gebeuren. In de eerste plaats is het belangrijk dat het alleen op de plekken waar de klachten ervaren worden, wordt aangebracht. Dit moet bovendien niet te dik gebeuren. Wanneer te veel gebruik wordt van dit medicijn, dan werkt dit (hevigere) bijwerkingen in de hand. Houd daarom als maximum voor een volwassene 100 gram per week aan. Ook is het belangrijk om de crème met schone vingertoppen aan te brengen. Was de handen direct na het aanbrengen van de Clobetason-crème.

Hoe vaak en hoe lang?

Gebruik het middel één tot twee keer per dag en sla na enkele dagen een dag over. Zo wordt gezorgd voor optimale werking van het middel. Wil je stoppen met dit medicijn? Bouw dan langzaam af in overleg met de arts om terugkeer van klachten te voorkomen.

Emovate en andere huidmiddelen

Voor de optimale werking van Emovate is het belangrijk om het medicijn vrij spel te geven. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat er geen andere huidmiddelen bij gebruikt moeten worden. Wie Emovate smeert, moet minstens een uur wachten tot een andere zalf, lotion of crème wordt gebruikt. Omdat deze middelen wel kunnen helpen tegen sommige bijwerkingen van het medicijn, is het geheel uitsluiten van andere huidmiddelen niet altijd nodig. Overleg hier eventueel met de arts over om zekerheid te krijgen over de juiste manier van gebruiken. Soms komt het ook voor dat een arts zelf een tweede middel naast Emovate voorschrijft.

emovate bestellen zonder recept

Een dosis vergeten?

Emovate moet tot op bepaalde hoogte naar behoefte worden gebruikt. Dit kan dus eenmaal of tweemaal per dag zijn. Wel is het belangrijk om daarbij te bedenken dat vaker dan eens per twaalf uur insmeren geen extra werking biedt, maar wel de kans op bijwerkingen verhoogt. Om die reden kan het soms verstandiger zijn om een dosis die vergeten is over te slaan, en dan bij de volgende beurt weer op te pakken.

Mogelijke bijwerkingen

Bijwerkingen komen niet vaak voor bij het gebruik van Emovate. Voor elke bijwerking geldt, dat de kans erop minder dan 1 procent is. Mocht dit wel het geval zijn, dan is het vaak zo dat dit huidklachten zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan huidinfecties. Het gevaar hierbij is dat het medicijn deze infecties kan maskeren waardoor deze zich vrij kunnen ontwikkelen. Ook overgevoeligheid kan optreden. Daarnaast is gebruik op acneplekken niet altijd aan te raden. De acne kan dan juist verergeren. Raadpleeg bij deze bijwerkingen altijd een arts. Het is dan vaak zo dat een ander medicijn om de infectie of acne te bestrijden moet worden gebruikt. Lees voor een volledig overzicht van de bijwerkingen en aanbevelingen bij deze bijwerkingen de bijsluiter. Deze wordt meegeleverd bij Emovate.

kopen zonder recept

Andere zaken om op te letten

Voordat je Emovate gaat kopen bij de eigen apotheek of laat leveren op recept, is het belangrijk om onderstaande aandachtspunten door te nemen. Hieruit kun je enigszins afleiden of je dit medicijn zonder problemen mag gebruiken. Vul ook de vragenlijst bij het kopen van dit medicijn volledig en naar waarheid in, zodat de arts mee kan bepalen of het medicijn geschikt is voor je.

Let in ieder geval op de volgende zaken:

  • Dit medicijn kan bij mensen met glaucoom de druk op de oogbol vergroten. Let hier dur goed op en waarschuw de arts bij last.
  • Bij overgevoeligheid voor Clobetason of een ander bestanddeel van Emovate mag je dit medicijn niet gebruiken.
  • In kleine hoeveelheden kan dit medicijn geen kwaad voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Let erop dat je het medicijn niet vlak voor het geven van de borst op of rond de tepel gebruikt.

Lees ook de bijsluiter volledig door voordat je begint met het gebruik van dit medicijn en stel tijdens het consult eventuele vragen aan de arts.

kopen zonder recept

Emovate kopen zonder recept: is dit mogelijk?

Wil je Emovate kopen zonder recept? Dat kan niet. Wij kunnen je wel in contact brengen met een online aanbieder die kan voorzien in een artsconsult voor een recept en eventueel het originele medicijn aan je kan leveren. Meer informatie hierover kun je vinden via onderstaande link.

emovate eumovate clobetason kopen bestellen zonder recept

Meer info over Emovate >>


Laat een reactie achter