Erytromycine

Klik hier voor Erytromycine >>

Erytromycine kopen zonder recept?

Erytromycine kopen zonder recept, is dat mogelijk? Wij leggen het hieronder uit.

erytromycine kopen bestellen zonder recept
Erytromycine nodig?

Erytromycine kopen: meer informatie

Wil je Erytromycine kopen zonder recept? Ga via onderstaande link naar een online service. Hier kun je het medicijn via een EU-geregistreerde apotheek verkrijgen. Dit kan nadat je een vragenlijst hebt ingevuld, waarna je een recept van een online arts kunt krijgen Dit proces is eenvoudig te doorlopen en een stuk minder risicovol dan zomaar ergens Erytromycine kopen zonder recept.

Klik hier voor Erytromycine >>

Wil je het kopen vanwege een soa? Check eerst of je wel besmet bent. Een soa zelftest kan een goede indicatie geven. Kijk hier voor een soa zelftest.

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Erytromycine?

Erytromycine is een antibioticum dat tegen diverse bacteriële infecties kan worden ingezet. Bij diverse luchtweginfecties, waaronder ook longontsteking en legionella wordt dit middel gebruikt. Ook huidinfecties zoals rosacea en steenpuisten kun je met dit medicijn genezen. Daarnaast zijn er geslachtsziekten, waaronder chlamydia, gonorroe en syfilis, waartegen dit middel kan helpen.

erytromycine kopen zonder recept

Hoe werkt het?

Dit medicijn behoort tot de zogeheten macrolide-antibiotica. Dankzij deze stof kunnen bacteriën zich niet meer voortplanten en wordt de groei geremd. Uiteindelijk sterft de infectie af.

Het gebruik van Erytromycine

Je kunt Erytromycine kopen in tabletvorm. Neem de tablet in met wat water en slik deze zonder erop te kauwen door. Als je de tablet breekt of fijnkauwt, kan dit de werking negatief beïnvloeden. Hoe vaak en hoe lang je het medicijn moet nemen, hangt af van de aard en ernst van de aandoening. De arts bepaalt dit.

Dosis vergeten?

Als je een dosis Erytromycine hebt vergeten, neem deze dan zo snel mogelijk alsnog in. Let wel op dat er nog voldoende tijd zit tussen de ingehaalde dosis en de volgende dosis. Is er niet voldoende tijd? Sla de vergeten dosis dan over en neem hem aan het eind van de kuur. Neem nooit een dubbele dosis. Lees meer over het inhalen van een vergeten dosis in de bijsluiter.

Vroegtijdig stoppen

Tussentijds stoppen met een antibioticakuur wordt altijd afgeraden. Hierdoor kan de infectie in het lichaam aanwezig blijven en weer terugkomen. Maak daarom je kuur altijd helemaal af.

erytromycine bestellen zonder recept

Zijn er mogelijke bijwerkingen die je kunt ervaren?

Je kunt bij het nemen van Erytromycine last krijgen van bijwerkingen. Dit gebeurt echter niet vaak. De bijwerkingen die optreden, zijn bovendien meestal licht van aard en verdwijnen vrij snel weer. Mocht je ernstig last hebben van bijwerkingen of houden de klachten aan, neem dan contact op met je arts.

In sommige gevallen krijgen mensen last van maagdarmklachten die eventueel gepaard gaan met diarree en/of braken. Mochten deze klachten hevig zijn, waarschuw dan een arts. In meer zeldzame gevallen kunnen slijmvliezen ontsteken. Deze slijmvliezen vind je in je mond, keel, anus en vagina. Mocht je hier last van hebben, overleg dan met je arts wat raadzaam is.

Klachten die in zeer zeldzame gevallen worden gemeld, zijn psychische klachten, een duizelig of draaierig gevoel, koorts of algehele malaise of overgevoeligheid voor Uv-straling. Mocht je veel last hebben van deze klachten, raadpleeg dan je arts.

Ook in zeer zeldzame gevallen kun je last krijgen van problemen met gehoor en/of zicht, epileptische aanvallen, veranderingen in het hartritme, pijn op de borst, minder goed functionerende nieren, problemen met de lever, huiduitslag of een overgevoeligheidsreactie (lees daarover hieronder meer). Neem direct contact op met je arts als je hier last van hebt.

kopen zonder recept

Overgevoeligheid

In een heel uitzonderlijk geval kun je overgevoelig zijn voor Erytromycine. Je kunt dan uitslag, jeuk en bulten op de huid krijgen, in een heel zeldzaam geval zelfs met blaren. Ook kun je zwellingen in mond of gezicht krijgen, benauwd worden of zelfs het bewustzijn verliezen. Als dit gebeurt, waarschuw dan direct een arts en bezoek de Eerste Hulp. Stop onmiddellijk met het gebruik van dit medicijn.

Lees meer informatie over bijwerkingen in de bijsluiter.

Waarschuwingen voor je begint

Gebruik dit medicijn niet als je last hebt van:

  • Verlengde QT-interval
  • Acute porfyrie
  • Overgevoeligheid voor een van de bestanddelen van dit medicijn
  • Een leveraandoening hebt.

Raadpleeg de arts voor een alternatief. Lees ook de bijsluiter voor het meest actuele overzicht met waarschuwingen.

Alcohol, autorijden en voeding

Er gelden geen beperkingen voor dit medicijn. Je kunt dus alles eten en drinken, en kunt zonder problemen autorijden. De enige uitzondering is als je last krijgt van bijwerkingen die de rijvaardigheid kunnen beïnvloeden, zoals duizeligheid, draaierigheid of epileptische aanvallen. Wacht in dat geval tot de bijwerkingen verdwenen zijn voordat je deelneemt aan het verkeer.

kopen zonder recept

Zwangerschap en borstvoeding

Je kunt Erytromycine probleemloos gebruiken als je zwanger wilt worden, zwanger bent of borstvoeding geeft.

Eventuele wisselwerkingen met andere medicijnen

Erytromycine kan met bepaalde medicijnen een wisselwerking hebben. Gebruik je al medicijnen? Lees in de bijsluiter van deze medicijnen of de volgende werkzame stoffen erin voorkomen:

Buiktyfusvaccin-capsules (er is geen wisselwerking met injecties), ciclosporine, everolimus, sirolimus, tacrolimus, acenocoumarol, apixaban, sildenafil, tadalafil, vardenafil, edoxaban, fenprocoumon, rivaroxaban, ticagrelor, budesonide, amlodipine, barnidipine, felodipine, isradipine, lacidipine, bepaalde medicijnen tegen kanker, midazolam, theofylline, ergotamine, lurasidon, lercanidipine, nicardipine, nifedipine, nimodipine, nitrendipine, carbamazepine, atorvastatine, lomitapide, simvastatine, cinacalcet, colchicine, darifenacine, digoxine, diltiazem, verapamil, avanafil, guanfacine, sommige medicijnen tegen hiv en hepatitis c, ivabradine, ivacaftor, quetiapine, rifabutine, alprazolam, buspiron, tolvaptan.

Mocht je een van deze stoffen al gebruiken, raadpleeg dan de online arts. Vul je online consultformulier zo volledig en waarheidsgetrouw mogelijk in. De arts kan bepalen of je dit medicijn kunt gebruiken. Lees ook de bijsluiter van dit antibioticum goed door voordat je het gaat gebruiken.

Kan ik Erytromycine kopen zonder recept?

Je kunt niet Erytromycine kopen zonder recept. Een arts kan je echter via een online consult een recept voorschrijven, waarna je het medicijn kunt laten uitleveren door een EU-geregistreerde apotheek. Ook kun je met het recept bij je eigen apotheek Erytromycine kopen. Volg de link hieronder voor meer informatie.

erytromycine kopen bestellen zonder recept

Meer info over Erytromycine >>


Laat een reactie achter