Eucreas

Klik hier voor Eucreas >>

Eucreas (vildagliptine / metformine) kopen zonder recept?

Kun je online Eucreas met de werkzame stoffen vildagliptine en metformine kopen zonder recept? Lees hieronder wat mogelijk is.

eucreas kopen bestellen zonder recept
Eucreas nodig?

Eucreas online kopen zonder recept: meer info

Eucreas online kopen wordt gedaan door mensen die te kampen hebben met diabetes mellitus type 2 (of diabetes type 2). Dit medicijn kun niet kopen zonder recept. Een arts dient hiervoor een recept uit te schrijven. Dit kan via een online consult, eventueel in combinatie met levering van het medicijn. Het is echter zeer belangrijk dat je op de juiste manier met medicatie omgaat. Om hier zeker van te zijn, is het belangrijk dat je je inleest over de manier van gebruik, de werking van de middelen en de bijwerkingen ervan. Al deze informatie kan de gezondheid ten goede komen. Lees alles daarom aandachtig door om zeker te zijn van juist gebruik van Eucreas.

Klik hier voor Eucreas >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Eucreas?

Eucreas is een middel dat helpt bij het verlagen van de bloedglucose. Hierbij helpen de werkzame stoffen vildagliptine en metformine. Het is niet het eerste middel wat gebruikt wordt. Dit betekent dat Eucreas pas in beeld komt wanneer een aantal andere maatregelen en medicijnen niet voldoende werking heeft. Er zijn namelijk ook veel natuurlijke manieren waarop hetzelfde bereikt zou kunnen worden. Wanneer deze methoden geen resultaat hebben, kun je bij diabetes type 2 deze middelen gebruiken om alsnog de gewenste resultaten te bereiken.

eucreas kopen zonder recept

Hoe is Eucreas te gebruiken?

Eucreas kun je kopen in tabletvorm. Deze tabletten zijn omhuld. De dosering van het medicijn is per persoon zeer verschillend. Wel is het zo dat er nooit meer dan 100 mg per persoon per dag gebruikt mag worden. Over het algemeen wordt gestart met het gebruik van tweemaal per dag 1 tablet. Dit kan de zogenaamde 850-tablet of 1000-tablet zijn. Je neemt deze dan ’s ochtends en ’s avonds in, bij voorkeur bij het eten. Zo is de kans op vergeten het kleinst. Het kan zijn dat de dosis iets wordt verhoogd bij onvoldoende resultaat. Het kan echter ook zo zijn dat de medicatie na enige tijd niet meer nodig is.

Een dosis vergeten?

Het is zeer belangrijk om het medicijn met regelmaat te blijven innemen. Dit is noodzakelijk om de werking optimaal te laten zijn. Het is om die reden dus ook belangrijk om geen dosis te vergeten. Mocht dit toch gebeuren, dan is het belangrijk om deze in te halen. In het geval van gebruik eenmaal per dag kan dit bij de eerstvolgende maaltijd. Bij twee- of driemaal per dag kan dit direct worden ingehaald, tenzij er sindsdien al een volgende dosis is genomen.

eucreas bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen

Bij het gebruik van Eucreas kunnen verschillende bijwerkingen optreden, zeker wanneer net begonnen wordt met het medicijn. Dit kan uiteenlopen van hoofdpijn tot tremor (beven), misselijkheid en duizeligheid. Daardoor kan bijvoorbeeld ook het slapen moeilijker worden. Soms kan het ook gepaard gaan met koude rillingen. Dit komt meestal in de eerste dagen meer voor dan daarna. Na verloop van tijd moet het echter wel zo zijn dat deze verschijnselen wegtrekken, waardoor de gezondheid zal verbeteren. Wanneer de verschijnselen niet afnemen, dan is het noodzakelijk om een arts te raadplegen. Lees voor gebruik de bijsluiter voor een volledige lijst van bijwerkingen, waarschuwingen en aanbevelingen.

kopen zonder recept

Belangrijke informatie vooraf

Dit medicijn is niet voor iedereen geschikt. Lees daarom onderstaande informatie goed door voordat je overgaat tot de aankoop en/of het gebruik van dit medicijn.

Combinatie met andere medicijnen

Eucreas kan met verschillende medicijnen een wisselwerking vertonen. Het is daarom van belang om bij het bestellen van dit medicijn de vragenlijst volledig in te vullen. Let met name – maar niet uitsluitend – op als je een of meerdere medicijnen uit de volgende categorieën gebruikt: NSAID’s, ACE-remmers en diuretica. Deze medicijnen, evenals jodiumhoudende contrastmiddelen (voor bepaalde onderzoeken) kunnen voor nierproblemen zorgen in combinatie met Eucreas. Ga je dit medicijn kopen zonder recept? Geef tijdens het bestellen exact aan welke medicijnen je gebruikt. Lees voor het gebruik ook de bijsluiter volledig door.

Let op met alcohol

Het gebruik van alcohol in combinatie met dit medicijn wordt sterk afgeraden, omdat dit een lactaatacidose (melkzuurvergiftiging) kan veroorzaken. Dit is een levensbedreigende aandoening waarbij direct medische hulp nodig is. Voor mensen die graag alcohol drinken, is het daarom beter om de arts te vragen naar een ander medicijn. Zie ook onze pagina met diabetes medicijnen.

kopen zonder recept

Wanneer mag je Eucreas niet gebruiken?

Dit medicijn mag niet gebruikt worden als je:

  • Zwanger bent/wilt worden of borstvoeding geeft.
  • Overgevoelig bent voor vildagliptine, metformine of een van de andere bestanddelen van Eucreas.
  • Onlangs een hartaanval hebt gehad.
  • Lijdt aan diabetische ketoacidose.
  • Problemen hebt aan je lever of nieren.
  • Veel alcohol gebruikt (ook op incidentele basis)

Is Eucreas kopen zonder recept mogelijk?

Je las het hierboven al: Eucreas kopen zonder recept is niet mogelijk. Wel kan een arts via een online consult kijken of het medicijn geschikt voor je is en een recept uitschrijven. Eventueel wordt het originele medicijn vervolgens bij je thuis geleverd. Meer info vind je via onderstaande link.eucreas kopen bestellen zonder recept

Meer info over Eucreas >>


Laat een reactie achter