EuroClinix ervaringen

euroclinix ervaringen

Lees de EuroClinix ervaringen van anderen voordat je besluit om te bestellen bij deze online aanbieder. Deze ervaringen kunnen je namelijk helpen een beter besluit te nemen. Wij hebben onderzoek gedaan onder de klanten van deze aanbieder, en onze bevindingen hieronder genoteerd. Zorg dat je goed geïnformeerd bent voordat je overgaat tot het bestellen van medicijnen. Lees hieronder onze EuroClinix ervaringen.

UPDATE: levering gestaakt

EuroClinix heeft de levering van medicijnen op de Nederlandse markt gestaakt. Als je online medicijnen wilt verkrijgen, kun je voortaan terecht bij Dokter Online en Treated.com. Lees onze:

EuroClinix ervaringen met bestellen

Klanten hebben over het algemeen positieve EuroClinix ervaringen met bestellen. Het proces van bestellen bestaat voor de klant uit het selecteren van medicijnen en het invullen van het online consultformulier. Dit formulier wordt doorgestuurd naar de online arts. Deze bepaalt vervolgens of je in aanmerking komt voor het medicijn. Over het algemeen zijn de EuroClinix ervaringen met bestellen goed. Het proces verloopt voorspoedig.

EuroClinix ervaringen met betalen

EuroClinix heeft zowel iDEAL als creditcards als betaalmogelijkheden, wat de ervaringen met betalen positief maakt. Je kunt in je eigen, vertrouwde betaalomgeving de transactie afhandelen. Dat is wel zo handig en veilig.

EuroClinix ervaringen met levering

De EuroClinix ervaringen met de levering zijn niet altijd even positief. Sommige klanten kregen hun bestelling later dan beloofd. Een enkeling kreeg helemaal geen bestelling of de verkeerde bestelling geleverd. Nu kunnen er natuurlijk altijd dingen fout gaan, maar het gaat er uiteindelijk om hoe deze fouten worden opgelost. En dat valt onder het kopje ‘service’ (zie hieronder).

EuroClinix ervaringen met service

Heeft EuroClinix goede service? De ervaringen van de klanten lopen ook op dit vlak nogal uiteen. Vooral bij een fout geleverde bestelling kan de service nog wel eens tegenvallen. Voor wat betreft service zijn de ervaringen van EuroClinix klanten over het algemeen minder positief dan bij Dokter Online.

EuroClinix ervaringen met prijs

Onze eigen EuroClinix ervaringen met de prijs zijn goed, maar de prijs van concurrent Dokter Online is over het algemeen lager. Eerlijk is eerlijk: EuroClinix berekent de consultkosten door in de prijs, terwijl je hiervoor bij Dokter Online €10 moet betalen. Maar ook met die consultkosten erbij is Dokter Online over het algemeen goedkoper dan EuroClinix.

EuroClinix ervaringen conclusie: 3 sterren

De EuroClinix ervaringen van klanten lopen uiteen. Sommige klanten hebben er een bestelling geplaatst die volledig naar tevredenheid is behandeld en geleverd, anderen hebben de nodige op- en aanmerkingen. Een enkeling had zelfs zeer negatieve EuroClinix ervaringen. Al met al zijn de ervaringen niet zo positief als bij Dokter Online. Lees de Dokter Online ervaring.


Laat een reactie achter