Exelon (Rivastigmine)

Klik hier voor Exelon >>

Exelon (Rivastigmine) kopen zonder recept?

Kun je Exelon (Rivastigmine) kopen zonder recept? Hieronder vind je het antwoord.

exelon rivastigmine kopen bestellen zonder recept
Exelon nodig?

Exelon (Rivastigmine) online kopen zonder recept? Dit moet je weten

Exelon met de werkzame stof Rivastigmine online kopen kan niet zonder recept. Wij kunnen je in contact brengen met een online arts die je voor dit medicijn een recept kan uitschrijven, waarna eventueel het medicijn kan worden uitgeleverd.

Klik hier voor Exelon >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Voordat je Exelon (Rivastigmine) gaat kopen

Rivastigmine is een stof die de achteruitgang van het geheugen vertraagt. Omdat Exelon, het medicijn met deze werkzame stof, een uitwerking heeft op de hersenen, is het zeer belangrijk om het medicijn op de juiste, voorgeschreven wijze te gebruiken. Ook is het zo dat het zeer belangrijk is om te weten welke bijwerkingen kunnen optreden wanneer het medicijn gebruikt wordt. Op deze pagina kan belangrijke informatie op dit gebied gevonden worden. Zo kan het middel veilig worden gebruikt.

exelon rivastigmine kopen zonder recept

Wat is Exelon (Rivastigmine)?

Exelon gebruiken doe je wanneer je dementie als gevolg van de ziekte van Alzheimer of de Ziekte van Parkinson wilt tegengaan. Het middel helpt namelijk bij het vertragen van de achteruitgang van het geheugen. De stof versterkt de werking op de hersenzenuwen. Het medicijn kan in verschillende vormen worden voorgeschreven. In sommige gevallen gaat het om pleisters, in andere gevallen moeten capsules worden geslikt. Het middel wordt over het algemeen voorgeschreven voor een langdurige periode van gebruik. Daarbij kan het zijn dat tussentijds moet worden gecontroleerd hoe sterk de werking is.

Hoe gebruik je Exelon?

In de meeste gevallen zul je Rivastigmine vinden in de vorm van Exelon capsules. Deze moeten in het geheel worden doorgeslikt met een half glas water. Dit gebeurt tweemaal per dag, liefst bij het ontbijt en bij het avondeten. Een vast tijdstip zorgt ervoor dat de kans op een vergeten dosis flink kleiner wordt. Daarnaast vermindert het de kans op enkele bijwerkingen. Wanneer een pleister wordt geplakt, dan moet dit op dagelijkse basis worden gedaan, waarbij iedere dag op hetzelfde tijdstip de verversing ervan moet plaatsvinden. Mocht een pleister loslaten, dan mag je deze vervangen door een nieuwe. Wissel wel weer naar een nieuwe pleister op het vaste wisselmoment. Zo kan het medicijn optimaal werken.

exelon rivastigmine bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen van Rivastigmine

Het gebruik van Exelon gaat gepaard met een bijwerking die in meer dan 30 procent van de gevallen optreedt en daardoor dus goed in de gaten gehouden moet worden. Rivastigmine kan, zeker in het begin, zorgen voor problemen aan maag en darmen. Dit kan gepaard gaan met misselijkheid, diarree en andere maagdarmklachten. Om de kans hierop te verminderen, is het aan te raden om de dosis geleidelijk op te bouwen. Neem het medicijn bovendien rond of tijdens de maaltijd. De kans dat zich dan deze klachten voordoen wordt daardoor een stuk kleiner. Wanneer deze toch optreden, houd dit dan goed in de gaten. Bij langdurige problemen is een arts inschakelen verstandig.

Gewichtsverlies en duizeligheid, treden op bij 10 tot 30 procent van de gebruikers. Meld dit bij veel last aan de arts.

Slaperigheid, psychische klachten, zweten, trillen en beven, maar ook blaasontsteking kunnen voorkomen in tussen de 1 en 10 procent van de gevallen. In de meeste gevallen zal dit snel wegtrekken. Houdt het echter lang aan of heb je er veel last van, dan moet een dokter worden geraadpleegd. Deze kan dan adviseren wat hieraan gedaan moet worden.

kopen zonder recept

Lees voor een volledig overzicht, inclusief zeer zeldzame bijwerkingen en het advies hoe hiermee om te gaan, de bijsluiter. Stel eventuele vragen aan de arts wanneer je een consult start voor Exelon (Rivastigmine).

Belangrijke informatie vooraf

Lees onderstaande informatie voordat je Exelon (Rivastigmine) gaat gebruiken:

  • Mensen die lijden aan de ziekte van Parkinson, moeten de dosis geleidelijk opbouwen, Dit voorkomt dat de klachten van de ziekte in eerste instantie verergeren.
  • Bij overgevoeligheid voor Rivastigmine of een ander bestanddeel van Exelon mag je dit medicijn niet gebruiken.
  • Als je lijdt aan astma of COPD kunnen de klachten van je aandoening toenemen. Meld dit direct aan de arts als je dit ervaart.
  • Gebruik van dit medicijn tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding wordt afgeraden. Vraag de arts om een alternatief.

kopen zonder recept

Exelon in het dagelijks leven

Het gebruik van Exelon heeft een uitwerking op de hersenen. Daarom is het belangrijk om te weten welke gevolgen de werkzame stof Rivastigmine heeft voor het functioneren in het dagelijks leven. Zo wordt bijvoorbeeld afgeraden om nog langer auto te rijden. Dit geld voor alle patiënten in de eerste dagen en voor een groot deel in het vervolg. Wanneer geen bijwerkingen worden ervaren, kan er mogelijk weer achter het stuur worden gezeten. Let op: sommige mensen mogen vanwege hun aandoening niet meer autorijden. Zij mogen ook met dit medicijn geen motorrijtuigen besturen. Het combineren van dit medicijn met alcohol wordt eveneens afgeraden. Hier geldt hetzelfde voor als voor autorijden geldt. Het is belangrijk hier goed op te letten zodat er geen gevaar voor de eigen gezondheid en die van anderen ontstaat.

Kan ik Exelon (Rivastigmine) kopen zonder recept?

Exelon (Rivastigmine) kopen zonder recept is vooralsnog niet mogelijk, omdat dit medicijn uitsluitend op doktersrecept geleverd wordt. Een online arts kan dit recept uitschrijven en eventueel kan daarna de levering van het medicijn verzorgd worden. Meer informatie vind je via onderstaande link.

exelon rivastigmine kopen bestellen zonder recept

Meer info over Exelon (Rivastigmine) >>


Laat een reactie achter