Femoston

Klik hier voor Femoston >>

Femoston kopen zonder recept?

Femoston kopen zonder recept, wat zijn je opties? Je leest het hieronder.

femoston kopen bestellen zonder recept
Femoston nodig?

Femoston kopen zonder recept: meer info

Femoston kopen zonder recept? De beste online mogelijkheid is via onderstaande link een vragenlijst invulen, waarna een arts een recept kan uitschrijven en een officiële apotheek het medicijn kan leveren. Dit kan snel worden opgelost en brengt minder risico met zich mee dan bij zomaar een website Femoston kopen zonder recept.

Klik hier voor Femoston >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Femoston?

Het middel Femoston gebruiken wordt gedaan bij klachten zoals opvliegers. Daarnaast kunnen problemen met botontkalking ermee bestreden worden. Om dit te bewerkstelligen, zitten er twee werkende stoffen in het medicijn. In de eerste plaats bevat dit medicijn Estradiol. Dit is een oestrogeenhormoon. Daarnaast is er in het medicijn Dydrogesteron opgenomen, een progestageenhormoon. Dit is voornamelijk gedaan om tegenwicht te bieden aan de werking van Estradiol op bijvoorbeeld de baarmoeder. Dit hormoon kan bij overmatige hoeveelheden een negatief effect hebben. Bij het gebruik van Femoston moet dit goed in de gaten gehouden worden.

femoston kopen zonder recept

Hoe gebruik je Femoston?

Het medicijn Femoston wordt eenmaal per dag ingenomen. Wanneer je dit doet, kun je in principe zelf bepalen. Toch wordt het aangeraden om dit op een vast tijdstip, bijvoorbeeld in de ochtenduren, te doen. Dan is de kans op vergeten immers het kleinst. Het middel kan zo nu en dan weleens per ongeluk vergeten worden. In dat geval kan het medicijn alsnog worden ingenomen als het langer dan acht uur duurt voor de volgende dosis aan de orde is. Duurt dit korter dan acht uur, sla dan de vergeten dosis simpelweg over. Wel is het belangrijk om regelmaat in het gebruik te houden. Dit zorgt voor betere werking. Probeer dus vaste tijdstippen te blijven gebruiken en geen dosis te vergeten.

Hoelang moet dit medicijn gebruikt worden?

Het gebruik van Femoston moet in de regel een wat langere periode beslaan. Toch is het ook zo dat het niet te lang mag duren. Er wordt aangeraden na ongeveer een half jaar te beginnen met afbouwen en stoppen. Het is namelijk belangrijk om de medicijnen niet langer dan twee jaar te nemen. Dit is de maximale tijdsduur. Bij voorkeur moet er voor die tijd al zijn gestopt met het nemen van het middel. Wel is een periode van enkele maanden nodig om te zorgen dat het medicijn aanslaat. Stop de kuur dus niet te vroeg.

femoston bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen

Het gebruik van Femoston kan met bijwerkingen gepaard gaan. Dit is lang niet voor iedereen het geval. Wie wel last heeft van bijwerkingen, zal hier in de regel niet veel last van hebben. Er zijn enkele bijwerkingen bekend die wat vaker voorkomen dan andere, namelijk in 10 tot 30 procent van de gevallen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij misselijkheid. Hetzelfde geldt voor hoofdpijn. Ook het optreden van pijnlijke of gespannen borsten kan in 10 tot 30 procent van de gevallen voorkomen bij gebruik van dit medicijn. Dit zijn klachten die allemaal kunnen afnemen na enige tijd. Ook zogenaamde doorbraakbloeding en vaginale afscheiding kunnen voorkomen. Wanneer dit langere tijd aanhoudt is het raadzaam een arts erbij te halen.

Buikpijn en stemmingswisselingen komen eveneens voor, maar minder vaak. Hier heeft één op de tien gebruikers last van. Nog minder vaak is het zo dat bijvoorbeeld migraine optreedt. Ook huidafwijkingen zijn zeer zeldzaam. Sommige vrouwen zijn overgevoelig voor de stoffen in dit medicijn. Voor hen is het zaak om te stoppen met het medicijn en in overleg te gaan met een dokter over betere stappen die gezet kunnen worden.

kopen zonder recept

Lees altijd de bijsluiter door voordat je met dit medicijn begint. Hierin staat een overzicht van alle bijwerkingen met de frequentie waarin ze voorkomen.

Waarschuwingen vooraf

Femoston kopen zonder recept is niet mogelijk, onder andere vanwege enkele situaties waarin het niet gebruikt kan worden. Lees daarom onderstaande waarschuwingen.

Vraag de arts of dit medicijn geschikt is voor jou als je:

 • Lijdt aan endometriose.
 • Een beroerte hebt gehad.
 • Een te hoog vetgehalte in je bloed hebt.
 • Een of meerdere medicijnen gebruikt met (een van) de volgende werkzame stoffen: anastrozol, exemestaan, letrozol en tamoxifen.
 • Borstvoeding wilt geven.

Gebruik dit medicijn niet als je:

 • Overgevoelig bent voor estradiol, dydrogesteron of een ander bestanddeel van Femoston.
 • Zwanger bent of wilt worden.

kopen zonder recept

Kan ik ook Femoston kopen zonder recept?

Femoston kopen zonder recept behoort niet tot de mogelijkheden. Er zijn wel websites die kunnen bemiddelen in een online artsconsult en – na verstrekking van een recept – het medicijn. Hieronder staat een link naar zo’n website. Deze betrouwbare aanbieder brengt je in contact met een geregistreerde arts en zorgt dat je het originele medicijn krijgt. Hier vind je ook meer informatie.

femoston kopen bestellen zonder recept

Meer info over Femoston >>


2 Reacties

Nicoline Breijs

April 12, 2018 at 4:32 pm

Graag wil ik femoston tabletten kopen/bestellen ivm overgangsklachten,

vriendelijke groet, Nicoline JM Breijs

  admin

  April 12, 2018 at 6:26 pm

  Beste mevrouw Breijs, via de link in het artikel komt u op een pagina waar u een artsconsult kunt starten. De online arts kan u hiermee verder helpen.

Laat een reactie achter