Finasteride kopen?

Klik hier voor Finasteride >>

Finasteride kopen zonder recept?

Finasteride kopen zonder recept, hoe zit het daarmee? Kijk hieronder.

finasteride kopen zonder recept
Finasteride nodig?

Finasteride kopen zonder recept: dit is belangrijk

Finasteride kopen zonder recept wordt door veel mannen als optie overwogen bij problemen door de testosteronproductie. Volg onderstaande link en vul de vragenlijst in. Zo kan een online arts je aan een recept helpen voor dit medicijn, waarna je het online via een officiële apotheek geleverd kunt krijgen.

Klik hier voor Finasteride >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Finasteride?

Finasteride wordt voorgeschreven aan mannen die te maken hebben met prostaatproblemen of kaalheid, of bij vrouwen die juist overmatige haargroei hebben. Dit komt doordat het de werking van testosteron op de prostaat en haarzakjes in de huid beïnvloedt. Doordat het de werking van testosteron beïnvloedt, is voorzichtigheid bij gebruik geboden. Lees daarom altijd de bijsluiter volledig door voordat je Finasteride gaat gebruiken en stel bij twijfel vragen aan de arts.

finasteride kopen zonder recept

Hoe gebruik je Finasteride?

Finasteride wordt gebruikt voor de lange termijn, en ook zal het even duren voordat de eerste resultaten zichtbaar worden. Het kan enkele maanden duren voordat bepaald kan worden of het medicijn wel aanslaat. Afhankelijk van de aandoening kan pas na 2 maanden tot een halfjaar geëvalueerd worden of het voldoende werkt. Daarbij is wel belangrijk om te bedenken dat regelmaat in het gebruik van het middel in grote mate meespeelt. Dat betekent dat het goed is om een vast moment op de dag te kiezen om het middel in te nemen. Dit zorgt ervoor dat de kans dat het medicijn een keer vergeten wordt flink kleiner zal worden.

Een dosis vergeten

Een belangrijk voordeel van het gebruik van Finasteride is dat de tabletten maar eenmaal per dag hoeven te worden ingenomen. Dit geeft veel spelingsruimte als het gaat om het moment van inname. Wanneer het dus eens zou voorkomen dat een moment van inname gemist wordt, dan is het altijd nog goed mogelijk om dit op een later moment in te halen. Dit kan tot acht uur voor de volgende dosis. Is er echter nog minder tijd tot de volgende dosis, dan is het beter om de vergeten beurt van het medicijn over te slaan en door te gaan op het moment dat de volgende dosis aan de beurt is. Lees hier meer over in de bijsluiter.

finasteride kopen

Mogelijke bijwerkingen

Finasteride kent verschillende bijwerkingen. Hoewel lang niet iedereen hier last van zal krijgen, is het goed ervan op de hoogte te zijn. Hieronder geven we een beknopt overzicht. Neem voor een volledige lijst met frequenties en te ondernemen acties de bijsluiter door.

Bij 1 tot 10 procent van de mannen kan het gebruik van Finasteride leiden tot veranderingen op seksueel vlak. Dit kan zich uiten in een verminderde zin om te vrijen. Ook kan het zo zijn dat er problemen ontstaan bij het klaarkomen of het krijgen van een erectie. Deze problemen houden direct verband met de inname van dit middel en zullen dan ook wegtrekken zodra gestopt wordt met het innemen van Finasteride. Mogelijk kan de arts na overleg een oplossing aandragen voor de periode gedurende het gebruik. Dit hangt echter wel af van de klacht.

Bijwerkingen die in maximaal 1 procent van de gevallen voorkomen, zijn pijnlijke borsten die ook kunnen zwellen en waarin zich in een extreem geval borstkanker kan ontwikkelen, maar ook pijn en zwelling in de zaadballen of onvruchtbaarheid bij mannen. Daarnaast kunnen hartkloppingen of een depressieve stemming optreden. Bovendien is het zo dat in sommige gevallen problemen met de lever kunnen ontstaan. Daarnaast bestaat altijd de kans dat er een bepaalde mate van overgevoeligheid voor de stoffen in het medicijn kan bestaan (zie ook hieronder bij “Overgevoeligheid”). In alle gevallen is het goed om direct een arts te raadplegen. Het is dan vaak zo dat gestopt moet worden met de inname van dit medicijn en dat naar een andere oplossing wordt gezocht.

kopen zonder recept

Let ook hierop

Dat Finasteride kopen zonder recept niet mogelijk is, heeft onder andere te maken met enkele situaties waarin met de arts gekeken moet worden of gebruik verstandig of zelfs in het geheel mogelijk is. Hieronder lees je er meer over.

Bij overgevoeligheid

Je kunt overgevoelig zijn voor de werkzame stof Finasteride of een hulpstof in dit medicijn. Dit komt in zeer zeldzame gevallen voor, en uit zich over het algemeen in bulten, uitslag en jeuk. In ernstige gevallen kan er zelfs benauwdheid optreden en kunnen er zwellingen in het gezicht voorkomen. Als je overgevoelig bent voor Finasteride of een hulpstof in het medicijn, mag je dit medicijn niet (meer) gebruiken. Overleg met de arts voor een alternatief.

Bij prostaatonderzoek

Bij een vergrote prostaat dient de arts regelmatig de ontwikkeling te controleren om vast te stellen of deze goedaardig of kwaadaardig is. Finasteride zal ervoor zorgen dat de hoeveelheid PSA (prostaatspecifiek antigeen) in het bloed ongeveer halveert. Meld aan de onderzoekende arts dat je Finasteride gebruikt, zodat de arts hierop kan anticiperen.

Combinatie met andere medicijnen

Finasteride kan in combinatie met enkele medicijnen een wisselwerking vertonen. Gebruik je medicijnen ter behandeling van hiv of hepatitis C? Overleg dan met de arts of je dit medicijn veilig kunt gebruiken, of dat je wellicht een aangepaste dosis of ander medicijn nodig hebt.

kopen zonder recept

Tijdens de zwangerschap

Het is van groot belang om Finasteride uit de buurt van zwangere vrouwen te houden. Dit betekent dat het medicijn niet mag worden voorgeschreven in het geval van zwangerschap of de wens om zwanger te worden. Daarnaast is het ook zo dat een vrouw die zwanger is niet per ongeluk of indirect met het middel in aanraking mag komen. Mannen die het gebruiken moeten hier dus ook zeer voorzichtig in zijn. Gebruik bij het vrijen een condoom. Overleg met de arts.

Waarom geen Finasteride kopen zonder recept?

Hierboven las je dat Finasteride kopen zonder recept niet mogelijk is, maar je kunt wel online een recept en eventueel vervolgens het medicijn krijgen. Vul de vragenlijst volledig in en laat de arts het recept uitschrijven, waarna het medicijn online via een geregistreerde apotheek te verkrijgen is. Meer informatie krijg je via de link hieronder.

finasteride kopen zonder recept

Meer info over Finasteride >>


Laat een reactie achter