Flagyl (Metronidazol)

Klik hier voor Flagyl (Metronidazol) >>

Flagyl (Metronidazol) kopen zonder recept?

Flagyl (Metronidazol) kopen zonder recept: is er een online aanbieder die dit heeft? Lees hier meer.

Flagyl kopen bestellen zonder recept
Flagyl nodig?

Meer informatie over Flagyl

Je kunt geen Flagyl kopen zonder recept. Een recept is vereist voor eeen apotheek om het medicijn uit te leveren. Het is echter mogelijk om via een online arts een recept aan te vragen. Vervolgens kun je via een gecertificeerde apotheek het medicijn naar je huis laten sturen. Doe je dit tijdens kantooruren? Dan heb je het meestal de volgende dag in huis. Lees eerst meer over Flagyl hieronder.

Klik hier voor Flagyl (Metronidazol) >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Flagyl: antibioticum met Metronidazol

Zoals je hierboven zag, is de werkzame stof in Flagyl het antibioticum Metronidazol. Dit kan gebruikt worden voor het voorkomen en genezen van diverse infecties. Het gaat hierbij om infecties door bacteriën, parasieten of amoeben. Zo gebruik je dit medicijn onder andere bij het genezen van infecties aan bloed,  hersenen, longen, genitaliën, bekkenregio, maag, ingewanden, mond en benen. Ook kan het een infectie voorkomen als je chirurgie hebt ondergaan en wordt het gebruikt om oorontsteking te behandelen.

flagyl kopen zonder recept

Hoe ziet een Flagyl kuur eruit?

Hoe vaak en hoe lang je Flagyl moet nemen is sterk afhankelijk van de reden waarvoor je de kuur voorgeschreven hebt gekregen. Volg altijd de aanwijzingen van de arts op. Slik de tabletten consequent. Sla geen dosis over. Gebeurt dit toch? Haal de vergeten dosis dan zo snel mogelijk in.

Wanneer je Flagyl gebruikt, kan het gebeuren dat je al ver voor het eind van de kuur het gevol hebt genezen te zijn van de infectie. Zelfs als je geen enkele symptomen meer ervaart, moet je altijd de kuur helemaal afmaken. Een onafgemaakte kuur kan ervoor zorgen dat de infectie weer terugkomt.

Hoe slik je de tabletten?

De tabletten slik je altijd op een vast tijdstip om de kans op een vergeten dosis te minimaliseren. Kauw nooit op de tablet. Hierdoor kan de afgifte van de werkzame stof niet goed verlopen, waardoor de kuur niet goed aanslaat. Slik daarom de tablet altijd in zijn geheel door. Dit doe je met een half tot heel glaasje water.

Als het toch gebeurt dat je een dosis vergeet, neem deze dan zo snel mogelijk alsnog. Let wel op dat er nog voldoende tijd is tot de volgende dosis. Als er te weinig tijd is voor de volgende dosis, verplaats de vergeten dosis dan naar het einde, alsof de kuur nog 1 keer slikken langer duurt. Vermijd een overdosis. Dit kan zeer schadelijk zijn voor je gezondheid.

flagyl kopen bestellen zonder recept

Welke bijwerkingen en waarschuwingen gelden er?

Voor meer informatie over Flagyl, wat de bijwerkingen zijn en waar je bij gebruik op moet letten, verwijzen we je graag naar de pagina over Metronidazol. Dit is de werkzame stof in Flagyl. De bijwerkingen en waarschuwingen zijn voor beide medicijnen daarom gelijk. Lees hier meer over Metronidazol.

De belangrijkste punten vind je hieronder.

Bijwerkingen

De meest gehoorde bijwerkingen, zijn maagdarmklachten, een vervelende, metaalachtige smaak in de mond, zweertjes in de mond en verkleuring of andere klachten aan je tong. Meestal gaat het om lichte bijwerkingen. Soms heb je er de gehele kuur last van, andere bijwerkingen verdwijnen al snel weer. Als je langdurig klachten ervaart of als klachten hevig worden, waarschuw dan je arts.

Waarschuwingen

Belangrijk om te weten is dat er ernstige bijwerkingen kunnen optreden als je dit medicijn combineert met alcohol. Drink daarom geen alcohol tot 2 dagen nadat je de laatste tablet hebt genomen. Vermijd ook medicijnen die alcohol bevatten. Slik je medicijnen? Lees in de bijsluiter bij de bestanddelen of er alcohol in zit. Ook andere medicijnen kunnen wisselwerkingen geven. Vraag het bij twijfel aan de arts.

In principe mag je autorijden met dit medicijn, maar pas wel op dat sommige bijwerkingen de rijvaardigheid kunnen beïnvloeden. Zo kun je duizelig of verward worden van Flagyl. Ervaar je deze klachten? Stap dan niet in de auto tot ze voorbij zijn.

Je kunt dit middel gebruiken tijdens de zwangerschap, maar niet tijdens de borstvoeding. Overleg dus met de arts als je borstvoeding geeft.

Meer informatie vind je op de pagina over Metronidazol. Lees ook deze pagina goed door en lees de bijsluiter van dit medicijn voordat je het begint te gebruiken.

flagyl bestellen zonder recept

Flagyl kopen zonder recept: wel of niet mogelijk?

Hierboven las je het al: Flagyl kopen zonder recept is niet mogelijk. Via een online arts kun je een recept voor dit medicijn krijgen en eventueel kun je met dat recept een gecertificeerde apotheek het originele medicijn laten bezorgen. Via de link hieronder vind je meer informatie.

Flagyl kopen bestellen zonder recept

Meer info over Flagyl >>

 


Laat een reactie achter