Flixotide (Fluticason)

Klik hier voor Flixotide >>

Flixotide (Fluticason) kopen zonder recept? Bestel hier:

Flixotide (Fluticason) kopen zonder recept, kan het? Die informatie vind je hier.

flixotide fluticason kopen bestellen zonder recept
Flixotide nodig?

Fixotide (Fluticason) kopen: kan het zonder recept?

Wanneer je op zoek bent naar Flixotide en geen tijd hebt om je huisarts of apotheek te bezoeken, is het goed om te weten dat er andere mogelijkheden zijn. Een online arts kan in een consult je situatie bekijken en een recept uitschrijven. Vervolgens kun je het medicijn indien gewenst thuis laten bezorgen. Lees meer over Flixotide.

Klik hier voor Flixotide >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Flixotide: tegen benauwdheid

Flixotide is een medicijn dat het bijnierschorshormoon Fluticason bevat. Deze stof, ook wel een corticosteroïd genoemd, werkt ontstekingsremmend. Het helpt tegen prikkels die ervoor zorgen dat je benauwd wordt bij longziekten als astma of COPD. Je inhaleert dit medicijn. Er zijn verschillende soorten apparaten verkrijgbaar die je hierbij helpen. Het vergt soms enige techniek om het onder de knie te krijgen.

flixotide kopen zonder recept

Tips en aanwijzingen voor het gebruik

Het kan de eerste keren lastig zijn om Flixotide goed in te ademen. Je zult er even op moeten oefenen. Op internet (bijvoorbeeld YouTube) kun je instructiefilmpjes opzoeken die je kunnen helpen met het gebruik van de verschillende inhalatieapparaten. Je kunt poeder, spray of verneveling inhaleren. Let er bij het poeder op dat je je mond naspoelt. Over het exacte gebruik van de verschillende inhalatieapparaten kun je het beste de bijsluiter raadplegen.

Wat als je een dosis vergeet?

Flixotide werkt het best als je het op vaste tijdstippen gebruikt. Mocht je toch een dosis vergeten, haal deze dan alsnog in. Let er wel op dat je niet te kort op elkaar 2 keer inhaleert en neem nooit een dubbele dosis. Kijk in de bijsluiter voor meer informatie over het inhalen van een dosis.

Behandeling met Flixotide stoppen

Soms willen mensen stoppen met dit medicijn omdat het geen effect lijkt te hebben. Onthoud hierbij dat de eerste effecten 1 tot 2 weken op zich kunnen laten wachten. Ook kunnen klachten terugkomen als je stopt. Stop dus geleidelijk en altijd in samenspraak met je arts.

flixotide bestellen zonder recept

Wat voor bijwerkingen kun je ervaren?

Het gebruik van Flixotide wil nog wel eens gepaard gaan met bijwerkingen. Vaak zijn dit lichte en kortdurende klachten. Mocht je langer of veel last ervaren, schakel dan je arts in.

Soms kunnen achterblijvende resten Fluticason zorgen voor schimmelinfecties in je mond of keel. Vraag de arts om een oplossing als je hees wordt, hoest of een vieze smaak, een droge mond of keelpijn hebt.

In zeldzame gevallen kun je kneuzingen krijgen. Meld dit aan je arts.

In zeer zeldzame gevallen heb je tijdens de periode van gewenning aan het medicijn last van bloedneuzen. Mensen met glaucoom kunnen hier meer last van hebben.

Raadpleeg je arts en stop met dit medicijn als je de volgende klachten hebt:

  • Meer last van benauwdheid na gebruik van Flixotide.
  • Bultjes, jeuk of zwellingen.
  • Longontsteking.

kopen zonder recept

Lees ook deze aanwijzingen

Voor sommige mensen is dit medicijn niet geschikt. Lees daarom dit gedeelte goed door.

Vraag de arts of dit medicijn geschikt is voor je als je glaucoom (groene staar) hebt. Je kunt meer last krijgen van de klachten.

Neem dit medicijn niet als je overgevoelig bent voor Fluticason of een ander bestanddeel in dit medicijn.

Ten aanzien van alcohol, voedsel, rijvaardigheid, zwangerschap en borstvoeding bestaan geen waarschuwingen of beperkingen voor dit medicijn. Wel moet je opletten als je dit medicijn combineert met het anti-schimmelmedicijn Itraconazol en bepaalde medicijnen ter behandeling van hepatitis C en hiv. Vraag de arts om meer informatie als je een van deze medicijnen gebruikt, of als je vragen hebt over een medicijn dat je gebruikt.

Flixotide kopen zonder recept: waarom kan dit niet?

Flixotide kopen zonder recept is niet mogelijk, omdat het een receptplichtig medicijn is. Een apotheek zal dus een recept moeten zien voordat het medicijn kan worden uitgeleverd. Dit recept kun je via een online artsconsult verkrijgen, waarna je eventueel het medicijn kunt laten uitleveren. Via onderstaande link vind je meer info.

flixotide fluticason kopen bestellen zonder recept

Meer info over Flixotide >>

 


Laat een reactie achter