Fluconazol kopen?

Klik hier voor Fluconazol >>

Fluconazol kopen zonder recept?

Fluconazol kopen zonder recept, is het mogelijk? Hier vind je het antwoord.

Fluconazol kopen bestellen zonder recept
Fluconazol nodig?

Fluconazol kopen zonder recept: kan het?

Wil je Fluconazol kopen zonder recept? Vul dan een online formulier in, aan de hand waarvan een online arts kan bepalen of je het medicijn kunt gebruiken. Eventueel kun je daarna de medicijnen laten leveren. Ze worden discreet afgeleverd, zodat alleen jij weet wat er in het pakket zit. Dit is veiliger dan Fluconazol kopen zonder recept.

Klik hier voor Fluconazol >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Effectief tegen schimmel- en gistinfecties

Wanneer je een schimmel- of gistinfectie hebt, kun je Fluconzaol kopen. Dit medicijn met de gelijknamige werkzame stof kan worden ingezet tegen allerlei infecties met schimmels en gisten. Zo wordt het gebruikt bij:

 • Slijmvliesinfecties aan de vagina, penis, mond of keel
 • Huidinfecties
 • Infecties aan de nagels
 • Infecties aan organen

Let op: dit is geen antibioticum en geen antiviraal middel. Heb je op deze plaatsen een bacteriële infectie of heb je last van een virus, dan kun je Fluconazol daar niet voor gebruiken.

fluconazol kopen zonder recept

De capsules met Fluconazol innemen

Fluconazol komt in de vorm van capsules. Hoe lang en hoe vaak je deze capsules moet slikken, is afhankelijk van wat voor klachten je hebt en hoe hevig ze zijn. De arts kan hierin adviseren. Volg dit advies goed op en maak de kuur altijd helemaal af, ook al ervaar je al voor het einde geen klachten meer. Neem de capsules op vaste tijdstippen in, zodat je nooit een dosis vergeet. Vergeet je er toch 1 in te nemen? Neem deze dan alsnog als er nog voldoende tijd tot de volgende dosis is. Lees hierover meer in de bijsluiter die je krijgt bij het kopen van Fluconazol.

De capsules slik je in het geheel door met wat water. Kauw de capsules niet kapot. Als je de capsule niet doorgeslikt krijgt, kun je ervoor kiezen deze open te maken en de inhoud in te nemen met een lepel. Vermeng het met iets dat je lekker vindt (bijvoorbeeld appelmoes of vla), zodat het eenvoudiger is om in te nemen. Slik ook in dit geval de inhoud direct door zonder te kauwen.

fluconazol bestellen zonder recept

Bijwerkingen die Fluconazol kan veroorzaken

Hoewel dit lang niet altijd gebeurt, kan Fluconazol bij het gebruik zorgen voor bijwerkingen. Als je last krijgt van bijwerkingen, is dit meestal maar een beetje. Ook zul je in de regel niet lang last ervaren. Heb je desondanks veel last of gaat een bijwerking niet weg? Neem dan contact op met je arts.

Minder dan 1 op de 10 keer ervaart iemand klachten aan maag en/of darmen, hoofdpijn of uitslag met eventueel bultjes en/of jeuk. Dit laatste kan een overgevoeligheidsreactie zijn (meer daarover hieronder), maar is dat lang niet altijd. Krijg je last van uitslag of bultjes? Laat je arts ernaar kijken.

In minder dan 1 op de 100 gevallen melden gebruikers slaapproblemen, vermoeidheid, duizelingen, koorts, zweetaanvallen, droge mond, veranderingen in smaak, uitval van haar gedurende de kuur, trillen of beven, last van je spieren, ongecontroleerde bewegingen, leverproblemen (waarschuw de arts bij opgezwollen buik, gelige huid of gelig oogwit), tintelingen of verdovingen aan ledematen (waarschuw je arts als dit gebeurt), bloedarmoede, bloedingen of infecties, hartritmeproblemen en overgevoeligheid. Waarschuw direct je arts als je uitslag, bulten of jeuk krijgt. Een ernstige gevoeligheidsreactie kan ook zorgen voor zwellingen, benauwdheid, bewustzijnsverlies en blaarvorming. Ga langs de Eerste Hulp als je deze (zeer zeldzame) klachten ervaart.

kopen zonder recept

Wanneer moet je extra opletten met gebruik van Fluconazol?

Waarom Fluconazol kopen zonder recept niet mogelijk is, is mede door de waarschuwingen voor het medicijn. Daarom zal de arts bepalen of je het medicijn probleemloos kunt gebruiken. Toch raden we je aan dit gedeelte goed door te lezen voor de absolute zekerheid en voor gebruik de bijsluiter door te lezen.

Meld het aan de arts als je:

 • Zwanger bent of wilt worden.
 • Borstvoeding geeft of wilt geven.
 • Een minder goed werkende lever hebt.
 • Om een andere reden twijfelt of je dit medicijn kunt gebruiken.
 • Ernstige afwijkingen of aandoeningen hebt aan je lever, nier of alvleesklier.
 • De volgende medicijnen gebruikt: bepaalde antistollingsmiddelen, hartmedicijnen, medicijnen tegen verhoogde bloeddruk, medicijnen tegen hoog cholesterol, epilepsiemedicijnen, tbc-medicijnen, medicijnen tegen hiv, medicijnen tegen hepatitis C en afweeronderdrukkende medicijnen.
 • Medicijnen gebruikt met de volgende werkzame stoffen: Alprazolam, Darifenacine, Ivacaftor, Midazolam en Vincristine.

Gebruik dit medicijn niet als je:

 • Lijdt aan verlengd QT-interval.
 • Overgevoelig bent voor Fluconazol of een ander bestanddeel van dit medicijn.
 • De volgende medicijnen gebruikt: amiodaron, anagrelide, arseentrioxide, azitromycine, chloorpromazine, chloroquine, ciprofloxacine, citalopram, claritromycine, disopyramide, domperidon, donepezil, droperidol, erytromycine, escitalopram, flecaïnide, haloperidol, ibutilide, ketanserine, kinidine, levofloxacine, levomepromazine, methadon, moxifloxacine, ondansetron, oxaliplatine, papaverine, pentamidine, pimozide, procaïnamide, propofol, sevofluraan, sotalol, sulpiride en vandetanib.

kopen zonder recept

Er gelden geen beperkingen voor:

 • Alcohol
 • Voedsel
 • Deelname aan het verkeer (zolang je geen last hebt van duizeligheid, slaperigheid of vermoeidheid)

Twijfel je ergens aan? Vraag de arts of je probleemloos dit medicijn kunt gebruiken.

Kan ik Fluconazol kopen zonder recept?

Apotheken mogen Fluconazol niet zonder recept aanbieden. Je kunt dit dus niet kopen zoals veel drogisterijproducten. Wil je dit medicijn gebruiken? Dan zul je een online artsconsult moeten aanvragen, waarin een recept wordt uitgeschreven. Vervolgens kan een officiële apotheek het medicijn uitleveren. Via onderstaande link krijg je meer informatie.

Fluconazol kopen bestellen zonder recept

Meer info over Fluconazol >>

 


Laat een reactie achter