Fluvastatine

Klik hier voor Fluvastatine >>

Fluvastatine kopen zonder recept?

Kun je online Fluvastatine kopen zonder recept? Het antwoord staat hieronder.

Fluvastatine kopen bestellen zonder recept
Fluvastatine nodig?

Op zoek naar een ander medicijn?

Naast Fluvastatine kun je meer medicijnen vinden om je cholesterol op peil te houden. Bekijk hier onze andere cholesterolmedicijnen.

Meer over het kopen zonder recept van Fluvastatine

Veel mensen met klachten zoals een verhoogd cholesterol en hart- en vaataandoeningen, willen Fluvastatine kopen zonder recept.Aangezien dit echter een receptplichtig medicijn is, kun je dit niet krijgen zonder tussenkomst van een arts. Met andere woorden: Fluvastatine kopen zonder recept is niet mogelijk. Wel kun je tegenwoordig het artsconsult online laten plaatsvinden. De online arts schrijft een recept uit, waarna je het medicijn via een officiële apotheek laat leveren. Lees meer over dit medicijn in dit artikel en de bijsluiter.

Klik hier voor Fluvastatine >>

 

fluvastatine kopen zonder recept

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Fluvastatine?

Fluvastatine is een cholesterolsyntheseremmer, ofwel een middel om te zorgen dat het aanmaken van cholesterol in de lever wordt afgeremd. Op die manier worden het cholesterol- en vetgehalte in het bloed verlaagd. Zodoende biedt dit middel uitkomst als je lijdt aan een te hoog cholesterolgehalte. Ook voor mensen met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten kan het kopen van Fluvastatine een optie zijn. Dit medicijn kan namelijk helpen om deze risico’s te beperken.

Hoe gebruik ik Fluvastatine?

Je kunt Fluvastatine krijgen in tabletvorm of capsulevorm. In beide gevallen moet het medicijn in zijn geheel worden doorgeslikt. Gebruik hiervoor enkele slokken water. Hierbij wordt aangeraden om dit ’s avonds na het eten te doen. Vlak voor het slapengaan kan ook een goed moment zijn. In de nachtelijke uren, tijdens de slaap, kan het middel beter zijn werk doen. Dit komt omdat de lever dan het meest actief cholesterol aanmaakt. Zo kan dit goed worden bestreden. Houd dit vol tot het cholesterolniveau voldoende gezakt is om weer gezond te zijn.

Een dosis vergeten te nemen?

Het is zeer belangrijk om Fluvastatine met regelmaat in te nemen. Dit is nodig om te zorgen voor een goede werking ervan. Daarom moet een vast tijdstip worden gekozen. Dit zorgt ervoor dat de kans op vergeten kleiner wordt. Wanneer dit toch gebeurt, dan is het zaak om de vergeten dosis zo snel als mogelijk in te halen. Is het echter zo dat er minder dan acht uur te gaan is tot de volgende dosis, dan is het beter om de vergeten dosis als verloren te beschouwen. In dat geval is het beter om verder te gaan met de volgende beurt en weer het gebruikelijke ritme aan te houden.

fluvastatine bestellen zonder recept

Mogelijk te ervaren bijwerkingen

Fluvastatine geeft alleen in zeldzame tot zeer zeldzame gevallen bijwerkingen. In de regel gaat het om lichte klachten die na korte tijd, wanneer het lichaam aan het medicijn gewend is, weer verdwijnen. Bijwerkingen die bijvoorbeeld kunnen optreden bij 1 tot 10 procent van de gebruikers hebben uitwerking op de spieren en gewrichten. Het gaat dan om spierpijn, spierkramp, gewrichtspijn, tot spierkramp en zelfs spierscheuring. Wanneer de klachten verder gaan dan slechts spierpijn, dan kan er sprake van ernstige bijwerking en is het nodig om hier direct een arts bij te roepen. De pijn wordt over het algemeen het meest ervaren in de kuiten en in de onderrug. Wanneer hier problemen worden ondervonden, dan kan de oorzaak sneller in de medicijnen worden gevonden. Andere klachten die in 1 tot 10 procent van de gevallen optreden, zijn maagdarmklachten, hoofdpijn en een duizelig, vermoeid of slaperig gevoel.

In zeer zeldzame gevallen (minder dan 1 procent) kan haaruitval optreden als gevolg van het gebruik van Fluvastatine. Dit kan gepaard gaan met huiduitslag en jeuk. Andere bijwerkingen die zo nu en dan bij gebruikers voorkomen zijn het ervaren van een seksuele stoornis, verdoofde of tintelende ledematen, ontstekingen aan lever of alvleesklier, longproblemen of psychische klachten. Ook bestaat er altijd een kans op overgevoeligheid. Overleggen met de arts is in al deze gevallen verstandig.

kopen zonder recept

Lees ook de bijsluiter door voordat je begint met het gebruik. Hier staat meer informatie in over de bijwerkingen en de te volgen stappen. De bijsluiter wordt meegeleverd wanneer je Fluvastatine geleverd krijgt.

Belangrijk bij het kopen van Fluvastatine

Je kunt geen Fluvastatine kopen zonder recept, mede doordat het gebruik van dit medicijn niet voor iedereen zonder gevaar is. Lees daarom onderstaande informatie goed door.

Wat moet ik melden aan de arts?

Het artsconsult wordt begeleid door een officiële online arts. Hierbij vul je een vragenlijst in. Vul deze zo volledig mogelijk en naar waarheid in. Meld het met name als je:

  • een verminderd werkende lever hebt.
  • Een medicijn tegen hiv of hepatitis C gebruikt.
  • (Een) medicijn(en) gebruikt met 1 of meer van de volgende werkzame stoffen: Colchicine, Gemfibrozil of Rifampicine.

Wanneer mag ik dit medicijn niet gebruiken?

Dit medicijn wordt afgeraden als je:

  • Overgevoelig bent voor Fluvastatine of een ander bestanddeel van dit medicijn.
  • Zwanger bent of dit van plan bent te worden.
  • Borstvoeding geeft.

kopen zonder recept

Waar moet ik extra op letten?

Tijdens het gebruik zijn nog enkele zaken om op te letten:

  • Pas op met deelname aan het verkeer als je een bijwerking ervaart die je rijvaardigheid kan beïnvloeden. Denk hierbij onder andere aan duizeligheid, slaperigheid of verdoofde ledematen. Wacht tot de bijwerkingen zijn weggetrokken voordat je deelneemt aan het verkeer.
  • Pas op met alcohol. In combinatie met Fluvastatine kan dit voor leverproblemen zorgen. Matig dus het alcoholgebruik.
  • Hoewel er geen voorschriften zijn met betrekking tot voeding, is een cholesterolverlagend dieet belangrijk voor het op peil houden van het cholesterolgehalte.
  • Meld het direct aan de arts als je tijdens het gebruik een van de volgende (zeldzame tot zeer zeldzame) klachten ervaart: hevige spierpijn of –zwakte, ziek gevoel, koorts, braken, seksuele klachten, psychische problemen, hevige buikpijn, gevoelige of opgezwollen buik donkere urine, gelige huid, gelig oogwit, uitslag met bulten en jeuk, zwellingen in het gezicht of in of om de mond, benauwdheid, blaren, opvallend rode huid, overgevoeligheid voor UV-straling, problemen met gewrichten, hoesten, pijn op de borst.

Kan ik Fluvastatine kopen zonder recept?

Wil je Fluvastatine kopen zonder recept? Je las hierboven al dat dat niet mogelijk is. Wel kun je een online artsconsult aanvragen. Je kunt dan een recept en eventueel het medicijn zelf krijgen. Via de link hieronder vind je meer informatie.

Fluvastatine kopen bestellen zonder recept

Meer info over Fluvastatine >>


Laat een reactie achter