Fucidin (Fusidinezuur)

Klik hier voor 2% fusidinezuur crème >>

Klik hier voor 1% hydrocortison/2% fusidinezuur >>

Fucidin (Fusidinezuur) kopen zonder recept?

Kun je Fucidin kopen zonder recept? Daarover lees je meer hieronder.

 Fucidin kopen bestellen zonder recept
2% fusidinezuur crème nodig?
1% hydrocortison/2% fusidinezuur nodig?

Fucidin kopen zonder recept? Dit moet je weten

Fucidin is in meerdere vormen te krijgen. In dit geval gaat het om 2 crèmes: 1 met als werkzame stof uitsluitend Fusidinezuur, 1 met een combinatie van Fusidinezuur en hydrocortison. Wil je Fucidin kopen zonder recept? Ga naar de online service via onderstaande links en vul hier een vragenlijst in. Zo kun je een recept krijgen via een online arts. Daarna kun je eventueel het medicijn laten leveren of via je eigen apotheek met het recept Fucidin kopen.

Klik hier voor 2% fusidinezuur crème >>

Klik hier voor 1% hydrocortison/2% fusidinezuur >>

Let op: onderstaande informatie is een beknopte weergave en dient niet als medisch advies. Lees voor het gebruik de bijsluiter volledig door. Heb je vragen over een medicijn? Stel ze aan de arts bij het consult.

Wat is Fucidin?

Fucidin is een middel dat verschillende bacteriën kan bestrijden. Daardoor is het dus een antibioticum. Het duurt enkele dagen voordat het middel goed gaat werken. Dit is een kenmerk dat vele antibiotica met elkaar gemeen hebben. Dit medicijn gebruik je bij bacteriële infecties. Dit kunnen allerlei soorten infecties zijn. Denk aan problemen met de huid, longen en wanneer je ernstig reageert op andere middelen. Het kan ook helpen bij beenmerginfecties.

fucidin fusidinezuur kopen zonder recept

Hoe gebruik je Fucidin?

Het voordeel van Fucidin, is dat het middel wat ruimer te gebruiken is dan veel andere medicijnen. Het gebruik mag zelf worden ingedeeld. Het is wel aan te raden dit op vaste tijdstippen op de dag te doen en deze enigszins te verdelen over de gehele dag. Het is belangrijk om de gehele kuur af te maken. Dit betekent dus dat je het minstens zes dagen achtereen moet gebruiken, maar mogelijk zelfs nog iets langer. Dit is belangrijk om alle bacteriën die bestreden moeten worden te kunnen doden. Volg voor een succesvolle kuur altijd de aanwijzingen van de arts nauwkeurig op en lees de bijsluiter volledig door.

Een dosis vergeten?

Een dosis Fucidin vergeten kan natuurlijk altijd eens voorkomen. Toch is het belangrijk hier goed op te letten bij het gebruik van dit middel. Het medicijn werkt immers op zijn best wanneer het volgens de dosering wordt toegepast. Daarom duurt het ook enkele dagen voor het volledige werking krijgt. Wanneer je een dosis vergeet is het belangrijk deze alsnog te nemen. Zit het echter al te dicht op het volgende moment van inname van het medicijn, dan is het beter een dosis die vergeten is geheel over te slaan. Meer hierover lees je in de bijsluiter.

fucidin fusidinezuur bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen

Er kunnen bij het gebruik van dit medicijn enkele bijwerkingen optreden. Deze komen echter maar zelden voor, ongeveer in één procent van de gevallen. Toch is het belangrijk om te weten waar dan op gelet moet worden.Zo kan direct na het aanbrengen van de crème de huid geïrriteerd, prikkend of branderig aanvoelen. Ook kan er wat uitslag, jeuk of roodheid ontstaan, met name op plekken waar de huid wat gevoeliger is.

In een extreem en zeer zeldzaam geval heeft iemand een overgevoeligheidsreactie. Vaak verergert de aandoening of blijft deze aanwezig op de huid. In extreme gevallen kunnen zwellingen en benauwdheid optreden. Heb je een overgevoeligheidsreactie? Stop dan met gebruik van Fucidin en raadpleeg je arts. Als de klachten hevig zijn, ga dan langs de Eerste Hulp.

kopen zonder recept

Waarschuwingen vooraf

Waarom is Fucidin kopen zonder recept niet mogelijk? Onder andere omdat dit medicijn niet voor iedereen geschikt is. Lees daarom onderstaande waarschuwingen eerst.

  • Borstvoeding: als je borstvoeding geeft en dit medicijn in de buurt van de tepel aanbrengt, reinig de behandelde plek dan met afgekoeld gekookt water voordat je de baby de borst geeft.
  • Zwangerschap: als je kleine onbeschadigde plekjes behandelt met Fucidin, kan het geen kwaad. Moet je grote of beschadigde plekken behandelen? Overleg dan met de arts.
  • Andere medicijnen: overleg met de arts als je ook andere huidmiddelen gebruikt op dezelfde plekken waar je deze crème opsmeert.
  • Overgevoeligheid: ben je overgevoelig voor Fusidinezuur of een ander bestanddeel van Fucidin? Gebruik dit medicijn dan niet.

kopen zonder recept

Fucidin (Fusidinezuur) kopen zonder recept: waarom kan dit niet?

Het werd al eerder aangegeven: Fucidin (Fusidinezuur) kopen zonder recept is niet mogelijk. Dit medicijn is volgens onze wet receptplichtig. Je hebt dus een recept nodig. Indien je dit wilt, kun je dit via een online artsconsult krijgen. Een geregistreerde arts schrijft je het recept voor. Vervolgens kun je via een officiële apotheek het medicijn laten leveren of bij je eigen apotheek Fucidin (Fusidinezuur) kopen.

Fucidin kopen bestellen zonder recept

Meer info over Fucidin met Fusidinezuur >>

Meer info over Fucidin met Fusidinezuur & Hydrocortison >>


Laat een reactie achter