Geneesmiddelen kopen? Check Medicijn Kopen

Geneesmiddelen kopen? Lees dit eerst

Geneesmiddelen kopen kan tegenwoordig online. Er zijn diverse aanbieders die allerlei middelen aanbieden via het internet. Lang niet al deze aanbieders zijn even betrouwbaar. Zo kan het zijn dat je nepmedicijnen krijgt. Bovendien zijn er partijen die alleen je geld innen en daarna niets meer laten horen. Hoe weet je dat je een goede partij hebt gevonden om geneesmiddelen te kopen?

Geneesmiddelen kopen begint hier!

Wil je geneesmiddelen kopen, ga dan eerst langs Medicijn Kopen. Hier lees je alles wat je moet weten voordat je geldt overmaakt naar een aanbieder van medicijnen. Wij houden met onze reviews en prijsvergelijkingen de markt transparant, overzichtelijk en eerlijk. Zo lees je bij ons bij elk medicijn een duidelijk overzicht van de bijwerkingen en gevaren, en adviseren wij je altijd met klem de bijsluiter goed door te lezen. Heb je vragen? Vraag dan altijd een arts om advies. Geneesmiddelen kopen is namelijk nooit zonder gevaar, ook al is de aanbieder eerlijk en heb je originele medicijnen.

Medicijn Kopen informeert, reviewt en vergelijkt

Waarom start geneesmiddelen kopen altijd bij Medicijn Kopen? Omdat wij ons best doen de markt zo transparant en eerlijk mogelijk te houden. Dit doen wij door op 3 manieren zo zorgvuldig mogelijk te werk te gaan:

 • Informeren
 • Reviewen
 • Vergelijken

Lees hieronder meer.

Informeren

Wanneer je bepaalde geneesmiddelen wilt kopen, is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Wij adviseren daarom altijd met klem om de bijsluiter goed door te nemen. Ook geven wij bij het medicijn een overzicht met belangrijke informatie, zoals:

 • Een korte beschrijving van het middel
 • Hoe je het moet gebruiken
 • Welke bijwerkingen je kunt verwachten
 • Wat voor overige waarschuwingen gelden

Op deze manier proberen wij je zo goed mogelijk op de hoogte te brengen van de geneesmiddelen die je wilt kopen. Alleen als je alle informatie hebt gelezen en ervan overtuigd bent dat je het geneesmiddel nodig hebt en veilig kunt gebruiken, raden we je aan om het te kopen. Heb je nog vragen? Stel ze aan de arts. Wij geven namelijk graag informatie, maar geen medisch advies.

Reviewen

Hoewel iedereen vrij is om zijn of haar ervaringen met een medicijn met ons te delen, geven wij geen reviews van medicijnen uit eigen ervaring. De ervaring is immers voor iedereen anders. Wel reviewen wij de diverse aanbieders waar je geneesmiddelen kunt kopen. Zo vertellen wij je wanneer een aanbieder goed is, maar ook wanneer je een aanbieder beter kunt omzeilen.

Vergelijken

Uit alle aanbieders blijft een select gezelschap aan geregistreerde apotheken over waar je je geneesmiddelen kunt kopen. Zoek je een bepaald medicijn? Kijk dan in dit overzicht. Als je klikt op de naam van een medicijn, kun je daar zien wat de laagste prijs via een officiële apotheek is. Het kan zijn dat je ergens anders een lagere prijs vindt, maar dan kunnen we niet garanderen dat het een betrouwbare aanbieder is. Wil je dus zeker zijn van snelle levering van het originele medicijn? Kijk dan bij onze medicijnen. Je kunt ook zoeken op aandoening.

Is geneesmiddelen kopen legaal?

Deze vraag krijgen we steeds vaker: is receptplichtige geneesmiddelen kopen legaal? Deze vraag is niet met een eenvoudige “ja” of “nee” te beantwoorden. Het hangt af van de aanbieder en hoe deze te werk gaat. Bij veel aanbieders kun je tegenwoordig receptplichtige geneesmiddelen kopen, direct uit het magazijn en zonder tussenkomst van een arts. Dit is illegaal. De aanbieders die je bij ons vindt, doen dit niet. Wil je geneesmiddelen kopen? Dan vraag je eerst een online artsconsult aan. Hierin kijkt de arts of het geneesmiddel geschikt is voor je. Dit gebeurt op basis van een vragenlijst die je invult – doe dit dus volledig en naar waarheid. Kun je het middel gebruiken? Dan schrijft de arts een recept uit. Eventueel kun je daarna een apotheek via de aanbieder het medicijn laten uitleveren. Of, als je dat wilt, kun je bij je eigen apotheek met het recept de geneesmiddelen kopen. Dit is toegestaan.

Niet gevonden of een andere vraag?

Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je een andere vraag? Laat een reactie achter onder deze pagina. Je kunt ons ook per mail bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen. Let op: wij geven géén medisch advies. Wil je medisch advies? Vraag hier een online consult aan.


8 Reacties

De Craene T.

March 14, 2018 at 2:37 pm

Kan ik utrogestan bestellen?

Mihaela Lovin

March 30, 2018 at 1:46 pm

Zou mogelijk zijn om Rivotril te bestellen? Ik gebruik de druppels, 10- 15 voor de nacht. Ze helpen mij goed bij mijn aandoeningen: CVS (gepaard met slapeloosheid) en restless Legs
Rivotril ( Clonazepam) in tabletvorm is ook mogelijk.

Groet,
Mihaela

  admin

  March 30, 2018 at 2:42 pm

  Beste Mihaela, Rivotril (Clonazepam) is niet te bestellen via een EU-geregistreerde apotheek. We kunnen u dan ook geen betrouwbaar adres wijzen waar u dit wel kunt bestellen. Excuses.

Harry Jager

March 31, 2018 at 2:21 pm

Kan ik het laten bezorgen bij een afhaalpunt

  admin

  April 2, 2018 at 1:35 pm

  Hallo, dit is zeker mogelijk. Tijdes het plaatsen van uw bestelling kunt u dit aangeven.

Saffiya

February 6, 2019 at 7:59 am

Goededag kan ik plaspil diureticum acetazolamide en utrugan bestellen maar waar vind ik een arts die mij dit kan voor schrijven?

Laat een reactie achter