Geslachtsziekte test: bestel anoniem online

  • 0

Geslachtsziekte test: bestel anoniem online

Categorie : Kennisbank , Seksualiteit

De geslachtsziekte test online bestellen kan anoniem en snel. Bestel direct hieronder.

soa test online bestellen
SOA zelftest (1 st.) €46,50

Je hebt al enige tijd last van enkele vreemde symptomen. Je kunt alleen niet zo goed thuisbrengen wat het is. Het kan dan een goed idee zijn om een geslachtsziekte test te doen. Het probleem met geslachtsziekten is namelijk dat ze vaak niet direct openbaren. Het kan dus best zo zijn dat je pas na enige tijd erachter komt dat je iets hebt opgelopen. Door een test te doen kan je hier zekerheid over krijgen. Dit kan dus ook verstandig zijn om juist te kunnen uitsluiten dat je een ziekte hebt.

geslachtsziekte test kopen

Wanneer testen?

Het is belangrijk om te weten wanneer je moet testen. Dit kan namelijk tot een flinke tijd nadat je seks hebt gehad met de persoon die jou mogelijk heeft besmet nog verstandig zijn. Sterker nog, je merkt het vaak niet direct de volgende dag. Bij voorkeur laat je je echter wel al binnen twee weken testen op alle mogelijke kwalen. Het is echter zelfs tot drie maanden nadat je seks hebt gehad nog verstandig om je te laten testen op een aantal mogelijke aandoeningen die je hebt kunnen oplopen. Doe dan dus een geslachtsziekte test.

Hoe werkt het?

Het is natuurlijk best eng om een geslachtsziekte test te moeten doen. Daarom is het goed om in ieder geval enigszins te weten wat je kunt verwachten wanneer je een test gaat doen. In de eerste plaats wordt er dan naar je huid gekeken. Veel symptomen zijn immers waarneembaar op de huid. Daarnaast is er de urinetest. Deze twee onderzoeken stellen lichamelijk niet veel voor. Iets anders kan dat zijn voor het uitstrijkje en voor de bloedtest. Toch zijn ook deze onderdelen belangrijk voor een goede bepaling van de gezondheid.

geslachtsziekte test bestellen

Wat kost een geslachtsziekte test?

De vraag wat een geslachtsziekte test kost is niet direct te beantwoorden. Dat komt omdat je namelijk afhankelijk bent van het soort test dat je gaat doen. Het beste is om een grondige en betrouwbare test uit te voeren. Een complete soa zelftest is hier geschikt voor. Deze kun je krijgen vanaf €46,50. Al deze tests kun je vanuit huis doen en zijn volledig anoniem, zonder tussenkomst van je huisarts!

Hoe bestel ik een geslachtsziekte test?

Een geslachtsziekte test bestellen is heel eenvoudig. Je kunt deze zogenaamde soa test online bestellen via Dokter Online. Dokter online is een betrouwbare online apotheek. Daar kies je de test die je wilt uitvoeren. Vervolgens klik je op “voeg toe”. Het product ligt nu in je winkelmandje en je kunt het afrekenen. Betalen gaat eenvoudig en veilig met iDEAL of een ander betaalmiddel. Het product wordt vervolgens direct verzonden. Je ontvangt het in een onherkenbare, anonieme verpakking. Niemand weet dus dat er een geaslachtsziekte test in zit!

Meer informatie

Lees ook onze uitgebreide informatie over hoe je een betrouwbare soa zelftest vindt.


Laat een reactie achter