Gonorroe medicijnen

Gonorroe? Vraag hier online doktersadvies >>

Gonorroe medicijnen, kun je die kopen zonder recept? Hieronder lees je meer.

Azithromycine kopen bestellen zonder recept Azitromycine nodig?

ciprofloxacine kopen bestellen zonder recept Ciprofloxacine nodig?

ciproxin kopen bestellen zonder recept Ciproxin nodig?

Doxycycline kopen bestellen zonder recept Doxycycline nodig?

erytromycine kopen bestellen zonder recept Erytromycine nodig?

zithromax kopen bestellen zonder recept Zithromax nodig?

Wil je meer informatie?

Weet je niet welke medicijnen je nodig hebt, of wil je eerst meer persoonlijk advies?

Vraag het de online arts >>

Gonorroe: oorzaak, symptomen, behandeling

Gonorroe is een zeer besmettelijke geslachtsziekte die wordt veroorzaakt door bepaalde bacteriën, ook wel gonokokken genoemd. Als je denkt dat je gonorroe hebt, moet je hier zeker iets aan doen! Lees hieronder meer over deze soa en wat je eraan kunt doen om hier zo snel mogelijk van af te komen.

Zeker weten of je gonorroe hebt? Een soa zelftest kan een goede indicatie geven. Klik hier voor de soa zelftest.

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Hoe krijg je gonorroe?

Gonorroe loop je op, doordat je onveilige seks hebt gehad. Dit kan zowel door geslachtsgemeenschap als door orale seks met een besmet persoon. Maar ook door andere vormen van seks (zelfs via de handen) kun je deze ziekte oplopen, zelfs als de besmette persoon geen symptomen heeft. De gonokokken die worden overgedragen, nestelen zich in slijmvlies van de penis of vagina en kunnen zelfs in het slijmvlies van je anus, keel of ogen terechtkomen.

gonorroe medicijnen kopen

Wat voor klachten geeft gonorroe?

Helaas is gonorroe niet altijd even goed te herkennen, omdat de symptomen niet altijd duidelijk tot uiting komen. Heb je seks gehad met iemand die besmet blijkt te zijn, laat je dan altijd testen! Het kan namelijk zijn dat je de ziekte bij je draagt. Vooral vrouwen ervaren in veel gevallen nauwelijks of helemaal geen klachten. Mannen hebben over het algemeen wel duidelijke symptomen. Die ontstaan meestal een paar dagen tot weken na de besmetting.

De meest bekende klacht is de zogeheten druiper, waarbij er groene of gele afscheiding uit de urinebuis komt. Daarnaast ervaar je in veel gevallen pijn of irritatie bij het plassen en kan er bij de ontlasting en uit de vagina ook pusachtige afscheiding komen. Kijk bij ons artikel over geslachtsziekten voor meer informatie over de symptomen. Maar let op: dat je geen symptomen ervaart, wil nog niet betekenen dat je geen gonorroe hebt!

Waarom moet je deze ziekte tijdig behandelen?

Wanneer deze soa onbehandeld blijft, kan de infectie zich verder in het lichaam nestelen. Dit kan leiden tot andere aandoeningen, zoals eileiderontsteking of vroeggeboorte van de baby bij een vrouw. Ook kunnen zwangere vrouwen de infectie op hun baby overbrengen, waardoor deze een oogontsteking krijgt. Bij mannen kan gonorroe leiden tot een bijbalontsteking.

Wat moet je verder doen?

Net als bij elke andere soa, moet je sekspartners die mogelijk besmet zijn op de hoogte stellen. Het beste kun je alle sekspartners uit de afgelopen 6 maanden waarschuwen, ook als je geen klachten hebt. Zij kunnen de ziekte hebben opgelopen via jou.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de verschillende medicijnen tegen soa’s bij het medicijn van je keuze:


Laat een reactie achter