Griep medicijn

Griep medicijn kopen zonder recept?

Griep medicijn kopen zonder recept, kan dat? Lees hieronder meer over Tamiflu.

tamiflu kopen bestellen zonder recept
Tamiflu nodig?

Griep medicijn kopen: meer informatie

Je kunt allerlei middeltjes kopen, maar het enige echte griep medicijn is Tamiflu. Kopen kan na met recept van de arts. Dit recept kan via een online consult worden uitgeschreven. Vervolgens kan een order voor het medicijn worden geplaatst bij een apotheek. Het gaat hier om uitsluitend officiële, geregistreerde apotheken. Lees hier meer over dit griep medicijn.

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat doet griep medicijn Tamiflu?

Griep is een virus dat moeilijk met een medicijn te bestrijden is. Over het algemeen wordt daarom aangeraden om uit te zieken. Hier lees je bijvoorbeeld tips om de duur van de ziekte te verkorten. Vaak zul je het gewoon moeten uitzieken. Wil je echter toch een besmetting proberen te voorkomen of wil je sneller genezen? Dan kun je dat met het griep medicijn Tamiflu proberen. Lees hier meer over Tamiflu.

griep medicijn kopen zonder recept

Hoe werkt het?

De werkzame stof in dit griep medicijn is oseltamivir. Deze zogenaamde neuraminidaseremmer remt de groei van het griepvirus (influenza type A en B) in je lichaam. Dit kan ervoor zorgen dat je niet ziek wordt, of dat je veel korter ziek bent dan wanneer je het middel niet zou gebruiken.

Ter voorkoming

Gebruik je dit griep medicijn om te voorkomen dat je ziek wordt? Neem het dan in de door de arts bij het kopen voorgeschreven dosering. Dit doe je meestal 10 dagen, maar het kan tot 6 weken. Overleg dit met de arts.

Ter genezing

Als je al griep hebt, slik je dit medicijn vaak wat korter. Meestal gebruik je het tot 5 dagen. Neem Tamiflu binnen 48 uur nadat je voor het eerst merkt dat je ziek bent, anders is de kans op succes aanzienlijk minder.

griep medicijn bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen

Hoewel het gaat om onschuldige klachten die snel zullen wegtrekken, ervaart een enkeling wat bijwerkingen bij dit griep medicijn. Hoofdpijn bij langdurig gebruik en maagdarmklachten in het begin van het gebruik worden bijvoorbeeld genoemd. Dit kun je verminderen door de capsules tijdens of rond een maaltijd in te nemen. In de bijsluiter vind je een uitgebreidere lijst met bijwerkingen. Lees deze altijd goed door, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Waarschuwingen

Er gelden voor zover bekend vrij weinig waarschuwingen met betrekking tot het gebruik van dit griep medicijn. In de bijsluiter kun je het meest actuele en complete overzicht vinden. Mocht je zwanger zijn of willen worden, overleg dan met de arts of je Tamiflu probleemloos kunt gebruiken. Hetzelfde geldt voor wanneer je borstvoeding geeft. Daarnaast kun je dit medicijn niet gebruiken als je overgevoelig (allergisch) bent voor oseltamivir of een andere stof in de capsules.

Kun je dit griep medicijn kopen zonder recept?

Tamiflu koop je via een betrouwbare aanbieder via een online artsconsult. Vul de vragenlijst volledig in. Een online arts zorgt voor het voorschrift. Daarna kun je het medicijn laten uitleveren door een officiële, geregistreerde apotheek. Je hebt het vaak al de volgende dag in huis. Gebruik onderstaande link voor meer info over dit griep medicijn.

griep medicijn kopen zonder recept

Meer info over griep medicijn Tamiflu >>


Laat een reactie achter