Gyno Daktarin (Miconazol)

Klik hier voor Gyno Daktarin >>

Gyno Daktarin (Miconazol) kopen zonder recept?

Gyno Daktarin (Miconazol) kopen zonder recept, is dat online mogelijk? Je leest het hier.

Gyno Daktarin miconazol kopen zonder recept
Gyno Daktarin nodig?

Meer informatie over Gyno Daktarin

Gyno Daktarin met Miconazol kun je niet kopen zonder recept. Wel kun je een online artsconsult regelen voor een recept, waarna het medicijn kan worden opgestuurd. Op die manier hoef je niet langs arts en apotheek, en kun je anoniem van deze vervelende kwaal verlost worden. Lees voordat je overgaat tot Gyno Daktarin kopen eerst meer over dit medicijn.

Klik hier voor Gyno Daktarin >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is het voor medicijn?

Gyno Daktarin is een crème die wordt ingebracht in de vagina. Hiervoor wordt een speciale applicator meegeleverd met het medicijn. Deze krijg je erbij als je de crème met Miconazol gaat kopen. Doordat je een crème hebt die je zelf op specifieke plekken kunt aanbrengen, wordt de infectie alleen daar bestreden waar nodig. Dit maakt dit medicijn zeer effectief.

Hoe werkt Miconazol?

De werkzame stof Miconazol in Gyno Daktarin helpt bij vaginale schimmel- en gistinfecties, waaronder de Candida-gist. Deze veel voorkomende aandoening kan vervelende jeuk en ongewenste afscheiding uit de vagina met zich meebrengen. Dankzij de kuur worden schimmels en gisten gedood. Vaak zie je na een paar dagen al verbetering. Ook al lijk je al eerder helemaal genezen, maak de kuur altijd volledig af. Doe je dit niet, dan kan de infectie terugkomen.

gyno daktarin miconazol kopen zonder recept

Over het gebruik van Gyno Daktarin

De Gyno Daktarin crème met Miconazol gebruik je met behulp van de bijgeleverde applicator. Met deze applicator breng je de crème diep in de vagina aan. Als je ook last hebt van jeuk rond je vagina, kun je ook op die plekken crème aanbrengen. Breng de crème met de applicator zo diep mogelijk in de vagina aan, en gooi deze daarna weg. Over het algemeen zie je binnen enkele dagen al verbetering.

Belangrijke aanwijzingen

Voor een zo succesvol mogelijke kuur moet je op een aantal zaken letten:

  • Volg de kuur consequent en volg de aanwijzingen van de arts op. Breng de crème bij voorkeur voor het slapengaan aan.
  • Een dosis vergeten? Neem deze dosis alsnog, als er nog voldoende tijd voor de volgende dosis is (bijvoorbeeld in de ochtend). Is er te weinig tijd? Verschuif het schema van de kuur dan met 1 dosis, zodat je kuur 1 dosis later eindigt.
  • Houdt er rekening mee dat het effect van de kuur afneemt als je menstrueert. Het is dus aan te raden om de kuur te volgen als je niet menstrueert.
  • Gyno Daktarin tast rubber van een condoom of pessarium aan. Gebruik je een van deze voorbehoedsmiddelen? Wacht dan met seks tot 3 dagen nadat de kuur is afgelopen.
  • Maak je kuur altijd helemaal af, ook als de symptomen al weg lijken te zijn. Er kunnen nog schimmels of gisten aanwezig zijn in je lichaam. Vroegtijdig de kuur stoppen kan ervoor zorgen dat de infectie terugkomt. De enige uitzondering is als je een overgevoeligheidsreactie krijgt (lees meer bij de bijwerkingen).

gyno daktarin miconazol bestellen zonder recept

Welke bijwerkingen kan Gyno Daktarin (Miconazol) veroorzaken?

Bij het gebruik van Gyno Daktarin kan de werkzame stof Miconazol voor bijwerkingen zorgen. Lang niet iedereen heeft last van deze bijwerkingen. Mocht je dat wel hebben, dan gaat het vaak om lichte klachten die snel weer overgaan. Heb je last van een hevige of lang aanhoudende bijwerking? Neem dan contact op met je arts.

In sommige gevallen kunnen mensen wat irritatie voelen wanneer ze de crème hebben ingebracht. Het kan een beetje branden of jeuken. Dit gaat vanzelf over. Ook kun je hoofdpijn krijgen.

In zeldzame gevallen kunnen mensen pijn of kramp voelen tijdens de menstruatie, gepaard met uitscheiding uit de vagina. Ook kun je buikklachten voelen en misselijk worden.

In zeer zeldzame gevallen zijn mensen overgevoelig voor Miconazol of een ander bestanddeel van Gyno Daktarin. Dit gaat gepaard met een brandend of stekend gevoel. Ook kunnen hierbij rode verkleuringen op de huid te zien zijn, en kan deze jeuken. In uitzonderlijke, hevige gevallen kunnen er blaren, bulten en zwellingen ontstaan, en kun je benauwd worden. Als dit gebeurt, dien je meteen de arts te waarschuwen. Stop direct met het gebruik van dit product.

Lees altijd goed de bijsluiter door als je een nieuw medicijn gaat gebruiken. Heb je vragen of twijfels bij het kopen van Gyno Daktarin? Overleg met de arts.

kopen zonder recept

Waarschuwingen voor het gebruik

Voor Gyno Daktarin en het actieve bestanddeel Miconazol bestaan geen waarschuwingen als het gaat om eten, drinken, autorijden, zwangerschap en borstvoeding. Dit betekent, dat je alles kunt eten en drinken en veilig deel kunt nemen aan het verkeer. Ook kan het gebruik van dit middel tijdens de zwangerschap of borstvoeding geen kwaad voor je (ongeboren) kind. Op andere gebieden bestaan er wel waarschuwingen voor het gebruik van dit medicijn.

Let op met:

  • Voorbehoedsmiddelen op rubberbasis, zoals een condoom of pessarium. De crème tast het rubber aan, waardoor dit makkelijker scheurt. Dit effect blijft tot 3 dagen nadat de kuur is afgerond.
  • Antistollingsmiddelen fenprocoumon en acenocoumarol. De werkzame stof Miconazol zorgt ervoor dat de werking van de antistollingsmiddelen wordt versterkt. Overleg met de arts en kijk of je een ander antischimmelmiddel kunt gebruiken.

Kan ik Gyno Daktarin met Miconazol kopen zonder recept?

Wie Gyno Daktarin wil kopen, kan een online artsconsult aanvragen. De arts kan een recept uitschrijven, waarna je Gyno Daktarin met Miconazol kunt kopen bij je eigen apotheek, of kunt laten thuisbezorgen. Omdat het ook online uitsluitend wordt geleverd via een geregistreerde online apotheek, ben je verzekerd van hoge kwaliteit originele merkmedicijnen. Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Gyno Daktarin miconazol kopen zonder recept

Meer info over Gyno Daktarin >>


Laat een reactie achter