Hydrocortison crème (Cortisol)

Klik hier voor Hydrocortison >>

Hydrocortison crème kopen zonder recept?

Hydrocortison crème kopen zonder recept, is dat zonder recept van de arts mogelijk? Lees hier wat je kunt doen.

Hydrocortison creme kopen zonder recept
Hydrocortison nodig?

Lees eerst meer over Hydrocortison crème

Hydrocortison kopen zonder recept? Vul een online formulier in voor een recept van de online arts, waarna je eventueel het medicijn door een geregistreerde apotheek laat uitleveren. Het medicijn wordt de volgende dag discreet bezorgd. Dit is een veiligere manier van handelen dan bij een onbetrouwbare website Hydrocortison kopen zonder recept.

Klik hier voor Hydrocortison >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Hydrocortison crème en hoe werkt het?

Hydrocortison wordt ook wel Cortisol genoemd. Het is een zogeheten bijnierschorshormoon of corticosteroïd. Deze stof is in het lichaam nodig voor het vrijmaken en de opslag van bepaalde stoffen. Daarnaast werkt het ontstekingsremmend en kan het overgevoeligheidsreacties remmen.

hydrocortison kopen zonder recept

Voor wie is het?

Je kunt Hydrocortison crème kopen voor huidaandoeningen, zoals psoriasis, eczeem, sommige jeuk- of pijnklachten, hoofdroos en enkele gevallen van lupus erythematodes. Het vermindert de symptomen die ontstaan als gevolg van de immuunrespons die het lichaam geeft. De bloedvaten in de huid worden vernauwd en ontstekingen worden geremd. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat de klachten verminderen.

Het gebruik van Hydrocortison

Hoe vaak en hoelang je de crème moet gebruiken, wordt bepaald door de arts. Vaak wordt aangeraden de crème 2 tot 3 keer per dag te gebruiken voor een periode van maximaal een week. Breng de crème dunnetjes aan op de plekken van de psoriasis en overschrijd niet de voorgeschreven hoeveelheid. Over het algemeen zul je na enkele dagen verbetering merken.

Per ongeluk vergeten?

Het kan gebeuren dat je een keer vergeet de Hydrocortison crème te smeren. Doe dit alsnog als er nog voldoende tijd is voor de volgende behandeling. Moet je al bijna de volgende behandeling toepassen? Sla dan 1 keer over. Lees hier meer over in de bijsluiter.

Stoppen met gebruik?

Over het algemeen wordt aangeraden om gebruik niet zomaar te stoppen. Bouw in plaats daarvan het gebruik langzaam af in overleg met de arts.

Welke bijwerkingen kent Hydrocortison?

Als mensen Hydrocortison crème kopen, kunnen ze naast het gewenste effect ook enige bijwerkingen ervaren van het gebruik. Zo kan het voorkomen dat de huid dunner wordt op de plek waar de crème is gesmeerd. Ook kan de huid andere tekenen vertonen, zoals striae, rode verkleuringen, schilfertjes en blauwe plekken. Bij langdurig gebruik kan de werking van de bijnierschors afnemen.

In een zeer uitzonderlijk geval kan iemand een overgevoeligheidsreactie krijgen als gevolg ven het gebruik van de crème. Verschijnselen die dan kunnen optreden, zijn bultjes en uitslag op de huid. In ernstige gevallen kan dit gepaard gaan met zwellingen en benauwdheid. Is dit het geval, stop dan direct met het gebruik van de Hydrocortison crème en waarschuw je arts. Bezoek de Eerste Hulp als de klachten te hevig zijn.

kopen zonder recept

Lees de bijsluiter goed door voor een volledig overzicht van de bijwerkingen. Twijfel je over een bijwerking of heb je last van een bijwerking? Raadpleeg de arts.

Kan ik dit medicijn veilig gebruiken?

Het kan zijn dat dit medicijn een wisselwerking vertoont met een medicijn dat je al gebruikt. Bij het consult is het daarom belangrijk dat je altijd zo volledig mogelijk je medische gegevens invult, zodat de arts weet of je het middel veilig kunt gebruiken.

Combinatie met alcohol, voedsel en verkeer

Er gelden geen beperkingen voor dit medicijn op het gebied van alcohol, voedsel en verkeer. Je kunt dus alles eten en drinken bij dit medicijn. Ook kun je gewoon autorijden.

kopen zonder recept

Zwangerschap en borstvoeding

Ben je zwanger of overweeg je zwanger te worden? Overleg met de arts Of dit middel geschikt is, of dat je beter op een ander medicijn kunt overstappen. Hetzelfde advies geldt als je borstvoeding geeft. De arts zal bepalen of je misschien beter op een ander medicijn kunt overstappen.

Kan ik Hydrocortison crème kopen zonder recept?

Hydrocortison crème kopen zonder recept is niet mogelijk. Wel kun je via verschillende aanbieders in contact gebracht worden met een online arts en zo een recept en eventueel het medicijn verkrijgen. Het online consult bestaat uit een formulier waarop je al je gegevens nauwkeurig invult. Aan de hand daarvan kan de arts bepalen of je het middel veilig kunt gebruiken, en een recept uitschrijven. Ook kan via dezelfde aanbieder het medicijn door een officiële apotheek worden uitgeleverd. Meer informatie over het medicijn en het proces vind je via onderstaande link.

Hydrocortison creme kopen zonder recept

Meer info over Hydrocortison crème >>


3 Reacties

E. Sandifort

June 6, 2018 at 8:06 pm

Hallo
Ik heb loop al een tijdje met psoriasis op de ellenbogen en wil daar van af. Ik ben veel op reis en heb weinig tijd om naar de huisarts te gaan. In een ver verleden is dit middel al een keer voorgeschreven en heeft toen redelijk geholpen. Kunt u mij helpen, Dat zou erg goed uitkomen.
vr gr E. sandifort

    admin

    June 6, 2018 at 8:24 pm

    Hallo, via de links op deze pagina komt u bij het online servicepunt waar ze u verder kunnen helpen. Hopelijk lukt het allemaal. Vriendelijke groet

Van der Avoird

October 21, 2018 at 3:16 pm

Heb al een half jaar jeuk eindelijk uitgekomen schurft word behandeld maar heb nog vreselijke jeuk heb al koelzalf en mometasonfuraat zalf gebruikt heb nog vreselijke jeuk slaap nachten niet

Laat een reactie achter