Ibuprofen 600 mg

Klik hier voor Ibuprofen 600 mg >>

Ibuprofen 600 kopen zonder recept?

Ibuprofen 600 kopen zonder recept? In 200 en 400 mg kun je Ibuprofen kopen zonder recept. Maar hoe zit het met de 600 mg variant? Dat lees je hier.

ibuprofen 600 mg kopen bestellen zonder recept
600 mg nodig?
ibuprofen kopen zonder recept
200 mg
v.a. €1,90
400 mg
v.a. €2,70
Liquid 400 mg v.a. €3,70

Ibuprofen 600 kopen: meer informatie

Ibuprofen kopen kan zonder recept. De lichtere varianten van 200 en 400 mg zijn vrij verkrijgbaar. Wil je de 600 mg variant? Die kan via een online artsconsult worden voorgeschreven. De arts schrijft je een recept voor. Daarna kan eventueel het medicijn worden uitgeleverd door een EU-geregistreerde apotheek. Lees hieronder meer over Ibuprofen.

Klik hier voor Ibuprofen 600 mg >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Ibuprofen?

Ibuprofen is een zogenaamde NSAID, ofwel een non-steroïde ontstekingsremmende pijnstiller. Je kunt dit medicijn gebruiken bij een grote hoeveelheid aan pijnklachten, zoals gewrichtspijn (jicht, reumatoïde artritis, ziekte van Bechterew, artrose), menstruatieklachten, hoofdpijn, migraine en spierpijn. Bij griep en verkoudheid kan dit middel eveneens helpen.

ibuprofen kopen zonder recept

Hoe werkt deze pijnstiller?

Ibuprofen is een pijnstiller die ontstekingsremmend en koortsverlagend werkt. Vooral bij lichte tot matige pijnklachten wordt dit middel, al dan niet in de receptplichtige vorm, voorgeschreven. Na 30 tot 60 minuten merk je verbetering.

Hoe gebruik je Ibuprofen?

Zowel de tabletten als de capsules slik je in zijn geheel door met ten minste een half glas water. Voor het snelste effect doe je dit op de lege maag. Dit medicijn kan echter maagklachten geven. Heb je hier last van? Neem Ibuprofen dan niet op de lege maag.

Neem je dit middel regelmatig, bijvoorbeeld chronische pijn? Zorg dn dat je het medicijn altijd op vaste momenten inneemt.

Dosis vergeten?

Een vergeten dosis kun je alsnog innemen, mits er voldoende tijd over is tot de volgende dosis. Dit hangt af van hoe vaak je het medicijn slikt. De exacte instructies vind je in de bijsluiter. Neem nooit een dubbele dosis.

ibuprofen bestellen zonder recept

Zomaar stoppen

Het wordt aangeraden Ibuprofen niet langer te gebruiken dan strikt noodzakelijk. Overleg dus met de arts hoe lang je dit middel moet gebruiken. Slik je het tegen pijn? Stop dan als de pijn verdwenen is of de klachten verdraagbaar zijn. Je kunt op elk gewenst moment zonder problemen stoppen met het slikken van dit medicijn.

Mogelijke bijwerkingen

Het gebruik van Ibuprofen (met name de 600 mg variant) kan gepaard gaan met bijwerkingen. Deze zijn over het algemeen kortdurend en niet hevig van aard. Of er bijwerkingen optreden, verschilt bovendien per persoon. Mensen die ouder dan 70 jaar zijn, hebben vaak meer last van de bijwerkingen.

In sommige gevallen kunnen maag- en darmklachten optreden, variërend van buikpijn tot misselijkheid en verminderde eetlust.

In zeldzame gevallen kan er een maag- of darmzweer of een beschadiging van maag of darmen ontstaan. Ook hoofdpijn, draaierigheid, duizelingen en vermoeidheid zijn bijwerkingen die in zeldzame gevallen voorkomen.

In enkele zeer zeldzame gevallen zijn de volgende bijwerkingen gemeld: ontstekingen of branderig gevoel in de mond, problemen met gehoor of zicht, vocht vasthouden en vochtophoping in de longen, uitvallend haar, psychische klachten, uitslag en jeuk, afwijkingen in het bloed en ontsteking van de alvleesklier of lever. Bij langdurig gebruik kan de kans op hartproblemen toenemen.

kopen zonder recept

Waarschuwingen en beperkingen

Overleg met de arts of dit medicijn geschikt is voor jou als je:

  • Lijdt aan een chronische darmontsteking, zoals de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa.
  • Ooit een maag- of darmzweer of een maag- of darmbloeding hebt gehad.
  • Een slokdarmstenose hebt.
  • Een bloedstollingsziekte hebt.
  • Lijdt aan psoriasis.
  • Verminderde nierwerking hebt.
  • Lijdt aan angina pectoris (hartkramp).

Neem dit medicijn niet als je:

  • Overgevoelig bent voor Ibuprofen of een van de andere bestanddelen van dit medicijn.

Lees voor het gebruik de bijsluiter goed door.

Alcohol, autorijden en voeding

In een enkel geval kan iemand duizelig, draaierig of vermoeid worden van dit medicijn. Is dit het geval, neem dan geen deel aan het verkeer.

In principe kun je alles eten. Alcohol kan net als Ibuprofen de maag irriteren. Wees dus voorzichtig met alcohol.

Zwangerschap en borstvoeding

Het wordt afgeraden om dit medicijn te slikken tijdens de zwangerschap. Met name in de tweede helft van de zwangerschap kan deze pijnstiller schade aanrichten bij de baby. De hoeveelheden van dit medicijn die in de moedermelk terechtkomen, zijn heel klein en richten geen schade aan. Het gebruik van dit geneesmiddel tijdens de borstvoeding is dus geen probleem.

kopen zonder recept

Wisselwerkingen tussen Ibuprofen en andere middelen

Er zijn wisselwerkingen bekend tussen Ibuprofen en andere medicijnen. Als je de lichte variant van dit medicijn wilt kopen, kun je ook overwegen om in plaats daarvan Paracetamol te kopen. Dat heeft veelal geen wisselwerkingen met de in dit gedeelte genoemde geneesmiddelen.

De middelen waarmee dit medicijn een wisselwerking heeft, zijn: acebutolol, aceclofenac, acenocoumarol, acetylsalicylzuur, aliskiren, amiloride, apixaban, atenolol, betamethason, betaxolol, bisoprolol, budesonide, bumetanide, candesartan, captopril, carbasalaatcalcium, carvedilol, celecoxib, celiprolol, chloortalidon, chloorthiazide, ciclosporine, citalopram, clopamide, cortison, dabigatran, dexamethason, dexketoprofen, diclofenac, duloxetine, enalapril, epitizide, eplerenon, escitalopram, etoricoxib, fenprocoumon, fenylbutazon, fludrocortison, fluoxetine, flurbiprofen, fluvoxamine, fosinopril, furosemide, hydrochloorthiazide, hydrocortison, indapamide, indometacine, ketoprofen, lisinopril, lithium, losartan, meloxicam, methotrexaat, methylprednisolon, metoprolol, nabumeton, naproxen, oxprenolol, parecoxib, paroxetine, pindolol, piroxicam, prednisolon, prednison, propranolol, propyfenazon, rivaroxaban, sertraline, spironolacton, sulindac, tiaprofeenzuur, trazodon, triamcinolon, triamtereen, valsartan, venlafaxine en sommige medicijnen tegen hiv.

In de bijsluiter van het medicijn dat je al gebruikt, kun je terugvinden of een van de hierboven genoemde stoffen erin voorkomt. Is dit het geval of twijfel je of een medicijn dat je gebruikt samengaat met Ibuprofen? Overleg met de arts.

Hoe kun je Ibuprofen 600 kopen?

Je kunt Ibuprofen kopen zonder recept in 200 mg en 400 mg bij drogist, apotheek en online, en je kunt een artsconsult aanvragen om een recept te krijgen voor dit medicijn in 600 mg dosering. Eventueel kan ook het medicijn geleverd worden na verstrekking van het recept. Je krijgt het originele merkmedicijn. Het wordt in een anonieme verpakking thuis afgeleverd. Betalen kan via iDEAL of een andere methode. Klik op de link hieronder om Ibuprofen te kopen of een recept voor Ibuprofen 600 aan te vragen.

ibuprofen kopen zonder recept

Ibuprofen 200 mg / 400 mg kopen vanaf €1,90 >>

ibuprofen 600 mg kopen bestellen zonder recept

Meer informatie over Ibuprofen 600 mg >>


Laat een reactie achter