Imigran

klik hier voor Imigran Neusspray >>

Imigran kopen zonder recept?

Imigran kopen zonder recept, kan dat ergens? Lees het hier.

imigran neusspray kopen bestellen zonder recept
Imigran Neusspray nodig?

Imigran kopen zonder recept: lees meer

De Imigran neusspray kopen zonder recept is niet mogelijk. Dit is een receptplichtig medicijn. Je kunt via een online artsconsult een recept krijgen. Daarna kan het medicijn geleverd worden of kun je bij je eigen apotheek met het recept Imigran kopen.

klik hier voor Imigran Neusspray >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Kenmerken en toepassing

Je kunt Imigran kopen bij bijvoorbeeld migraine en clusterhoofdpijn. Het helpt aanvallen te stoppen of verminderen. De werkzame stof Sumatriptan in deze neusspray is een zogeheten triptan antimigrainemiddel. Het beïnvloedt de bloedvaten en zenuwen in de hersenen, waardoor de verschijnselen minder worden. In de regel merk je na ongeveer 15 minuten verbetering. Dit houdt tot 3 uur na het gebruik aan.

imigran kopen zonder recept

Hoe pas je dit medicijn toe?

Raadpleeg de arts om vast te stellen hoe vaak je Imigran mag gebruiken en in welke hoeveelheden. In principe geldt dat je het medicijn maximaal 10 dagen aaneen mag gebruiken. Er moet ook minimaal 2 uur zitten tussen 2 doseringen. Als je dit medicijn te vaak gebruikt, kun je er hoofdpijn van krijgen.

Spuit bij de eerste verschijnselen van een aanval het buisje met vloeistof leeg in een neusgat. Het medicijn wordt vervolgens opgenomen en zal binnen 15 minuten voor verbetering zorgen.

Kan Imigran voor bijwerkingen zorgen?

Je kunt bij het gebruik van de Imigran neusspray enkele bijwerkingen ervaren. Dit verschilt echter per persoon. Wel mag je ervan uitgaan dat de bijwerkingen licht en van korte duur zijn. Zo niet, raadpleeg dan je arts.

De neusspray zorgt in zeldzame gevallen voor een wat bittere smaak. Je kunt vlak ervoor iets zoets innemen om dit tegen te gaan. Ook kan je neus branderig voelen of geïrriteerd raken en gaan bloeden. Daarnaast kun je pijn, tintelingen, druk of een beklemmend gevoel op je borst voelen. Dit hoort niet langer dan 2 uur aan te houden. Als dat wel gebeurt of heel hevig wordt, bel dan je arts. Je kunt je duizelig, slaperig of zwak voelen, opvliegers krijgen en misselijk worden. Daarbij kun je gaan braken. Dit is over het algemeen een symptoom van de migraineaanval.

In zeer zeldzame gevallen krijgen mensen problemen met hun zicht, een stijve nek, een verandering in de hartslag, pijn op de borst bij inspanning en een verhoogd risico op hartproblemen. Ook worden koude vingers en tenen heel soms gemeld.

kopen zonder recept

In een uitzonderlijk geval kan iemand allergisch zijn voor dit medicijn. Dit kan zich uiten in bultjes of uitslag op de huid. In zeer ernstige gevallen kunnen zwellingen en benauwdheid optreden, of kan iemand flauwvallen. Waarschuw direct je arts als je dit soort symptomen hebt.

Waarschuwingen bij het gebruik

Wil je Imigran kopen? Lees dan dit gedeelte om te bepalen of dit medicijn geschikt is voor je.

Overleg met je arts als je:

  • Last hebt van epilepsie.
  • Hartkramp (angina pectoris) hebt.
  • Lijdt aan de ziekte van Raynaud.
  • Een hartaanval hebt gehad.
  • Zwanger bent of wilt worden.
  • Borstvoeding geeft.

Gebruik dit medicijn niet als je:

  • Overgevoelig bent voor Sumatriptan of een ander bestanddeel van de Imigran neusspray.

Kan ik ermee autorijden?

Je kunt duizelig, slaperig of moe worden van dit medicijn. Ook kan de neusspray je gezichtsvermogen belemmeren. Wacht daarom tot 4 uur na het innemen van dit medicijn totdat je weer gaat autorijden.

kopen zonder recept

Kan ik alles eten en drinken?

Je kunt alles eten. Ook levert de combinatie van alcohol met dit medicijn geen problemen op. Echter kan alcohol een nieuwe aanval van migraine of clusterhoofdpijn uitlokken. Het is dus beter om geen alcohol te drinken als je net een aanval hebt gehad.

Moet ik oppassen met andere medicijnen?

De Imigran neusspray kan een wisselwerking vertonen met enkele andere medicijnen. Dit zijn de medicijnen Ergotamine en Methysergide. Heb je een van deze middelen ingenomen? Dan mag je de eerste 24 uur na inname deze neusspray niet gebruiken. Heb je net de neusspray gebruikt? Dan moet je minimaal 6 uur wachten tot je deze medicijnen mag innemen.

Kan ik de Imigran neusspray kopen zonder recept?

De Imigran neusspray kopen zonder recept is, zoals hierboven al bleek, niet mogelijk. Vraag daarom een online artsconsult aan voor een recept voor dit medicijn. Eventueel kun je ervoor kiezen daarna het medicijn te laten leveren. Meer informatie over Imigran en dit proces kun je via de link hieronder vinden.

imigran neusspray kopen bestellen zonder recept

Meer informatie over Imigran >>


Laat een reactie achter