Katya

Klik hier voor Katya >>

Katya kopen zonder recept?

Originele Katya anticonceptiepil kopen zonder recept, is dat mogelijk? Lees hoe je deze pil via een officiële apotheek krijgt.

Katya kopen bestellen zonder recept
Katya nodig?

Ander anticonceptiemiddel?

Weet je nog niet welk anticonceptiemiddel je zoekt? Je vindt verschillende pillen en andere middelen tegen zwangerschap, alsmede een link voor advies van de online arts op onze pagina over de anticonceptiepil kopen.

Katya kopen zonder recept: kan het?

Katya wordt gebruikt door vrouwen als anticonceptiemiddel. Deze anticonceptiepil kun je niet kopen zonder recept. De arts kan dit recept verstrekken via een online consult. Daarna kan eventueel het medicijn geleverd worden.

Klik hier voor Katya >>

Het is echter belangrijk dat je deze pil op de juiste manier gebruikt. Hiervoor is het van belang om te weten wat allemaal wel en niet gedaan moet worden. De werking moet bekend zijn, maar ook kennis van de bijwerkingen is van belang. Bovendien is het goed om te weten wat bijvoorbeeld de mogelijke waarschuwingen zijn bij het gebruik van Katya. De informatie op dit gebied vind je in de bijsluiter. Dit helpt bij juist gebruik van het medicijn.

katya kopen zonder recept

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Katya?

Katya is een anticonceptiemiddel in tabletvorm voor vrouwen (“de pil”). Het is gebaseerd op lichaamseigen hormonen die op synthetische wijze zijn nagebootst. Met het gebruik van dit medicijn kun je voorkomen dat een zwangerschap ontstaat. De werkzame stoffen zijn Ethinylestradiol en Gestodeen. Het is een medicijn dat over het algemeen door artsen wordt voorgeschreven. Het is echter ook online op een discrete manier te kopen zonder recept. Het is dan wel belangrijk om te weten hoe dit op de juiste manier gebruikt kan worden om problemen te voorkomen.

Hoe werkt het?

De werking van katya is gebaseerd op de synthetisch nagebootste lichaamseigen hormonen progesteron en oestrogeen. Door de synthetische hormonen in het lichaam te brengen wordt het lichaam ervan overtuigd dat de ovulatie al is geweest. De eicellen rijpen daarom niet. Dit heeft als gevolg dat de eisprong niet plaatsvindt. Op deze wijze kan dus voorkomen worden dat iemand zwanger kan raken. Bovendien hebben de hormonen ook een uitwerking op het baarmoedervlies. De hormonen zorgen ervoor, dat een bevruchte eicel zich niet kan nestelen. Op deze manier ben je met Katya dubbel gewapend tegen zwangerschap.

Hoe gebruik ik Katya?

Katya moet gedurende 21 dagen dagelijks eenmaal genomen worden. Vervolgens volgen zeven dagen waarin het middel niet wordt genomen. Deze 28 dagen samen vormen 1 cyclus. Na een cyclus begint een nieuwe periode van 21 dagen van gebruik en zeven dagen van rust. Door dagelijks een pil te nemen kan deze al zijn werking hebben. De betrouwbaarheid van het middel, dus de zekerheid waarmee zwangerschappen worden voorkomen, is 99 procent. Daarbij is consequent gebruik volgens de cyclus wel van groot belang. Gebeurt dit niet, dan wordt direct de betrouwbaarheid lager.

Andere vormen van gebruik

Katya is ook geschikt om andere gezondheidskwesties aan te pakken. In de eerste plaats is het weliswaar een anticonceptiemiddel, maar toevallige bijwerkingen hebben ook een positief effect. Zo kan met het gebruik van dit middel ook de menstruatie worden gereguleerd. Dit is vooral belangrijk voor vrouwen die veel last hebben van hun menstruatie. Het gebruik van Katya kan deze klachten verlichten.

katya bestellen zonder recept

Regelmatig gebruik

Als het gaat om Katya als middel tegen zwangerschap, dan is vooral de regelmaat van het gebruik van groot belang. Juist door de cyclus te volgen wordt het middel optimaal gebruikt. Een vergeten dosis doet dit dan ook sneller teniet dan dat het consequent gebruik de bescherming heeft opgebouwd. Wanneer dus eenmaal begonnen is, dan is stoppen of vergeten geen optie meer. Vergeet je toch een keer een pil in te nemen? Haal deze vergeten dosis dan zo snel mogelijk in. Lees hier meer over in de bijsluiter. Let hier ook op wanneer wordt gewisseld van anticonceptiemiddel. Er kan dan een overgangsperiode optreden. Het is dan dus belangrijk om eerst enige tijd de pil te nemen alvorens over te gaan op seks zonder aanvullende voorbehoedsmiddelen.

Bijwerkingen die kunnen optreden

Elke anticonceptiepil kan (vooral in het begin) bijwerkingen geven, zo ook Katya. Echter komen de bijwerkingen zelden tot zeer zelden voor en verdwijnen ze ook vrij snel weer.

Zo ervaart 1 tot 10 procent van de vrouwen hoofdpijn, angsten, problemen met de ogen, maagdarmklachten, migraine, menstruatieklachten, vocht vasthouden, gewichtsveranderingen, stemmingsveranderingen, pijnlijke borsten of een verminderde zin in seks. In minder dan 1 procent van de gevallen kunnen overgeven en verhoogde bloeddruk optreden. Minder dan 0,1 porcent van de vrouwen krijgt last van bloedpropjes, leverproblemen, lupus erythematodes, problemen met het middenoor, galstenen, pigmentatieproblemen en andere vaginale afscheiding. In minder dan 0,01 procent van de gevallen kunnen er bewegingsproblemen en ontstekingen aan de alvleesklier ontstaan.

Lees ook de bijsluiter volledig door voor alle bijwerkingen en te ondernemen acties. Deze wordt meegeleverd in de verpakking van Katya.

kopen zonder recept

Let hierop bij Katya

Voor sommige mensen is Katya kopen minder geschikt. Hieronder lees je wat je aan de online arts moet melden en wanneer je dit middel niet mag gebruiken.

Meld het aan de arts als je:

  • Een epilepsiemedicijn, hiv-medicijn, tuberculosemedicijn, antibioticum of antischimmelmiddel gebruikt.
  • Sint-Janskruid of Ciclosporine gebruikt.
  • Last hebt van bloedpropjes, problemen met bloedstolling, een ernstige leveraandoening, diabetes met schade aan de bloedvaten, hartkramp, een zeer hoge bloeddruk, een hoog cholesterolgehalte, hyperhomocysteïnemie, migraine met aura, alvleesklierontsteking, nierfalen of onverklaarde vaginale bloeding.
  • Borstvoeding geeft.

kopen zonder recept

Gebruik dit medicijn niet als je:

  • Ooit een hartaanval, een beroerte, borstkanker, kanker van de genitaliën of kanker aan het reproductiesysteem hebt gehad.
  • Overgevoelig bent voor een bestanddeel van deze anticonceptiepil.
  • (Vermoedt dat je) zwanger bent.

Katya kopen zonder recept: wat zijn je opties?

Originele Katya kopen zonder recept kan niet bij een apotheek. Je kunt het recept echter krijgen via een online artsconsult. Vul de vragenlijst volledig in zodat de arts weet of je dit middel veilig kunt gebruiken. Vervolgens krijg je een recept waarmee je de pil kunt laten bezorgen. Via onderstaande link kun je meer informatie vinden over Katya.

Katya kopen bestellen zonder recept

Meer info over Katya >>


Laat een reactie achter