Kestine

Klik hier voor Kestine >>

Kestine kopen zonder recept?

Kestine kopen zonder recept, zijn daar mogelijkheden voor? Lees hier hoe het werkt.

kestine kopen bestellen zonder recept
Kestine nodig?

Ander allergiemedicijn?

Ben je op zoek naar een ander medicijn tegen je allergie? Hier vind je meer allergiemedicijnen.

Meer info over Kestine

Kestine kun je gebruiken wanneer je allergieën wilt bestrijden. Het medicijn bevat als werkzame stof Ebastine. Met het medicijn kunnen allerlei uitingen van allergie worden bestreden.

Klik hier voor Kestine >>

Om optimaal te profiteren van de werking is het belangrijk om het medicijn op de juiste manier in te nemen. Daarnaast is het goed om te weten wat er verwacht mag worden op het gebied van bijwerkingen van het medicijn. Om hier meer over te leren is de volgende informatie van belang.

kestine kopen zonder recept

Wat is Kestine?

Kestine is dankzij de werkzame stof Ebastine, een antihistaminicum, een effectief middel tegen allergieën. Het wordt gebruikt bij aandoeningen zoals allergie, hooikoorts, netelroos en jeuk. Ook kan het helpen bij langdurig ontstoken slijmvliezen of ontstoken ogen. De werking van het medicijn komt voort uit een reactie op de stof histamine. Histamine wordt in het lichaam aangemaakt en is de oorzaak van de klachten die ervaren worden. Door deze stof te neutraliseren, nemen de klachten al snel af. De medicijnen kunnen langer dan een dag werken. Dit betekent dat je bestand bent tegen alle klachten die ermee bestreden worden.

Hoe gebruik je Kestine?

Kestine komt over het algemeen in de vorm van een gewone tablet, maar kan soms ook als smelttablet verkrijgbaar zijn. De gewone tablet moet zonder te kauwen met water worden ingenomen. Voor de smelttablet is dit niet nodig. Deze moet onder de tong worden gelegd. Afhankelijk van de ernst van de klachten kan het gebruik van het medicijn hier ook op worden aangepast. Dit betekent bijvoorbeeld dat iemand die dagelijks klachten heeft ook dagelijks het medicijn gebruikt. Wie slechts zo nu en dan last heeft gebruikt het middel alleen bij het ervaren van klachten, of ter voorkoming ervan. Vaak kan bij dagelijks gebruik het medicijn het best in de avonduren worden genomen.

kestine bestellen zonder recept

Bijwerkingen die kunnen optreden

Hoewel niet alle mensen die Kestine kopen ook de bijwerkingen ervaren, kan het voorkomen dat je klachten ervaart als gevolg van dit medicijn. Over het algemeen zijn dit lichte ongemakken die snel weer verdwijnen. Heb je langdurig of veel last? Waarschuw dan de arts.

De reden waarom dit middel beter in de avonduren ingenomen kan worden is dat de bijwerkingen het dagelijks functioneren kunnen belemmeren. Het gaat dan bijvoorbeeld om bijwerkingen als vermoeidheid, slaperigheid, wazig zien en duizeligheid. Dit zijn klachten die bijvoorbeeld het autorijden kunnen beïnvloeden. Overigens gaat het hierbij o zeldzame tot zeer zeldzame bijwerkingen. De bijwerkingen nemen over het algemeen bovendien af bij langdurig gebruik. Wanneer echter slechts af en toe gebruikgemaakt wordt van Kestine, dan kan het bij iedere inname opnieuw zo zijn dat de bijwerkingen optreden. Dit moet dus altijd goed in de gaten worden gehouden. De eigen veiligheid, maar ook die van andere, moet worden gewaarborgd.

Er zijn ook andere bijwerkingen die kunnen optreden bij het gebruik van Kestine. Het gaat dan om bijvoorbeeld het krijgen van een droge mond, neus of keel. Vaak kan dit opgelost worden door een pepermuntje of kauwgompje te nemen om de aanmaak van speeksel te stimuleren. Een andere bijwerking is die van hoofdpijn. Het is belangrijk bij langdurig gebruik om op te letten of de hoofdpijn afneemt. Zo niet, dan moet een arts worden ingeschakeld. In zeer zeldzame gevallen kunnen bovendien hartproblemen, leverproblemen en een overgevoeligheidsreactie optreden. Waarschuw in deze gevallen direct de arts.

kopen zonder recept

Let hierop als je Kestine wilt kopen

Dat je Kestine niet kunt kopen zonder recept, geeft al aan dat dit niet altijd de beste oplossing is. In sommige gevallen is het af te raden om dit medicijn te gebruiken of is extra oplettendheid geboden. Lees hierover meer in dit gedeelte.

Wanneer mag je dit medicijn niet gebruiken?

In sommige gevallen mag je dit medicijn niet gebruiken. Dit geldt wanneer je:

  • Overgevoelig bent voor een van de bestanddelen van dit medicijn.
  • Binnen 3 dagen een allergietest moet ondergaan.

Geldt 1 van bovengenoemde situaties voor jou? Vraag de arts om advies.

Zwangerschap of borstvoeding

Kestine kopen wordt in principe afgeraden aan vrouwen die zwanger zijn of plannen te worden. Hetzelfde geldt voor vrouwen die borstvoeding geven. In sommige gevallen is er echter geen andere keuze. Overleg daarom met de arts.

Verkeer en alcohol

Je mag in principe autorijden met dit medicijn. In sommige gevallen kunnen er echter bijwerkingen optreden die de rijvaardigheid beïnvloeden. Zo kun je moe, suf, duizelig of anderszins verminderd bewust zijn van je omgeving. Als dit het geval is, stap dan niet in de auto totdat de bijwerkingen helemaal weg zijn.

Alcohol wordt afgeraden, omdat het je – net als Kestine zelf – suf kan maken. Wil je toch alcohol drinken? Probeer dan eerst kleine hoeveelheden om het effect op je gesteldheid te testen.

kopen zonder recept

Kestine en andere medicijnen

Dit medicijn hoeft niet direct een probleem op te leveren in combinatie met andere medicijnen. De werkzame stof Ebastine heeft slechts wisselwerking met één ander medicijn. Het is echter wel belangrijk om te weten dat dit het medicijn Rifampicine betreft. Dit is een middel dat gebruikt wordt ter bestrijding van tuberculose. Wanneer deze medicijnen worden genomen, dan zal de werkzame stof in Kestine geen uitwerking op het lichaam hebben. Gebruik je Rifampicine? Vraag de arts om een ander medicijn.

Kun je Kestine kopen zonder recept?

Kestine kopen zonder recept is niet mogelijk. Je kunt online via een artsconsult voor dit medicijn een recept krijgen, waarna het medicijn eventueel uitgeleverd kan worden. Ook kun je met dit recept bij je eigen apotheek Kestine kopen. Meer informatie vind je via onderstaande link.

kestine kopen bestellen zonder recept

Meer info over Kestine >>


Laat een reactie achter