Klaarkom remmers

Klaarkom remmers kopen zonder recept?

Zonder recept klaarkom remmers kopen, kan dat? Ontdek de mogelijkheden hieronder.

klaarkom remmers emla creme kopen zonder recept
Emla crème nodig?
klaarkom remmers Priligy kopen zonder recept
Priligy nodig?

Klaarkom remmers kopen: meer informatie

Klaarkom remmers kunnen je goed helpen bij het uitstellen van een orgasme. Hiervoor zijn verschillende methoden die we hieronder bespreken. Lees wat jij kunt doen om je orgasme uit te stellen en wat je kunt doen als je klaarkom remmers wilt kopen.

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Veel voorkomend probleem

Een vroegtijdige zaadlozing is iets waar elke man wel eens last van heeft. Bovendien is het moeilijk vast te stellen. Want wanneer kom je te vroeg klaar en moet je klaarkom remmers gaan overwegen? In principe gaan we er daarom van uit, dat onder “vroegtijdig klaarkomen” wordt verstaan dat je regelmatig binnen 2 minuten na het penetreren klaarkomt. Als dit slechts (heel) af en toe voorkomt, wordt er in medische zin dan ook niet van vroegtijdig klaarkomen gesproken. Gebeurt dit echter vaker, dan kun je stellen van een probleem. Dit kan voor beide sekspartners behoorlijk frustrerend zijn. Toch is er hoop. Als jij dit probleem hebt, weet dan dat je niet de enige bent! Ongeveer 30 procent van de mannen vindt dat hij over het algemeen te vroeg klaarkomt. Bovendien is er een oplossing: een groot deel van deze mannen gebruikt klaarkom remmers.

Oorzaken

Wat precies de oorzaak is van vroegtijdig klaarkomen, is niet duidelijk. Het kan een kwestie van de leeftijd zijn, maar het kan ook een psychische reden hebben. Stress en faalangst worden vaak als oorzaak genoemd. Daarnaast is overgevoeligheid van de penis in veel gevallen een boosdoener. Juist dat laatste maakt dat sommige klaarkom remmers kunnen helpen om je een normaal seksleven te geven.

Wat kun je nog meer proberen?

Naast klaarkom remmers worden er veel andere manieren beschreven om je orgasme uit te stellen. Er zijn eindeloos veel boeken geschreven over hoe je dit zou moeten doen. Vaak zijn het tips als: denk aan iets anders, oefen het uitstellen en nog veel meer van dat soort ideeën. Deze methoden werken vaak niet, of vergen veel tijd, geduld en oefening. En het nadeel is: jij hebt de tijd en het geduld vaak niet. Het beïnvloedt je seksleven (en de rest van je relatie) en jij wilt nu een oplossing. Die is er in de vorm van klaarkom remmers.

Klaarkom remmers: pillen of crème?

Er zijn twee soorten orgasme of klaarkom remmers. Beide helpen je om je orgasme uit te stellen door de prikkels te verminderen. Je kunt kiezen voor een crème die je op de penis smeert. Als je niet wilt dat je partner het doorheeft of je wilt om een andere reden liever een tablet innemen, dan kan dat ook. Hieronder lees je meer over de verschillende mogelijkheden.

Zalf: Emla Crème

Emla Crème (ook wel lidocaïne of prilocaïne genoemd) is een zalf waarmee je plaatselijk de huid kunt verdoven. Je smeert de zalf op (onbeschadigde!) huid, zodat deze minder gevoelig wordt voor prikkels. Dit middel wordt dan ook vaak gebruikt na het zetten van een tatoeage om de pijn te verminderen. Lees meer over de werking, bijwerkingen en de mogelijkheden van Emla Crème kopen.

klaarkom remmers emla creme kopen zonder recept

Meer info over Emla crème >>

Tabletten: Priligy

Voor wie liever tabletten neemt, is Priligy een geschikte klaarkom remmer. De tabletten beïnvloeden de manier waarop informatie wordt uitgewisseld tussen de zenuwcellen. Hierdoor krijg je meer controle over je orgasme. Lees meer over de werking, bijwerkingen en de mogelijkheden van Priligy kopen.

klaarkom remmers Priligy kopen zonder recept

Meer info over Priligy >>


Laat een reactie achter