Klaarkomen uitstellen

  • 0

Klaarkomen uitstellen

Categorie : Seksualiteit

Klaarkomen uitstellen: tips en oplossingen

Klaarkomen uitstellen is voor veel mannen lastig. Gelukkig zijn er oplossingen, zoals onderstaande medicijnen. Lees ook de tips in dit artikel.

klaarkom remmers emla creme kopen zonder recept
Emla crème nodig?
klaarkom remmers Priligy kopen zonder recept
Priligy nodig?

Klaarkomen uitstellen: tips

Voor het klaarkomen uitstellen zijn 2 verschillende klaarkom remmers te krijgen. Dit zijn veel gebruikte medicijnen. Je kunt zowel een crème als een medicijn in tabletvorm krijgen. Daarnaast zijn er nog enkele andere tips.

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Tip 1: Emla crème

Emla crème is een veel gebruikt middel voor het klaarkomen uitstellen. Deze crème kan in verschillende hoeveelheden gekocht worden. Emla crème heeft enkele grote voordelen:

  • Het is eenvoudig in gebruik, gewoon dunnetjes aanbrengen.
  • Je hoeft niet te plannen, gewoon 5-10 minuten van tevoren aanbrengen.
  • Mits op de juiste manier gebruikt, geeft het weinig tot geen bijwerkingen.

Er is ook een belangrijk nadeel: de crème tast condooms aan. Wil je seks hebben met condoom, dan zul je een andere oplossing moeten vinden. Koop bijvoorbeeld Durex Performa condooms. Deze helpen met klaarkomen uitstellen.

Lees hier meer over deze crème.

klaarkomen uitstellen medicijn

Tip 2: Priligy

Priligy is een medicijn dat in tabletvorm verkrijgbaar is. De werkzame stof Dapoxetine verandert de communicatie tussen zenuwcellen, waardoor je meer controle over je orgasme hebt. Je kunt tabletten kopen met zowel 30 als 60 mg werkzame stof. Als je het nog nooit hebt gebruikt, wordt meestal de variant van 30 mg voorgeschreven. Voor het gewenste effect dien je de tablet 1 tot 3 uur voor de seks in te nemen. Overleg met de arts of dit medicijn geschikt is voor je. Lees hier meer over deze tabletten.

Tip 3: Vertragende condooms

Hierboven hadden we het er al over: er zijn condooms die helpen bij het klaarkomen uitstellen. Deze condooms zijn speciaal gemaakt voor mannen die lijden onder het te snel klaarkomen. De Durex Performa condooms hebben aan de binnenkant een speciaal laagje, waardoor de penis verdoofd raakt. Hierdoor kun je makkelijker je orgasme onder controle krijgen. Het enige nadeel: de condooms werken (uiteraard) alleen als je ze om hebt. Lees hier meer over deze condooms.

klaarkomen uitstellen tips

Tip 4: klaarkomen uitstellen met mentale oefeningen

Er zijn tal van mentale oefeningen waarmee je het klaarkomen uitstellen kunt oefenen. Vaak heeft het vroegtijdig klaarkomen namelijk een geestelijke oorzaak: je ervaart stress of je bent onzeker. Doordat je vervolgens te vroeg een orgasme bereikt, wordt de stress en onzekerheid alleen maar groter. Zorg dat je een rustmoment hebt voor de seks. Probeer je leven zo in te richten dat je ook buiten de seks minder stress ervaart. Hierbij kan mediteren bijvoorbeeld een rol spelen. Om dit goed te doen, heb je veel toewijding en oefening nodig. Het resultaat is echter heel bevredigend voor zowel jezelf als je partner.

Tip 5: klaarkomen uitstellen met lichamelijke oefeningen

Op het Internet kun je tal van oefeningen vinden die (volgens de mensen erachter) helpen bij het onder controle krijgen van je orgasme. Veel van deze oefeningen zijn vergezocht. Wat we je echter wel willen meegeven, is dat een goede lichamelijke gezondheid kan helpen. Eet dus gezond en beweeg regelmatig. En hoewel alcohol en drugs je verdoven en daardoor het klaarkomen uitstellen, geven ze je geen controle over je orgasme. Pas dus ook daarmee op.

klaarkomen uitstellen tip

Tip 6: blijf oefenen!

Buiten lichamelijke en geestelijke oefeningen, is ook het oefenen met de seks zelf iets dat je kan helpen bij het controleren van je orgasme. Leer bijvoorbeeld het moment herkennen vlak voordat je een orgasme krijgt. Masturbeer en stop precies op dat moment. Ontspan en ga pas verder als je minder opgewonden bent. Als je moeite hebt met de opwinding onder controle te krijgen, probeer dan op het hoogtepunt aan iets anders te denken.Let op: varieer in de manier waarop je masturbeert, omdat je lichaam anders teveel gewend raakt aan 1 soort stimulatie. Masturbeer ook niet te vaak.

Lees hier meer over een vroegtijdige zaadlozing.


Laat een reactie achter