Lansoprazol

Klik hier voor Lansoprazol >>

Lansoprazol kopen zonder recept?

Kun je originele Lansoprazol kopen zonder recept? Ontdek hier hoe je het medicijn in huis kunt halen.

Lansoprazol kopen bestellen zonder recept
Lansoprazol nodig?

Meer maagzuurmiddelen?

Heb je een ander medicijn nodig of weet je niet wat je moet bestellen? Kijk eens bij ons overzicht van medicijnen bij overtollig maagzuur. Hier kun je ook een consult met en online arts aanvragen voor advies. Je vindt het complete overzicht op deze pagina.

Meer info over Lansoprazol kopen

Als je Lansoprazol wil kopen, doe je dit waarschijnlijk omdat je hinder ondervindt van een overmatige hoeveelheid maagzuur. Dit kun je met dit medicijn bestrijden. Je kunt echter geen Lansoprazol kopen zonder recept. Vraag daarom een online artsconsult aan, waarin een recept kan worden verstrekt en daarna eventueel het medicijn kan worden geleverd.

Klik hier voor Lansoprazol >>

Om te zorgen dat dit op de juiste wijze gebeurt is het belangrijk om het medicijn op de juiste manier in te nemen. Let daarbij goed op wat de werking is en welke bijwerkingen eventueel op kunnen treden. Om hier meer over te weten te komen, kun je de bijsluiter lezen.

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Lansoprazol?

Lansoprazol is een zogenaamde protonpompremmer. Dit betekent dat het de aanmaak van maagzuur remt. Brandend maagzuur en zogenaamde refluxklachten waarmee deze aandoeningen gepaard gaan, kunnen worden bestreden. Een overvloed aan maagzuur kan namelijk voor beschadigingen in het lichaam zorgen. Denk bijvoorbeeld aan wondjes in het maagvlies. Daarnaast zijn er verschillende andere klachten met betrekking tot de maag die kunnen worden bestreden met Lansoprazol. Denk aan andere maagklachten, maagzweren, darmzweren en het syndroom van Zollinger-Ellison. Om optimale werking van het middel te ervaren is het juiste gebruik wel een belangrijke voorwaarde.

lansoprazol kopen zonder recept

Hoe gebruik je Lansoprazol?

Lansoprazol kun je kopen in de vorm van een capsule. Die capsule moet in zijn geheel met een beetje water worden ingenomen. Het is belangrijk om dit te doen op een lege maag. Bij voorkeur gebeurt dit daarom ’s ochtends voor het ontbijt. Zo kan het medicijn langzaam oplossen en gedurende twaalf uur tot een gehele dag werkzaam zijn. Het medicijn wordt meestal eenmaal per dag genomen, maar in sommige gevallen wordt voor tweemaal per dag gekozen. De duur van het gebruik hangt af van de klachten die bestreden moeten worden met het medicijn.

Combinatie met andere medicijnen

Er zijn enkele medicijnen die in combinatie met Lansoprazol hun werking verliezen of die ervoor zorgen dat juist dit medicijn zijn werking verliest. Het gaat dan in de eerste plaats om bepaalde antischimmelmiddelen. Deze medicijnen werken namelijk dankzij de zure maaginhoud. Dit betekent dat het neutraliseren van maagzuur averechts werkt voor het antischimmelmiddel. Ook het antibioticum Cefuroxim wordt niet goed opgenomen in combinatie met deze maagzuurremmer. Omgedraaid is het juist zo dat het medicijn tegen kanker Methotrexaat juist sterker werkt in combinatie met deze maagzuurremmer. De maagzuurremmer moet dan tijdelijk niet gebruikt worden. Dit kan ook voor andere medicijnen tegen kanker gelden. In sommige gevallen kan de betrouwbaarheid van anticonceptiemiddelen of medicijnen tegen hiv worden verstoord. Vraag de arts om meer informatie wanneer je Lansoprazol wilt kopen.

lansoprazol bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen

In ongeveer 1 tot 10 procent van de gevallen kunnen maagklachten optreden wanneer Lansoprazol wordt gebruikt. Ook hoofdpijn, duizeligheid en vermoeidheid kunnen in ongeveer deze mate optreden. Het is zo dat dit moet afnemen zodra er enkele dagen gebruikgemaakt wordt van het medicijn. In enkele gevallen is dit echter niet aan de orde. Wanneer je de bijwerkingen over langere periode blijft ervaren, is dit een reden om een arts te raadplegen. Het is dan goed mogelijk dat je een ander medicijn moet gebruiken.

Bijwerkingen van Lansoprazol die zelden voorkomen (minder dan 1 procent van de gevallen), maar alsnog genoemd dienen te worden, zijn bijvoorbeeld haaruitval, zweten, slaperigheid of juist slapeloosheid, spier- en gewrichtspijn, het vasthouden van vocht, verwardheid of depressie en mond- en keelklachten. Houd dit goed in de gaten en raadpleeg een arts bij langdurige of hevige klachten. Direct een arts raadplegen is verstandig bij problemen met de lever, zoals een ontsteking, of bij het ervaren van hartritmestoornissen of een overgevoeligheidsreactie.

kopen zonder recept

Let hierop bij Lansoprazol

Je kunt geen Lansoprazol kopen zonder recept. Je krijgt hiervoor via een consult een recept van een gecertificeerde online arts. Deze arts kan je helpen met vragen die je hebt. Tijdens het consult moet je ook een vragenlijst invullen. Vul deze altijd volledig en naar waarheid in. In dit gedeelte vermelden we enkele zaken die je zeker moet vermelden en ook uitzonderingen waarin je Lansoprazol niet moet gebruiken.

Wat moet je aan de arts melden?

Vrouwen die borstvoeding geven en Lansoprazol willen kopen, moeten dit overleggen met de arts. Er is onvoldoende bekend over de hoeveelheid van dit medicijn die in de moedermelk terechtkomt en wat dat betekent voor je kind.

Meld het ook wanneer je een van de eerdergenoemde medicijnen vermeld onder het kopje “Lansoprazol gebruiken met andere medicijnen” gebruikt. Ook in dit geval kan de arts helpen met het zoeken naar een ander medicijn.

Wanneer mag je dit medicijn niet gebruiken?

Je kunt dit medicijn niet gebruiken als je:

  • Overgevoelig bent voor de werkzame stof of een ander bestanddeel van de capsules.
  • Lijdt aan de aandoening verlengd QT-interval.

Is een van deze situaties op jou van toepassing? Vraag de arts om een ander medicijn.

kopen zonder recept

Waar moet je verder op letten?

Mocht je van dit medicijn duizelig worden of anderszins een verminderd inschattings- of reactievermogen ervaren, neem dan geen deel aan het verkeer zolang je deze bijwerking ervaart. Deze klachten horen vanzelf over te gaan, waarna je weer gewoon kunt deelnemen aan het verkeer.

Alcohol en sommig voedsel kunnen een irriterend effect hebben op de maag. het wordt daarom af te raden dit te nemen als je last hebt van je maag.

Kun je Lansoprazol kopen zonder recept?

Lansoprazol kopen zonder recept is niet mogelijk, zoals je al las. Wel kun je een recept verkrijgen van een geregistreerd arts door middel van een online artsconsult. Vervolgens kan een officiële apotheek de medicijnen uitleveren. De levering geschiedt snel (vaak binnen 1 dag) en discreet. Via de link hieronder kun je meer informatie over het originele medicijn en de procedure vinden:

Lansoprazol kopen bestellen zonder recept

Meer info over Lansoprazol >>


Laat een reactie achter