Lariam

Klik hier voor Lariam (Mefloquine) >>

Lariam kopen zonder recept?

Originele Lariam (Mefloquine) kopen zonder recept, kan het? Dat lees je hier.

lariam kopen bestellen zonder recept
Lariam (Mefloquine) nodig?

Ander medicijn nodig?

Zoek je een ander medicijn om malaria te voorkomen of genezen? Lees meer over malariapillen kopen.

Lariam (Mefloquine) kopen zonder recept: meer info

Lariam is een medicijn dat helpt tegen malariaverschijnselen. Dit is te danken aan de werkzame stof Mefloquine. Dit medicijn kun je niet kopen zonder recept. Een arts kan via een online consult echter een recept uitschrijven, waarna het medicijn kan worden geleverd.

Klik hier voor Lariam (Mefloquine) >>

Voordat je dit doet, is het goed om precies te weten hoe het middel gebruikt moet worden. Zo haal je het maximale uit dit medicijn. Bovendien is het zo dat er bijwerkingen kunnen optreden. Het is ook goed om te weten welke dit zijn en wat hieraan moet worden gedaan. De informatie die je in de bijsluiter vindt, kan daarbij helpen. Lees dit dus goed door voordat je Lariam gaat gebruiken.

lariam kopen zonder recept

Wat is Lariam?

Lariam voorkomt malaria, maar het kan ook malariaparasieten doden wanneer de ziekte al is opgelopen. Dit is te danken aan de werkzame stof Mefloquine die erin verwerkt is. Het kan zijn dat artsen het middel vooraf voorschrijven wanneer je gaat reizen naar gebieden waar de ziekte heerst. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om maatregelen te nemen om het steken van een mug, waardoor malaria gekregen kan worden, te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van bedekkende kleding en insectwerende middelen. Hier Lees je meer tips om malaria te voorkomen.

Hoe gebruik ik Lariam?

Lariam kan worden ingenomen met water, maar ook met een andere drank. Neem voldoende vocht om de tablet mee in te nemen. Dit is aan te raden, omdat de tabletten flink bitter kunnen zijn. Wanneer het medicijn door kinderen gebruikt wordt, dan kan het ook in stukken worden gebroken en door een vloeistof geroerd worden. Het is altijd belangrijk om het medicijn net na een maaltijd in te nemen. In de eerste plaats kan het dan gemakkelijker in het bloed worden opgenomen en dus beter werken. Daarnaast zorgt dit ervoor dat er minder kans op de bijwerking misselijkheid is.

Een dosis vergeten te nemen?

Consequent innemen van Lariam is belangrijk om er zeker van te zijn dat het goed werkt. Dit geldt zowel bij het voorkomen van malaria als bij het behandelen van malaria. Wanneer echter een dosis vergeten wordt, is het belangrijk dit direct bij het ontdekken op te lossen. Neem dan altijd de dosis alsnog in. Wanneer in kuurvorm wordt gewerkt, bij het bestrijden van malaria, betekent dit dat het gehele schema van inname ook iets moet worden opgeschoven. Neem de volgende dosis zes uur later in dan gebruikelijk en ga op deze voet verder. Het is bovendien belangrijk om de gehele kuur wel af te maken, ook wanneer een dosis vergeten wordt. Lees hierover meer in de bijsluiter die wordt meegeleverd bij Lariam.

lariam bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen

Een bijwerking die 10 tot 30 procent van de gebruikers van Lariam kan ervaren is een slaapprobleem. Dit kan bijvoorbeeld gepaard gaan met nare dromen. Dit is te vergelijken met een koortsdroom. Wanneer deze bijwerking blijft aanhouden en dus de nachtrust verstoort, dan kan het raadplegen van een arts een slimme stap zijn.

Ook angst en neerslachtigheid kunnen optreden, al komt dit veel minder vaak (1 tot 10 procent van de gevallen) voor. Regelmatig treden deze bijwerkingen in combinatie op. Let hier dan dus ook goed op wanneer het medicijn gebruikt gaat worden. Wanneer deze klachten al worden ervaren, dan mag dit medicijn niet gebruikt worden om malaria te bestrijden.

Maagdarmklachten en overgevoeligheid kunnen in zeldzame tot zeer zeldzame gevallen optreden bij het gebruik van een medicijn. Dit geldt vooral wanneer begonnen wordt met Lariam. Daarnaast kunnen draaierigheid en hoofdpijn optreden. Ook oogaandoeningen kunnen een – zeldzame – bijwerking zijn. Deze bijwerking kan zich in sommige gevallen pas gaan uiten nadat al gestopt is met het middel. Het is belangrijk om hier goed op te letten en een arts in te schakelen wanneer de bijwerkingen optreden.

kopen zonder recept

Voor een volledig overzicht van de bijwerkingen en eventueel daarop te ondernemen acties lees je de bijsluiter volledig door. Deze krijg je geleverd bij het medicijn.

Waarschuwingen bij Lariam

In sommige gevallen kan Lariam kopen niet de beste keus zijn. Vandaar dat Lariam kopen zonder recept niet mogelijk is. Je kunt dan beter een ander medicijn tegen malaria zoeken. Lees hieronder in welke gevallen Mefloquine minder geschikt is en wat je het beste kunt doen.

Overleg met de arts als je:

  • Rifampicine gebruikt. Dit tuberculosemedicijn kan de werking van Mefloquine verminderen.
  • Zwanger bent of wilt worden. Het is niet bekend welk effect dit medicijn op je ongeboren kind heeft.
  • Borstvoeding wilt geven. Het is niet bekend welk effect dit medicijn op je baby heeft.

Neem dit medicijn niet als je:

  • Angstig, verward en/of neerslachtig bent.
  • Hallucinaties en/of wanen ervaart.
  • Overgevoelig bent voor Mefloquine of een ander bestanddeel van Lariam.
  • Lijdt aan epilepsie.

kopen zonder recept

Let ook op het volgende:

  • Verschillende bijwerkingen van dit medicijn kunnen ervoor zorgen dat je minder goed een motorrijtuig kunt besturen. Neem geen deel aan het verkeer zolang je deze bijwerkingen ervaart.
  • Let op met alcohol. Je kunt extra duizelig worden als je alcohol drinkt terwijl je dit medicijn gebruikt.

Kan ik Lariam (Mefloquine) kopen zonder recept?

Originele Lariam kopen zonder recept is, zoals je al las, niet mogelijk. Een officiële online arts kan echter een recept voor je uitschrijven. Eventueel kan daarna het medicijn bij je thuis worden bezorgd. Je krijgt originele medicijnen van de hoogste kwaliteit. Meer informatie vind je via de link hieronder.

lariam kopen bestellen zonder recept

Meer info over Lariam >>


Laat een reactie achter