Levothyroxine

Klik hier voor Levothyroxine >>

Levothyroxine kopen zonder recept?

Levothyroxine kopen, kan dat zonder recept? Ontdek het hieronder.

levothyroxine kopen bestellen zonder recept
Levothyroxine nodig?

Levothyroxine kopen zonder recept?

Wil je de tabletten of vloeistof met Levothyroxine kopen zonder recept? Vul dan via onderstaande link een online vragenlijst in. Een arts kijkt of het medicijn geschikt is voor je. Daarna kan een recept worden uitgeschreven en het medicijn eventueel worden uitgeleverd. Ook kun je met het recept bij je eigen apotheek langs. Dit bespaart je tijd en is verstandiger dan ergens anders Levothyroxine kopen zonder recept.

Klik hier voor Levothyroxine >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Traag werkende schildklier? Levothyroxine kan helpen

Mensen kopen dit medicijn om de gevolgen van een traag werkende schildklier tegen te gaan. Als de schildklier te traag werkt, kan dat allerlei klachten met zich meebrengen. Een tekort aan het schildklierhormoon Levothyroxine heeft voor zowel lichaam als geest gevolgen. Je kunt problemen krijgen met onder andere groei, gewicht en geestelijke capaciteiten. Je hebt het eerder koud, voelen zich traag en futloos, en je wordt zwaarder. Soms komt dit tekort niet door een afwijking, maar door medicijngebruik. Ook in dat geval kan dit medicijn helpen.

levothyroxine kopen zonder recept

Hoe, hoe lang en wanneer neem je dit medicijn?

Voor het exacte gebruik van Levothyroxine raadpleeg je de arts . De arts bepaalt hoe lang en hoe vaak je het medicijn moet gebruiken. Vaak is het gebruik levenslang, omdat een te traag werkende schildklier niet meer overgaat. Stoppen met dit medicijn is dan ook meestal niet mogelijk.

Belangrijk is dat je het medicijn op vaste tijdstippen inneemt, zodat de kans minimaal is dat je het een keer vergeet in te nemen en blijft de werkzame stof gelijkmatig in het bloed.Vergeet je het toch een keer? Wacht dan tot de volgende dosis. Eenmalig een dosis vergeten is niet erg. Zorg echter wel dat het bij een enkele keer blijft.

Bij voorkeur neem je het medicijn in de ochtend en wacht je een halfuur met ontbijten. Neem je het ook of liever ‘s avonds? wacht dan tot minimaal 2 uur na de avondmaaltijd.  Als je Levothyroxine inneemt terwijl er voedsel in je maag zit, zal het medicijn minder goed in het bloed worden opgenomen. De tabletten slik je door met wat water. De vloeistof schud je eerst goed. Lees de gebruiksaanwijzing goed voor het gebruik van de adapter en de spuit.

levothyroxine bestellen zonder recept

Kun je klachten ervaren bij het gebruik?

Hoewel zeer zeldzaam, kun je klachten krijgen bij het gebruik van dit medicijn. Sommige van deze bijwerkingen hebben te maken met een niet goed vastgestelde dosis. Bij een te lage dosis blijven de klachten van verminderde schildklierwerking bestaan. Bij een te hoge dosering kan de schildklier juist te snel gaan werken, waardoor je gejaagd wordt of hartkloppingen, zweetaanvallen en diarree kunt krijgen. Neem in beide gevallen contact op met je arts om te kijken of een andere dosering de problemen oplost.

Je kunt pijn op de borst en hartproblemen ervaren, al komt dit zeer zelden voor. Deze klachten kunnen echter risicovoller zijn voor mensen met hartkramp of mensen die al eerder een hartaanval hebben gehad. Let hier dus goed op als je in deze risicogroep valt en waarschuw de arts onmiddellijk als je deze klachten ervaart.

Ook zeer zeldzaam is een overgevoeligheidsreactie. Je kunt hierbij uitslag en jeuk krijgen. Stop met het gebruik en waarschuw de arts.

kopen zonder recept

Wanneer kun je Levothyroxine beter niet gebruiken?

Levothyroxine kopen zonder recept is onder andere niet mogelijk, omdat het niet voor iedereen geschikt is. Vooral met enkele medicijnen kan dit middel een wisselwerking vertonen. Bij een groot aantal medicijnen mag je dit schildklierhormoon zelfs helemaal niet gebruiken. Lees daarom het gedeelte hieronder goed door.

Overleg met de arts als je:

 • Bepaalde bloedverdunners, hiv-medicijnen of medicijnen tegen hepatitis C gebruikt.
 • Een hartaandoening hebt of een hartaanval hebt gehad.
 • Zwanger wilt worden en Levothyroxine gecombineerd gebruikt met Carbimazol, Propylthiouracil of Thiamazol.
 • Om een andere reden twijfelt of je dit medicijn kunt gebruiken.

Gebruik dit medicijn niet:

 • Als je overgevoelig bent voor een bestanddeel in dit medicijn.
 • Tegelijk met maagzuurbinders (waaronder Didanosine drank), Sevelameer, Polystyreensulfonzuur of calciumhoudende medicijnen.  Neem Levothyroxine minimaal 2 uur eerder of 4 uur later.
 • Tegelijk met Sucralfaat of middelen die ijzer bevatten. Neem Levothyroxine enkele uren eerder.
 • Tegelijk met Colestyramine of Colesevelam. Neem het schildklierhormoon minimaal 4 uur eerder.
 • In combinatie met Orlistat (Xenical).

kopen zonder recept

In de volgende gevallen gelden geen beperkingen:

 • Verkeersdeelname of het bedienen van zware machines
 • Alcohol
 • Voedsel
 • Zwangerschap (met uitzondering van eerdergenoemd medicijngebruik)
 • Borstvoeding

Kan ik Levothyroxine kopen zonder recept?

Levothyroxine kopen zonder recept is, zoals hierboven al werd aangegeven, niet mogelijk. Wel kun je via een online artsconsult een recept aanvragen. Hiervoor vul je een vragenlijst in. Is dit medicijn geschikt bevonden voor je, dan schrijft de arts een recept uit en kun je vervolgens het medicijn laten leveren. Desgewenst kun je ook met het medicijn bij je eigen apotheek Levothyroxine kopen.

levothyroxine kopen bestellen zonder recept

Meer info over Levothyroxine >>


4 Reacties

Donja Huidar

July 27, 2018 at 3:50 am

Hi, na vele onderzoeken is er geconstateerd dat ik een traag werkende schildklier heb. In NL wordt het niet bevestigd maar in Duitsland wel, daar heb ik een second opinie gepleegd. In NL willen ze alleen medicijnen geven als ik weer helemaal door de mangel wordt gehad, echter na 1,5 jr onderzoek en 16 KG overgewicht in 9 maanden tijd ben ik zat en wil ik mezelf helpen. Hoe kan ik dit dit medicijn krijgen en hoeveel
Mg heb ik nodig en voor hoe lang?

  admin

  July 27, 2018 at 6:41 am

  Hallo, als u de links in het artikel volgt, komt u bij de online service waar u contact kunt hebben over dit medicijn. Daar kunt u ook contact hebben met een arts die u hiermee verder kan helpen. Wij kunnen geen medisch advies verstrekken. Succes!

Do

October 30, 2018 at 5:20 pm

@Donja Huidar ik zit in hetzelfde schuitje, dik een jaar bezig met onderzoeken. TSH waarden liggen te hoog maar de artsen willen het maar niet zien. Ondertussen kom ik aan en gaat de kwaliteit (en zin!) in het leven met grote stappen achteruit! Bizar hoe laconiek en stronteigenwijs Nederlandse artsen zijn mbt schildklier aandoeningen. Je moet echt eerst bijna dood met de tong op de stoep voor hun deur liggen en smeken voordat ze de olifant in de kamer zien. Wat is de gezondheidszorg in Nederland hard achteruit aan het gaan zeg! BI ZAR

Chrisha koningswijk

February 27, 2019 at 11:53 am

Dit heb ik ook ervaren; je schildklierhormoon wordt 1 malig gemeten, en heb je dan geen zware afwijking dan ben je gewoon gezond volgens de Nederlandse arten! In het buitenland dien ze veel intensivere proeven met T3 en T4 met heel andete uitkomsten… de Nederlandse gezondheids zorg is gezakt naar een minimum

Laat een reactie achter