Lisinopril

Klik hier voor Lisinopril >>

Lisinopril kopen zonder recept?

Kun je ergens Lisinopril kopen zonder recept? Wij zochten het uit en geven je het antwoord.

lisinopril kopen bestellen zonder recept
Lisinopril nodig?

Meer informatie over Lisinopril

Lisinopril online kopen zonder recept? Via een betrouwbare online aanbieder kun je een vragenlijst invullen. Deze wordt gecontroleerd door een geregistreerde arts. De arts schrijft een recept uit en de aanbieder zorgt eventueel dat je van een gecertificeerde apotheek vervolgens een hoge kwaliteit origineel merkmedicijn krijgt thuisgestuurd. Dit is veiliger dan Lisinoproil kopen zonder recept bij een onbetrouwbare aanbieder.

Klik hier voor Lisinopril >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Lisinopril: ACE-remmer die je bloeddruk verlaagt

Lisinopril kun je kopen als je een te hoge bloeddruk hebt. Daarnaast kan dit medicijn helpen bij hartfalen en nierziekten. Sommige mensen slikken het als ze een hartinfarct (hartaanval) hebben gehad. Dankzij dit medicijn, een zogenaamde ACE-remmer, gaat je bloeddruk omlaag en kan je hart het bloed krachtiger rondpompen. Hierdoor verkleint de kans op hart- en vaatziekten, waaronder een (volgende) hartaanval. Let wel op de bijwerkingen die je kunt ervaren en de verschillende wisselwerkingen met andere medicijnen die kunnen optreden. Lees deze goed door voordat je besluit om Lisinopril te gebruiken. We informeren je hieronder verder.

lisinopril kopen zonder recept

De tabletten innemen

Over de exacte dosering en frequentie van het gebruik kunnen wij geen informatie geven. Dat wordt bepaald door de arts. Wel kunnen we algemene informatie geven over hoe je Lisinopril moet gebruiken.

Belangrijk is om een vast tijdstip te kiezen om de tablet in te nemen. Dit verkleint de kans op een vergeten dosis. Mocht je duizelig worden (een bekende bijwerking van dit medicijn), neem de tablet dat ‘s avonds voor het slapengaan. Zo kun je direct na het nemen van de tablet rustig gaan liggen. Lees meer over het gebruik en wat te doen in het geval van een vergeten dosis in de bijsluiter.

lisinopril bestellen zonder recept

Let op: Lisinopril kan bijwerkingen geven

Er zijn verschillende bijwerkingen die kunnen optreden wanneer je Lisinopril begint te gebruiken. Over het algemeen heb je hier last van totdat het lichaam gewend is aan het medicijn. Heb je een hardnekkige bijwerking die niet over gaat? Meld dit dan aan je arts.

Je kunt bijvoorbeeld last krijgen van kriebelhoest, duizeligheid en klachten aan maag en/of darmen. Deze klachten horen na enkele dagen af te nemen. Om niet teveel last van je maag of darmen te krijgen, kun je de tablet met wat voedsel innemen. Als deze klachten lange tijd aanhouden, meld dit dan aan je arts. Je kunt daarnaast hoofdpijn, verandering in smaak, uitslag, jeuk, slaapproblemen, impotentie, hallucinaties bultjes en griepsymptomen ervaren. De meeste van deze klachten zijn overigens zeer zeldzaam.

In een zeldzaam geval kun je overgevoelig zijn voor Lisinopril. Dit kan zich uiten in zwellingen en benauwdheid. Heb je deze klachten? Waarschuw onmiddellijk de arts en bezoek de Eerste Hulp. Stop met het nemen van dit medicijn.

Zorg dat de arts je regelmatig controleert op nierwerking en kaliumgehalte in het bloed. Als je diabetes hebt, moet je vaker controleren op een hypo. Mocht je van Lisinopril een droge mond krijgen, bezoek dan vaker de tandarts of mondhygiënist om te controleren op gaatjes.

Je kunt in een zeldzaam geval impotent worden. De arts kan dit vaak oplossen door een lagere dosis voor te schrijven.

kopen zonder recept

Andere zaken om op te letten

Lisinopril mag niet door iedereen gebruikt worden. Neem de informatie in dit deel daarom goed door.

Overleg met de arts als je:

  • Een aandoening hebt aan je lever, nieren of alvleesklier.
  • Een partner hebt die binnenkort zwanger wil worden.
  • Borstvoeding geeft of wilt geven.
  • Twijfelt of dit medicijn om een andere reden wellicht ongeschikt voor je is.

Gebruik dit medicijn niet als je:

  • Binnenkort zwanger wilt worden of al zwanger bent.
  • Overgevoelig bent voor Lisinopril of een ander bestanddeel van de tabletten.

Dit middel kan de rijvaardigheid beïnvloeden

Zeker in de eerste dagen dat je begint met het gebruik kan dit medicijn je duizelig maken. Dit wordt veroorzaakt doordat je bloeddruk lager wordt, terwijl je lichaam daar nog niet aan gewend is. Als je duizelig wordt van dit medicijn of een andere klacht ervaart die je rijvaardigheid zou kunnen beïnvloeden, neem dan geen deel aan het verkeer totdat deze bijwerking verdwenen is.

kopen zonder recept

Pas op met alcohol

Doordat zowel alcohol als dit medicijn ervoor zorgen dat je bloedvaten wijder open gaan staan, kan de combinatie van alcohol en dit medicijn ervoor zorgen dat je flink duizelig wordt. Probeer dus heel voorzichtig hoe je reageert op alcohol.

Let ook op met bepaalde medicijnen

De combinatie van Lisinopril en sommige medicijnen kan voor problemen zorgen. Overleg daarom met de arts als je plastabletten, andere bloeddrukverlagers, kaliumzout, kaliumsparende plasmiddelen, bepaalde antibiotica, lithium of een ontstekingsremmende pijnstiller (NSAID) gebruikt. Vraag de arts wat de beste oplossing is in dit geval.

Lisinopril kopen zonder recept: kan het?

Je kunt Lisinopril niet kopen zonder recept. Vraag daarom een online artsconsult aan. De geregistreerde online arts zal je verder helpen met vragen die je hebt en kan een recept uitschrijven. Eventueel kan een geregistreerde apotheek het medicijn leveren, of je kunt bij je eigen apotheek met het recept Lisinopril kopen. Lees meer informatie via onderstaande link.

lisinopril kopen bestellen zonder recept

Meer info over Lisinopril >>


Laat een reactie achter