Livial (Tibolon)

Klik hier voor Livial (Tibolon) >>

Livial (Tibolon) kopen zonder recept?

Originele Livial (Tibolon) kopen, kan dat zonder recept? Ontdek wat er mogelijk is.

livial tibolon kopen bestellen zonder recept
Livial (Tibolon) nodig?

Livial kopen zonder recept: wat je moet weten

Wil je Livial kopen zonder recept? Via onderstaande link kun je een vragenlijst invullen, waarna je een recept en eventueel het medicijn kunt verkrijgen. Dit medicijn wordt gebruikt door vrouwen die overgangsklachten ervaren. Dit medicijn met als werkzame stof Tibolon kan hierbij verlichting bieden. Om optimaal van het medicijn gebruik te maken is het goed om de bijsluiter door te nemen voordat je overgaat tot Livial (Tibolon) gebruiken.

Klik hier voor Livial (Tibolon) >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Livial?

Livial is een middel dat gebruikt wordt om het ongemak van overgangsklachten te laten afnemen. Klachten waar het dan om gaat zijn bijvoorbeeld opvliegers en zweetaanvallen. Het medicijn bevat de werkzame stof Tibolon. Deze stof zorgt voor een werking die te vergelijken is met die van de vrouwelijke hormonen oestrogeen en progesteron. Om te zorgen dat het middel goed werkt zal het langere tijd gebruikt moeten worden. De werking zal pas na enkele weken merkbaar worden. Na 3 maanden werkt het medicijn optimaal.

livial tibolon kopen zonder recept

Hoe moet je Livial gebruiken?

Wie ervoor kiest om Livial (Tibolon) te kopen, doet er goed aan om te weten hoe het medicijn gebruikt moet worden. Dit medicijn werkt eenvoudig. Het is belangrijk dat je de tabletten vanaf het moment dat ermee begonnen wordt voortdurend inneemt. Stopdagen, zoals bijvoorbeeld bij de anticonceptiepil, zijn voor dit medicijn niet nodig. Iedere dag moet 1 tablet worden geslikt op een moment dat het uitkomt. Wel is het slim zelf een vast dagelijks moment te kiezen. Daardoor verkleint de kans op vergeten. Dit komt de werking van de stof Tibolon sterk ten goede.

Hoelang moet het gebruikt worden?

Voor Livial geldt een richtlijn voor de gebruiksduur. Zo wordt aangeraden om na een half jaar van continu gebruik ervoor te kiezen om te stoppen. Wanneer de overgangsklachten, zoals opvliegers en zweetaanvallen, niet terugkeren, dan hoeft niet opnieuw worden begonnen. Is dit niet het geval, ga dan door met het medicijn. Doe dit echter wel in overleg met je arts. Er moet ergens binnen 1 tot 2 jaar nadat is aangevangen met het gebruik definitief worden gestopt. Gebruik de stof Tibolon nooit langer dan 2 jaar. Overleg hierover ook met een arts. Het is altijd het best om binnen de twee jaar te blijven.

livial tibolon bestellen zonder recept

Mogelijke bijwerkingen van Tibolon

Zoals eigenlijk bij gebruik van elk medicijn geldt, is ook voor Livial een aantal mogelijke bijwerkingen aan te wijzen. In de eerste plaats gaat het dan om spotting. Dit wordt in het Nederlands ook wel een doorbraakbloeding genoemd. Andere bijwerkingen die kunnen voorkomen in zeldzame gevallen zijn gewichtstoename, toename van de haargroei en het ervaren van pijnlijke borsten. Deze komen in 1 tot 10 procent van de gevallen voor wanneer begonnen wordt met dit medicijn. Overleg hier dan ook over met een dokter wanneer dit daadwerkelijk gebeurt. Er kan dan worden bekeken of doorgegaan moet worden.

Er zijn ook bijwerkingen die in minder dan één procent van de gevallen voorkomen. Zo kan gebruik van de stof Tibolon leiden tot het vasthouden van vocht. Dit is te herkennen aan de opgezette, dikke benen en enkels die hiermee gepaard gaan. Ook duizeligheid kan voorkomen. Daarnaast is het zo dat vrouwen die dit medicijn gaan gebruiken ook last kunnen krijgen van huidafwijkingen. In alle gevallen is het slim om de arts in te schakelen.

Bij langdurig gebruik kunnen in zeer zeldzame gevallen borstkanker, leverproblemen, galstenen, dementie en hart- en vaataandoeningen optreden.

kopen zonder recept

Lees voor een volledig overzicht van de bijwerkingen de bijsluiter door. Ervaar je een hevige of aanhoudende bijwerking? Meld dit dan aan de arts.

Let hierop bij de aanschaf

Livial (Tibolon) kopen zonder recept is onder andere niet mogelijk, omdat het niet voor iedereen de beste oplossing is. In sommige gevallen kan dit medicijn schade aan de gezondheid toebrengen, en wordt gebruik afgeraden. Lees hieronder waar je op moet letten.

Overleg met de arts wanneer je:

  • Verhoogde cholesterolwaarden hebt.

Neem dit medicijn niet als je:

  • Overgevoelig bent voor Tibolon of een ander bestanddeel van Livial.
  • Lijdt aan acute porfyrie.
  • Borstkanker hebt gehad.
  • Zwanger kunt worden.
  • Borstvoeding geeft.

kopen zonder recept

Kun je Livial (Tibolon) kopen zonder recept?

Je las het hierboven al: originele Livial kopen zonder recept is niet mogelijk. Vraag online een consult aan voor een recept, waarna je het medicijn kunt laten leveren of bij je eigen apotheek Livial (Tibolon) kunt kopen. Check onderstaande link voor meer informatie.

livial tibolon kopen bestellen zonder recept

Meer info over Livial (Tibolon) >>


Laat een reactie achter