Locoïd

Klik hier voor Locoïd crème of zalf >>

Locoïd kopen zonder recept?

Originele Locoïd kopen zonder recept, is dat mogelijk? Hier lees je wat je opties zijn.

locoid kopen bestellen zonder recept
Locoïd crème of zalf nodig?

Locoïd kopen zonder recept: kan het?

Locoïd online kopen zonder recept, ben je daarnaar op zoek? Vul dan via onderstaande link de vragenlijst in. Vervolgens kun je voor dit medicijn een recept krijgen. Eventueel kan vervolgens gekozen worden voor levering van het medicijn zelf. Locoïd is de naam van een medicijn dat zijn werking ontleent aan de werkzame stof hydrocortisonbutyraat. Wie het medicijn gaat gebruiken, doet er goed aan om een aantal zaken direct te bestuderen. Denk dan bijvoorbeeld aan kennis over de juiste manier van gebruiken van het middel. Ook kennis van de mogelijke bijwerkingen kan heel slim zijn. Het is immers belangrijk om te weten hoe de gezondheid wordt beïnvloed. Vooral de bijsluiter kan hierbij helpen.

Klik hier voor Locoïd crème of zalf >>

Let op: Onderstaande tekst is een beknopte weergave van het medicijn en dient niet als medisch advies. Lees altijd de bijsluiter volledig door voordat je een medicijn gaat gebruiken en stel eventuele vragen aan de arts.

Wat is Locoïd?

Locoïd bevat zoals aangegeven hydrocortisonbutyraat, een bijnierschorshormoon of corticosteroïde. Het wordt gebruikt om klachten met betrekking tot de huid te behandelen. Dat kan dan bijvoorbeeld (seborroïsch) eczeem of jeuk zijn. Daarnaast kan het worden voorgeschreven aan patiënten die lijden aan psoriasis. De matig werkzame hormonen in dit middel, dat op de huid wordt gesmeerd, zorgen ervoor dat de klachten kunnen afnemen. Diverse symptomen die vaak voor hinder zorgen, kunnen met gebruik van Locoïd worden teruggedrongen.

locoid kopen zonder recept

Hoe gebruik ik Locoïd?

Het gebruik van Locoïd hangt voor een deel af van de aandoening die ermee bestreden wordt. Er zijn echter wel een aantal belangrijke overeenkomsten. Zo wordt de zalf of crème (beide kun je kopen zonder recept) altijd gesmeerd op de plekken waar de klachten worden ervaren. Dit moet worden gedaan in de juiste hoeveelheid. Een dokter kan dit precies aangeven. Wie te weinig smeert, zal geen vermindering van de klachten ervaren, maar wie te veel smeert, kan meer last krijgen van bijwerkingen. Zorg bovendien dat zowel de plekken als de vingertoppen goed schoon zijn en spoel de handen na het aanbrengen ook direct af.

Wanneer en hoe lang gebruik ik Locoïd?

Het tijdstip en de tijdsduur kunnen verschillen per soort aandoening. Meestal wordt aangeraden om Locoïd tweemaal per dag aan te brengen. Let wel op dat dan niet meer dan honderd gram per week wordt gebruikt van het medicijn. Over het algemeen moet het middel 1 tot 3 weken dagelijks worden gebruikt en daarna moet langzaam worden afgebouwd. Eerst wordt dan teruggegaan van tweemaal per dag naar eenmaal per dag. Vervolgens worden dagen overgeslagen. Als de klachten dan weer toenemen, is het belangrijk de dokter in te schakelen.

locoid bestellen zonder recept

Eventuele bijwerkingen

Het gebruik van Locoïd kan met enkele bijwerkingen komen. Deze treden op bij overmatig gebruikt, maar soms ook wanneer aangeraden wordt om de ingesmeerde plekken af te dekken met folie of verband. Het gaat dan vooral om huidinfecties. Dit komt omdat het middel symptomen de infecties, zoals roodheid en jeuk, maskeert. Daardoor krijgen de bacteriën tot bepaalde hoogte vrij spel om de infectie te verergeren. Als bijvoorbeeld een historie van schimmel bekend is, dan is het verstandig dit middel niet bij die kwetsbare plekken te gebruiken.

Net als de huidinfecties komen andere bijwerkingen van dit medicijn over het algemeen zeer zelden voor. Dat geldt bijvoorbeeld voor overgevoeligheid of een verergering van acne. Er zijn ook enkele bijwerkingen die bij langdurig gebruik kunnen optreden. Denk dan bijvoorbeeld aan een dunnere huid. Die wordt dan ook meer kwetsbaar. De huid kan dan wat meer wondjes oplopen. Hier moet wel goed op gelet worden wanneer het middel nog altijd gesmeerd wordt. Daarnaast kan er een toename van de haargroei, grauwe staar, vorming van littekenachtige strepen, lichte groeivertraging bij kinderen en terugkeer van klachten bij plotseling stoppen voorkomen. Mocht je veel of langdurig last hebben van een klacht, raadpleeg dan de arts.

kopen zonder recept

Extra voorzichtigheid bij gebruik

Locoïd kopen zonder recept is niet mogelijk, mede omdat het niet voor iedereen de meest geschikte oplossing is. Lees daarom de tips hieronder. Stel ook vragen aan de online arts bij twijfel, en neem de bijsluiter volledig door.

  • Smeer de crème of zalf niet op een plek die (mogelijk) geïnfecteerd is. Dit kan de infectie maskeren en verder laten uitbreiden.
  • Gebruik het middel alleen in de buurt van de ogen als de arts dit adviseert.
  • Ben je overgevoelig voor hydrocortisonbutyraat of een ander bestanddeel van Locoïd? Gebruik dit medicijn dan niet.
  • Geef je borstvoeding? Smeer het huidmiddel dan niet rond of op de tepel. Gebruik het in kleine hoeveelheden. Overleg met de arts.
  • Je kunt het medicijn in kleine hoeveelheden gebruiken als je zwanger bent. Overleg met de arts.
  • Als je ook andere middelen op de huid gebruikt, zorg dan dat er minimaal 1 uur zit tussen het aanbrengen van dit medicijn en een ander middel.
  • Lijd je aan glaucoom? Dan kan dit medicijn de druk op je oogbol vergroten. Vraag de arts om advies.
  • Wil je stoppen met Locoïd? Bouw langzaam af in overleg met de arts.

kopen zonder recept

Kan ik Locoïd kopen zonder recept?

Je kunt geen originele Locoïd kopen zonder recept.  Hier is een recept voor nodig, dat je kunt krijgen via een online consult. Je consult wordt begeleid door een geregistreerde arts. Met het recept kun je het medicijn laten leveren of bij je eigen apotheek Locoïd kopen. Meer informatie vind je via onderstaande link.

locoid kopen bestellen zonder recept

Meer info over Locoïd >>


Laat een reactie achter