Lyrica (Pregabaline)

Klik hier voor Lyrica (Pregabaline) >>

Lyrica (Pregabaline) kopen zonder recept?

Lyrica (Pregabaline) kopen zonder recept, kan dat online? Hier lees je er alles over.

lyrica pregabaline kopen bestellen zonder recept
Lyrica (Pregabaline) nodig?

Lyrica (Pregabaline) kopen zonder recept: meer informatie

Je kunt Lyrica (Pregabaline) gebruiken wanneer je last hebt van aandoeningen die met prikkeloverdracht te maken hebben. Hierover lees je hieronder meer. Ook leggen we je uit waarom je dit medicijn niet kunt kopen zonder recept.

Klik hier voor Lyrica (Pregabaline) >>

Wat is Lyrica?

Lyrica is een medicijn dat kan worden ingezet bij verschillende aandoeningen die met de prikkeloverdracht in de hersenen te maken hebben. Denk hierbij aan zenuwpijn en angstgevoelens, maar ook aan epilepsie. Het wordt daarnaast een enkele keer voorgeschreven bij aanhoudende hik of restless leg syndrome.

lyrica pregabaline kopen zonder recept

Hoe werkt Lyrica?

De werkzame stof in dit geneesmiddel is Pregabaline. Deze stof zorgt ervoor dat de prikkeloverdracht in de hersenen gedempt wordt: zenuwen dragen minder informatie over. Overprikkelde zenuwen worden hierdoor rustig. De klachten nemen hierdoor af. Dit gebeurt niet binnen een halfuur of een dag, maar heeft over het algemeen enige tijd nodig.

Pregabaline gebruiken: aanwijzingen

Hoe vaak en in welke dosis je Lyrica slikt, is afhankelijk van de aandoening waarvoor je het medicijn gebruikt. Het is het beste om vaste tijdstippen te kiezen om de capsules te slikken, zodat de kans klein is dat je een dosis vergeet. Ook wordt aangeraden om de capsules rond of tijdens een maaltijd te slikken om bijwerkingen te beperken. Je slikt de capsules Pregabaline door met een half glas water.

Over het algemeen wordt dit medicijn voor langere tijd voorgeschreven. Het kan bij sommige aandoeningen 1 tot meerdere weken duren voordat het effect merkbaar is.

Dosis vergeten?

Mocht je een dosis vergeten hebben, probeer deze dan alsnog zo snel mogelijk in te halen. Let wel op dat de doses niet te snel op elkaar volgen. Neem ook nooit een dubbele dosis Lyrica.

lyrica pregabaline bestellen zonder recept

Zomaar stoppen?

Alleen als je overgevoelig blijkt te zijn voor Pregabaline of een andere stof in de Lyrica capsule, moet je direct stoppen met het medicijn. In alle andere gevallen moet je dit medicijn langzaam afbouwen. Doe dit altijd in overleg met de arts en wees alert op mogelijk terugkerende klachten.

Bijwerkingen van Lyrica

Je kunt bijwerkingen ervaren bij het gebruik van Lyrica. Deze zijn over het algemeen licht van aard en verdwijnen als je eenmaal gewend bent aan het medicijn. Het is aan te raden om dit medicijn langzaam op te bouwen, zodat de bijwerkingen tot een minimum beperkt worden.

In sommige gevallen melden mensen slaperigheid, duizeligheid en hoofdpijn als bijwerkingen.

In zeldzame gevallen worden ook de volgende bijwerkingen gemeld: klachten aan maag en darmen, psychische klachten, sufheid en vermoeidheid, moeite met concentreren en herinneren, soms ook moeite met spraak en oriëntatie, bewegen en evenwicht bewaren, trillingen van de handen, last van de keel en neus, verkoudheid, droge mond (let op met gaatjes!), problemen met zien en droge ogen, toename van gewicht, minder behoefte aan seks en erectieproblemen, verdoofde ledematen, pijn in spieren en gewrichten. Heb je ernstige bijwerkingen? Neem dan direct contact op met je arts.

In zeer zeldzame gevallen melden mensen ook: problemen met slapen, nachtmerries, duizeligheid met bewustzijnsverlies, cognitieve problemen, koorts, keelpijn, kortademigheid, problemen met orgasme krijgen, verslapte of juist oncontroleerbaar gespannen spieren, spierzwakte, algehele malaise, verminderde eetlust, verminderde reuk, overgevoelig gehoor, opvliegers en blozen, menstruatieproblemen, borstvorming bij een man, problemen met nieren, lever of alvleesklier, minder witte bloedcellen en bloedplaatjes. Waarschuw onmiddellijk je arts als je veel last hebt van deze klachten. Waarschuw ook direct je arts bij onverklaarbare spierpijn, hartkloppingen of borstpijn, problemen met plassen of problemen met slikken.

kopen zonder recept

Pregabaline gebruiken: waarschuwingen

Lyrica kopen is niet voor iedereen geschikt. Lees daarom deze waarschuwingen goed door en overleg bij twijfel met de arts of je dit medicijn kunt gebruiken.

Overleg met je arts of psychiater als je:

  • Lijdt aan psychische klachten als schizofrenie, waandenkbeelden, hallucinaties of ernstige verwardheid. De klachten kunnen erger worden bij gebruik van Pregebaline.
  • Diabetespatiënt bent. je kunt grotere veranderingen van het glucosegehalte in je bloed ervaren.
  • Last hebt (gehad) van je hart, lever, nieren of alvleesklier.
  • Zwanger bent of wilt worden, of borstvoeding wilt geven.

Neem dit medicijn niet als je:

  • Overgevoelig bent voor Pregabaline of een ander bestanddeel van de Lyrica capsules. Bij overgevoeligheid kun je uitslag en jeuk krijgen. In ernstige gevallen krijg je last van blaren, zwellingen en benauwdheid. Stop direct met het gebruik en waarschuw je arts. Bezoek de Eerste Hulp als de klachten verergeren.

Zwangerschap en borstvoeding

Er is weinig bekend van het effect van dit medicijn op het (ongeboren) kind. Het wordt daarom sterk afgeraden dit medicijn tijdens de zwangerschap en borstvoeding te gebruiken. Overleg met je arts en kijk of er mogelijk een ander middel is waarvan bewezen is dat het onschadelijk is voor je kind.

kopen zonder recept

Alcohol, voedsel en verkeer

Ben je geschikt bevonden om te autorijden (bijvoorbeeld bij epilepsie)? dan kun je weer autorijden op het moment dat je geen last meer hebt van de bijwerkingen van Pregabaline. Rijd in ieder geval de eerste week van het gebruik geen auto. Overleg met de arts als je (weer) wilt gaan autorijden.

Je kunt alles eten bij Lyrica. Alcohol wordt afgeraden, omdat het enkele bijwerkingen van dit medicijn kan versterken.

Combinatie van Lyrica met andere medicijnen

Pregabaline vertoont vooral een wisselwerking met andere medicijnen die een negatief effect hebben op het reactievermogen. Deze medicijnen kun je over het algemeen herkennen aan de gele sticker op de verpakking, waarop een waarschuwing staat afgedrukt. Als je meer dan 1 van dit soort medicijnen tegelijk gebruikt, mag je niet autorijden. Mocht je hierover twijfelen, lees dan de bijsluiter goed door. Overleg ook met de arts.

Waarom kan ik geen Lyrica (Pregabaline) kopen zonder recept?

Lyrica kopen zonder recept is niet mogelijk, omdat het hier een receptplichtig medicijn betreft. De arts moet je situatie bekijken voordat je kunt overgaan tot het gebruik van dit medicijn. Zou je Lyrica (Pregabaline) kopen zonder recept, dan zou de arts hier niet op kunnen toezien. De online arts kan wel het recept voor je uitschrijven, waarna eventueel gezorgd kan worden dat het medicijn wordt geleverd. Hierover vind je meer informatie via onderstaande link.

lyrica pregabaline kopen bestellen zonder recept

Meer info over Lyrica (Pregabaline) >>


Laat een reactie achter