Malariapillen kopen?

Malariapillen kopen zonder recept?

Wil je malariapillen kopen zonder recept? Hieronder ontdek je weke mogelijkheden er zijn. Lees meer

atovaquon-proguanil kopen bestellen zonder recept
Atovaquon-proguanil nodig?
Clindamycine kopen bestellen zonder recept
Clindamycine nodig?
lariam kopen bestellen zonder recept
Lariam nodig?
malarone kopen bestellen zonder recept
Malarone nodig?

Malariapillen kopen zonder recept: meer info

Tegenwoordig is online shoppen voor boodschappen, kleding en elektronica heel normaal. Ook medicijnen worden steeds vaker online verkregen. Online malariapillen kopen zonder recept is echter nog niet mogelijk. Wel kun je de medicijnen verkrijgen bij een geregistreerde online apotheek na een consult voor een recept van een geregistreerde online arts. Hetzelfde proces als bij de dokter dus, maar dan online vanuit je huis of werk. Dit bespaart veel tijd. Vandaag besteld? Dan heb je de medicijnen soms al de volgende dag in huis.

Hoe krijg je malaria?

Malaria is een ziekte die in (sub)tropische kan voorkomen. De veroorzaker van de ziekte is een parasiet die via een muggenbeet in je bloed terechtkomt. Nog steeds eist deze ziekte veel levens. In 2015 waren er naar schatting 212 miljoen mensen met de ziekte besmet. Van deze besmettingen waren volgens schattingen 438.000 gevallen dodelijk. Ongeveer 90% van de malariagevallen komen voor in Afrika, gevolgd door 7% van de gevallen in Zuidoost Azië. Ook in de oostelijke mediterrane regio vind je malaria.

malariapillen kopen

Wat kun je ertegen doen?

Zowel voor het voorkomen als genezen van malaria kun je uiteraard kijken naar de mogelijkheden van malariapillen kopen, maar er zijn nog meer dingen die je kunt doen om de ziekte te voorkomen. Het belangrijkste is om te voorkomen dat je gestoken wordt. Enkele tips:

  • Slaap onder een klamboe (muskietennet).
  • Vermijd gebieden waarin de mug het meest actief is.
  • Vermijd gebieden met (veel) muggen op tijdstippen dat de mug het meest actief is.
  • Bedek je lichaam zoveel mogelijk met kleding (hoofddeksel, lange mouwen en pijpen)
  • Spuit DEET op kleding en onbedekte huid.
  • Een muggenmepper of insecticidespray is geen overbodige luxe.

Al deze voorzorgsmaatregelen kunnen echter nooit 100% garanderen dat je niet gestoken wordt. Daarom kun je daarbij nog kijken naar malariapillen kopen via een doktersrecept.

malariapillen kopen zonder recept

Waarvoor wil je malariapillen kopen?

Wil je malariapillen kopen? Dat is dan om 1 van 2 redenen: als je in aanraking bent gekomen met malaria (genezen) of als je het risico loopt met de ziekte in contact te komen (voorkomen). Dit is omdat je net uit een gebied komt (of nog gaat afreizen naar een gebied) waar deze ziekte heerst. De kuur die je volgt is afhankelijk van de reden waarom je hem volgt. Wat de reden ook is, neem de bijsluiter goed door voordat je de kuur begint en volg de aanwijzingen van de arts volledig op. Maak altijd de kuur helemaal af.

Ter voorkoming

Als je malariapillen wilt kopen om te voorkomen dat je de ziekte oploopt, zul je er rekening mee moeten houden dat je voldoende pillen in huis haalt. Je slikt de tabletten namelijk vanaf 1 dag voordat je in het gebied aankomt waar de ziekte heerst en de kuur eindigt pas een week nadat je weer uit dat gebied bent.

malariapillen kopen bestellen zonder recept

Ter genezing

Als je behandeld moet worden tegen malaria (en de ziekte dus hebt opgelopen), slik je 3 dagen lang een verhoogde dosis van de pillen. Deze mag je per dag in 1 keer innemen.

Kun je malariapillen kopen zonder recept?

Je kunt geen malariapillen kopen zonder recept. Wel kun je bij een online arts een recept aanvragen. Vervolgens kun je met dat recept de medicijnen laten leveren. De apotheken die hiervoor zorg dragen, zijn gecertificeerd en EU-geregistreerd. Je krijgt hier altijd het originele merkmedicijn van hoge kwaliteit. Voor meer info:

atovaquon-proguanil kopen bestellen zonder recept

Klik hier voor Atovaquon-proguanil malariapillen >>

Lees meer over Atovaquon-proguanil.

Clindamycine kopen bestellen zonder recept

Klik hier voor Clindamycine malariapillen >>

Lees meer over Clindamycine.

lariam kopen bestellen zonder recept

Klik hier voor Lariam malariapillen >>

Lees meer over Lariam.

malarone kopen bestellen zonder recept

Klik hier voor Malarone malariapillen >>

Lees meer over Malarone.


Laat een reactie achter