Mebendazol wormenkuur

Update: deze kuur is niet meer beschikbaar. Anti-wormenkuur nodig? Kijk hier.

Mebendazol wormenkuur kopen? Bestel anoniem online

De Mebendazol wormenkuur kopen doe je eenvoudig online. Hieronder kun je de Mebendazol wormenkuur kopen.

 

mebendazol wormkuur kopen bestellen
6 tabl. Niet beschikbaar
18 tabl. Niet beschikbaar
30 tabl. Niet beschikbaar
60 tabl. (Voordeelverpakking) Niet beschikbaar

Mebendazol wormenkuur kopen: meer informatie

De Mebendazol wormenkuur is de populairste kuur tegen verschillende soorten wormen. Je kunt deze bij de apotheek kopen of discreet online bestellen. Bestel je de kuur online? Dan wordt deze snel en in een anonieme verpakking bezorgd. Lees meer over de Mebendazol wormenkuur bestellen.

Wat is de Mebendazol wormenkuur?

De Mebendazol wormenkuur wordt gebruikt om wormen en hun eitjes en larven te doden. Op reis in verre landen, maar ook door in aanraking te komen met alledaagse objecten, kun je besmet raken met allerlei soorten wormen. Voorbeelden van deze wormen zijn:

 • Aarsmaden: Deze dunne witte of lichtgele wormpjes geven mensen aan elkaar door. Eenmaal ermee besmet, leven deze wormen in je darmen. Vaak komen de eitjes van de worm onder de nagels terecht en via de nagels in de mond, waardoor de cyclus zich blijft herhalen. Aarsmaden kunnen voor veel jeuk rond de anus en in de bilspleet zorgen. Dit gebeurt vooral vlak na wc-bezoeken en ’s nachts. Bij een besmetting met aarsmaden moet het hele gezin een kuur ondergaan.
 • Spoelwormen: hoewel ze weinig klachten veroorzaken, moet je ook deze wormen doden met een mebendazol wormenkuur. Deze wormen kun je binnenkrijgen via zand, aarde, ongewassen groenten of uitwerpselen van dieren. Eitjes komen via de bloedbaan in de longen, waarna ze worden opgehoest en doorgeslikt. Eenmaal in de darmen groeien ze verder. Klachten die je kunt hebben, zijn hoest, koorts en andere longklachten.
 • Zweepwormen: de zweepworm komt eveneens via ongewassen groenten of vuile handen de darmen in. De worm nestelt zich in de darmwand. Alleen in grote hoeveelheden kun je van deze wormen misselijk worden of buikpijn krijgen.
 • Mijnwormen: in de subtropen en tropen kun je besmet raken met deze ongeveer 1 cm lange wormen. Besmetting gebeurt door contact met de huid. Als er sporen van ontlasting van dieren in bijvoorbeeld zand zitten waar je met blote voeten doorheen loopt, kun je besmet raken.
 • Lintwormen: er zijn verschillende soorten lintwormen. Deze wormen kunnen enkele meters lang worden. Ze bestaan uit allemaal segmenten van hooguit 2 cm. Deze segmenten kun je in je ontlasting vinden. Soms geven lintwormen maagdarmklachten, maar ze kunnen ook jaren in je lichaam leven zonder problemen. Over het algemeen wordt deze kuur niet bij lintwormen voorgeschreven. Alleen de varkenslintworm kan ermee worden bestreden. Andere lintwormen bestrijd je met Niclosamide.

Door een Mebendazol wormenkuur kun je bovenstaande wormen doden. Overleg met de online arts tijdens het bestellen welke dosis je nodig hebt. Goede hygiëne (handen wassen, beddengoed wassen, groenten goed schoonmaken en het huis goed schoonmaken en –houden) zorgt ervoor dat je niet opnieuw geïnfecteerd raakt.

mebendazol wormenkuur kopen zonder recept

Hoe werkt het?

De Mebendazol wormenkuur zorgt ervoor dat de wormen die in je darmen leven geen voedingsstoffen meer kunnen opnemen. Het gevolg is dat de wormen stoppen met groeien en uiteindelijk doodgaan. Alle dode wormen en hun eitjes en larven verlaten vervolgens het lichaam via de ontlasting.

Hoe gebruik je de wormenkuur?

De dosis die je inneemt is afhankelijk van de worm die je met de kuur probeert te bestrijden:

 • Voor aarsmaden geldt over het algemeen 2 keer 1 dosis met een tussenpoos van 2 weken, dus 1 dosis op dag 1 en 1 dosis op dag 15. Als de aarsmaden na de tweede dosis nog steeds aanwezig zijn, kun je na 14 dagen opnieuw een dosis nemen.
 • Voor spoelwormen, zweepwormen en mijnwormen slik je over het algemeen gedurende 3 dagen een kuur bestaande uit 2 doses per dag. De eerste dosis neem je in de ochtend en de tweede in de avond. Check vervolgens gedurende 3 weken in de ontlasting of de wormen verdwenen zijn. Is dit niet het geval, dan kun je 3 weken na de laatste dosis de kuur nog een keer herhalen.
 • De varkenslintworm bestrijd je met een kuur van 3 dagen, waarbij je elke dag ’s ochtends en ’s avonds een dosis neemt.
 • Voor overige worminfecties moet de arts de juiste kuur bepalen.

Maak de hele kuur af zoals voorgeschreven. Neem bij voorkeur de tabletten op een vast tijdstip, zodat er minder kans is dat je een dosis vergeet. Je neemt de tabletten in met voldoende water. Je mag de tabletten fijnkauwen of in zijn geheel doorslikken.

Dosis vergeten?

Het kan een keer voorkomen dat je een dosis vergeet. Als je 2 keer per dag een dosis inneemt, mag je alsnog de vergeten dosis innemen als het 4 uur of langer duurt tot de volgende dosis. Neem je 1 keer per dag een dosis, dan mag je een vergeten dosis alsnog nemen tot 8 uur voor de volgende dosis. Duurt het korter dan 4 uur (bij 2 doses per dag) of 8 uur (bij 1 dosis per dag) voor de volgende dosis? Sla de dosis dan voor nu over, maar neem hem alsnog in aan het eind van de kuur. Verleg het eind van de kuur dus alsof er nog een dosis achteraan hoorde te komen. Maak de Mebendazol wormenkuur altijd volledig af!

Vroegtijdig stoppen

Je kunt de kuur vroegtijdig stopzetten zonder bijwerkingen. Om er zeker van te zijn dat je de infectie volledig bestrijdt, is het echter heel belangrijk om de kuur volledig af te maken.

mebendazol wormenkuur bestellen zonder recept

Heeft Mebendazol bijwerkingen?

Bijwerkingen van deze wormenkuur komen nauwelijks voor. Mocht je bijwerkingen ervaren, dan zijn deze over het algemeen licht van aard en duren ze kort. In 1 tot 10 procent van de gevallen wordt buikpijn gemeld.

In zeer zeldzame gevallen (minder dan 1 procent) krijgen mensen last van de volgende bijwerkingen:

 • Diarree.
 • Winderigheid.
 • Duizeligheid.
 • Bij langdurig gebruik of zeer hoge doseringen kunnen er in extreem zeldzame gevallen afwijkingen in bloed en organen optreden. Mocht je dit middel veel of langdurig gebruiken en last krijgen van koorts, keelpijn, blaren in de mond, geelzucht of andere klachten, waarschuw dan je arts.
 • Reacties door overgevoeligheid of allergie. Deze reacties zijn te herkennen door galbulten en uitslag. In een heel extreem geval kun je benauwd raken, zwellingen in het gezicht krijgen of ernstige huidafwijkingen vertonen. Stop in dat geval onmiddellijk met de kuur en neem direct contact op met de arts. Ga indien nodig langs de Eerste Hulp.

kopen zonder recept

Waar moet je op letten als je de Mebendazol wormenkuur gebruikt?

Voor dit medicijn gelden enkele beperkingen in het gebruik. Zo mag je het medicijn niet gebruiken als je allergisch bent voor Mebendazol of een ander bestanddeel van de wormenkuur.

Wisselwerking met andere medicijnen

Dit middel kan een wisselwerking vertonen met enkele medicijnen. Let op als je de volgende medicijnen gebruikt:

 • Het antibioticum Metronidazol. De combinatie van dit antibioticum en de wormenkuur vergroot de kans op een ernstige huidaandoening.
 • Sommige medicijnen tegen hiv. Vraag de arts welke dit zijn als je een medicijn tegen hiv gebruikt.

Alcohol en voedsel

Je kunt bij dit medicijn alcohol drinken. Ook kun je alles eten.

Autorijden

Dit medicijn heeft geen invloed op de rijvaardigheid. Je kunt gewoon deelnemen aan het verkeer als je deze kuur gebruikt.

Zwangerschap en borstvoeding

Voor zover bekend heeft het gebruik van dit medicijn geen schadelijke gevolgen voor je (ongeboren) kind. Je kunt het dus gebruiken als je zwanger bent of wilt worden, of als je borstvoeding geeft.

kopen zonder recept

Waar kan ik Mebendazol online kopen?

Je kunt de Mebendazol wormenkuur bestellen bij een van onze aangesloten apotheken. Hier kun je de kuur kopen en afrekenen met iDEAL, creditcard of PayPal. Vervolgens worden de medicijnen snel en in een anonieme verpakking naar je huis of een ophaalpunt verstuurd. Klik hieronder om te bestellen:

mebendazol wormkuur kopen bestellen

Update: deze kuur is niet meer beschikbaar. Anti-wormenkuur nodig? Kijk hier.


Laat een reactie achter