Medicijnen bestellen

Medicijnen bestellen zonder recept?

Medicijnen bestellen zonder recept is iets dat steeds meer mensen willen. Een grote groep consumenten kiest er om uiteenlopende redenen tegenwoordig voor om niet meer langs de huisarts te gaan voor een recept, maar online deze medicijnen te bestellen zonder recept. Deze groep loopt hierdoor echter het risico om met verkeerde partijen in aanraking te komen. Medicijn Kopen informeert iedereen die op zoek is naar bepaalde medicatie over deze medicijnen en de of deze medicijnen te bestellen zijn zonder recept.

Online een medicijn verkrijgen: 5 stappen

Wil je via een online aanbieder geneesmiddelen laten leveren? Volg dan deze stappen:

 1. Ga naar de website van de aanbieder. Doe je dit via een pagina van ons, dan zit je altijd bij een betrouwbare aanbieder die de laagste kosten rekent.
 2. Log in of meld je aan.
 3. Vul het consultformulier in voor het medicijn dat je wilt bestellen.
 4. De arts beoordeelt je aanvraag en schrijft indien goedgekeurd een recept uit.
 5. Het medicijn kan bij je thuis geleverd worden, of je kunt met het recept bij je eigen apotheek de medicijnen bestellen.

Staat het medicijn er niet bij? Neem contact met ons op. Wij kunnen kijken of het alsnog te bestellen is.

Hieronder zie je medicijnen die je op onze site kunt vinden. Bij elk medicijn vind je meer informatie over hoe het te krijgen is. Wil je meer lezen over medicijnen bestellen zonder recept of welke andere mogelijkheden er zijn? Kijk dan onder dit overzicht.

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

Utrogestan (progesteron)

V

W

Warticon (Wartec)

X

Y

Z

medicijnen bestellen

Medicijnen bestelen zonder recept: meer info

Medicijnen bestellen zonder recept is altijd riskant. Het klinkt misschien aantrekkelijk, medicijnen bestellen zonder recept en zonder tussenkomst van een arts, maar de gevaren zijn enorm. Vandaar dat wij alleen doorverwijzen naar partijen die met artsen samenwerken! Kies dus niet voor medicijnen bestellen zonder recept, maar laat de online arts het recept uitschrijven. Lees je voordat je het gaat gebruiken goed in over het medicijn, de bijwerkingen en de aanbieder ervan. Zorg dat je altijd het originele medicijn gebruikt om risico’s voor de gezondheid tot het minimum te beperken.

Wat voor soort medicijnen kun je bestellen zonder recept?

Je kunt medicijnen bestellen zonder recept voor verschillende doeleinden. Echter kun je alleen vrij verkrijgbare medicijnen bestellen zonder recept. Heb je interesse in receptplichtige medicijnen, dan is bestellen zonder recept uitgesloten. Je hebt een recept van de arts nodig. Dit kan tegenwoordig steeds vaker via betrouwbare online aanbieders, vaak inclusief levering van de medicijnen. Dit is geen bestellen zonder recept, maar het op recept laten leveren van een geneesmiddel.

Medicijnen bestellen zonder recept: kan het veilig?

Medicijnen bestellen zonder recept is, zoals hierboven al te zien was, een groot risico voor de gezondheid. Ook als je wel via een online consult je recept en eventueel geneesmiddelen verkrijgt, is er een risico. Immers wordt niet de eigen arts, die beschikking heeft over je volledige medische dossier, geraadpleegd. In plaats daarvan wordt een online arts geraadpleegd. Deze online arts bepaalt of je geschikt bent voor het gebruik van een bepaald medicijn op basis van de gegevens die je zelf invult. Om te beginnen enkele tips om een goede aanbieder te herkennen:

 • Kun je echt medicijnen bestellen zonder recept, dus zonder tussenkomst van een arts? Dan is het uitkijken geblazen.
 • Kijk of je achtergrondinformatie kunt vinden: een KvK-nummer, adres etc. Check of de gegevens daadwerkelijk kloppen. zo niet, dan heeft de aanbieder wat te verbergen en kun je waarschijnlijk alleen maar slechte medicijnen bestellen.
 • Stel je gaat toch bij zo’n partij medicijnen bestellen, hoe moet je dan betalen? Als het uitsluitend via Bitcoin en andere moeilijk te traceren betaalmethodes kan, is dat een slecht teken.
 • Ga je de medicijnen bestellen uit een apotheek of levert de aanbieder ze uit eigen magazijn? Dit is soms moeilijk te achterhalen, maar wordt over het algemeen op de site genoemd.

Je leest al: medicijnen bestellen kan heel vaak veel risico’s met zich meebrengen. Ook als je medicijnen wilt bestellen bij een betrouwbare partij met tussenkomst van arts, is het slim om enkele tips in acht te nemen:

 • Vul je online consultformulier altijd zo volledig mogelijk en waarheidsgetrouw in. Houd geen informatie achter.
 • Gebruik je al medicijnen? Laat de arts bij het consult precies weten welke medicijnen je gebruikt en in welke hoeveelheden.
 • Lijd je aan bepaalde aandoeningen? Meld alle aandoeningen aan de arts.
 • Volg de aanwijzingen van de online arts nauwkeurig op.
 • Lees de bijsluiter van het geleverde medicijn nauwkeurig door en neem bij eventuele vragen contact op met de arts.
 • Gebruik de medicijnen (dosis, manier van innemen, tijdstip van innemen) zoals voorgeschreven door de arts en/of de bijsluiter.
 • Bewaar medicijnen zoals voorgeschreven.
 • Gebruik geen medicijnen waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken.
 • Kijk uit met medicijnen op een lege maag innemen. Dit kan bij sommige medicijnen voor meer of hevigere bijwerkingen zorgen. Bij andere middelen kan dit echter juist weer noodzakelijk zijn. Let goed op wat hierover in de bijsluiter staat.
 • Breek tabletten niet en kauw ze niet kapot, tenzij dit uitdrukkelijk vermeld staat in de bijsluiter of is geïnstrueerd door de arts.
 • Ervaar je een allergische reactie of zeer hevige klacht (bijwerking) bij het gebruik van het medicijn? Stop dan direct met het gebruik van het middel en neem contact op met de arts. Ga indien nodig langs bij de Eerste Hulp in het ziekenhuis.

Zo beperk je maximaal het risico dat de online arts een verkeerde diagnose stelt. op basis van bovenstaande informatie zal ook beter duidelijk worden waarom wij medicijnen bestellen zonder recept en zonder tussenkomst van een (online) arts ten zeerste afraden.

Kun je echte medicijnen bestellen zonder recept?

Dit hangt af van de aanbieder. Ga je echt medicijnen bestellen zonder recept bij een aanbieder die uit eigen magazijn de medicijnen levert, dan heb je hoogstwaarschijnlijk te maken met nepmedicijnen. Dit is een van de redenen waarom wij medicijnen bestellen zonder recept niet genoeg kunnen afraden. Alles wat je via onze aanbieders krijgt, is origineel. Dat betekent, dat de generieke medicijnen van een hoogwaardige producent komen (bijvoorbeeld Actavis, Mylan of Pfizer) en de merkmedicijnen van de originele fabrikant zijn. Ze worden uitgeleverd door officiële, geregistreerde apotheken. Zo hoef je niet bang te zijn voor nepmedicijnen met andere bijwerkingen dan in de originele bijsluiter vermeld worden. De producten worden bovendien in de originele doos met bijsluiter en/of gebruiksaanwijzing (indien van toepassing) geleverd, zodat je alle benodigde informatie bij de levering hebt. Ga je medicijnen bestellen zonder recept bij een verdachte aanbieder, wees je er dan van bewust dat je nepmedicijnen kunt krijgen die je gezondheid ernstige schade kunnen toebrengen.

Hoe betaal ik voor mijn behandeling?

Zou je medicijnen bestellen zonder recept bij een verdachte aanbieder, dan gebeurt dit zelden via iDEAL. Zodra de aanbieder ontmaskerd wordt, zal dit namelijk direct geblokkeerd worden. De aanbieders waarmee wij zakendoen, zijn echter betrouwbaar. Deze aanbieders beschikken over de modernste betaalmethoden, zoals iDEAL, creditcards en zelfs diverse e-wallets (denk bijvoorbeeld aan PayPal). Je kunt dus snel en eenvoudig je behandeling afrekenen bij onze aangesloten aanbieders.

Hoe worden mijn medicijnen geleverd?

Veel mensen die online medicijnen bestellen, hechten waarde aan een discrete levering. Onze aanbieders begrijpen dit heel goed. Alle producten worden in hun originele verpakking met bijsluiter en/of gebruiksaanwijzing (indien van toepassing) geleverd. Om deze verpakkingen wordt een discrete en onherkenbare verpakking gedaan, zodat alleen jij weet wat er in de verpakking zit. Je kunt dus gerust de medicijnen thuis laten afleveren als je er met andere mensen woont. Laat het anders leveren bij een ophaalpunt.

Lees ook onze ervaringen met aanbieders

Je kunt online medicijnen bestellen zonder recept bij verschillende aanbieders. Andere aanbieders laten je geen medicijnen bestellen zonder recept. Deze staan genoemd in onze positieve ervaringen. Maar welke aanbieder kun je het beste kiezen en waarom? Lees onze:

Positieve ervaringen

Negatieve ervaringen


15 Reacties

Adri V.

August 1, 2016 at 10:12 am

Twee weken geleden had ik onbeschermde sex in Brazilie. Binnen enkele dagen had ik een drukkend gevoel aan de voorkant van de onderbuik en lichte pijn in de linker bijbal. Vervolgens na enkele dagen tintelende huid, vingers en jeuk op diverse plaatsen van het lichaam (echter niet rond de vaak hiervoor aangehaalde anus). Ik kan dit niet plaatsen bij de vele beschrijvingen die ik heb gezien van soa’s (neemt iedereen teksten van elkaar over?). In het verleden heb ik deze verschijnselen ook enkele keren gehad en in mijn herinnering gingen de klachten over na toepassing van een antibioticakuur.
Ik wil niet mijn nieuwe partner besmetten. Ook heb ik schaamte om opnieuw naar de huisarts te gaan.
Kunt u mij een effectief breed spectrum antibioticum leveren? Hoeveel dagen na het begin van de kuur kan ik dan weer sex hebben met mijn partner?

  admin

  August 1, 2016 at 2:26 pm

  Beste Adri, graag zou ik u verder helpen, maar in uw geval kan ik u niet anders aanraden dan naar de arts of anoniem naar de GGD te gaan. Gezien het feit dat u in geen enkele beschrijving uw eigen ziektebeeld herkent, is dit de enige veilige oplossing. Zomaar medicijnen nemen kan meer schade aan het lichaam doen. Ik snap dat het niet de prettigste manier is, maar het is wel de enige manier als u uw gezondheid de hoogste prioriteit geeft. Sterkte en beterschap!

Peter

November 9, 2016 at 9:58 am

Hallo,

Wat zijn bij u de verzendkosten van bijv. Omeprazol 40 mg?
Ik kan het niet op de site vinden en wil graag een zo volledig mogelijke berekening van de totaalprijs kunnen maken.

Met vriendelijke groet,

Peter

  admin

  November 11, 2016 at 9:16 pm

  Hallo,

  Deze kunt u bij de aanbieder zelf terugvinden. Wij zijn slechts de tussenpersoon.

  Met vriendelijke groet,

  Medicijn Kopen

Fouad

January 20, 2017 at 9:16 pm

Hallo,

Kunnen jullie toevallig Clonazepam of Rivotril leveren?

  admin

  January 20, 2017 at 10:29 pm

  Dag Fouad,
  Helaas, deze medicijnen kunnen wij niet leveren. Succes met je zoektocht!

Marianne Scheltinga Koopman

August 8, 2017 at 6:56 pm

Op 2 augustus heb ik medicijnen besteld en betaald Bestelling #2283.Wanneer worden die geleverd?

  admin

  August 10, 2017 at 3:19 pm

  Beste mevrouw Scheltinga Koopman, waar heeft u deze besteld? Wij zijn geen leverancier, dus u kunt ze niet bij ons besteld hebben.

anthonis

September 2, 2017 at 4:46 pm

heb 200 EURO OPGESTUURD ENKELE MALEN GEMAILD NIET ONTVANGEN ZEGGEN ZE HAD HET WEL IN HET POSTKANTOOR AFGEGEVEN ZE ZIJN NIET WAT ZE ZEGGEN

  admin

  September 3, 2017 at 7:53 am

  Dag anthonis, om welke aanbieder ging het? Dit is een algemene pagina. We horen het graag, zodat we andere mensen kunnen waarschuwen voor de aanbieder waar u het over heeft.

Aaldert Dijkstra

September 22, 2017 at 11:34 am

Hallo ik heb gisteren een bestelling gedaan rohypnol 90 euro
maar ik heb geen email bevestiging ontvangen.
ik heb wel een print screen gemaakt order nummer 2837
graag een reactie hor over waarom geen email bevesting heb.
Gr A.Dijkstra

  admin

  September 22, 2017 at 12:38 pm

  Beste Aaldert Dijkstra,
  Waar heeft u deze bestelling gedaan? Wij nemen zelf geen bestellingen op en leveren geen medicijnen uit. Wellicht kunnen wij u doorzetten naar de juiste aanbieder.
  Met vriendelijke groet

Melissa

October 27, 2017 at 3:01 pm

Ik ben bang opgelicht te zijn door zowel apotheker247.com als zowel benzokopen.com. Bij de eerste bovengenoemde aanbieder eerder besteld en altijd geleverd gekregen. Op mijn laatste bestelling wacht ik al een week, na meerdere malen navraag te hebben gedaan kreeg ik 1 email terug met daarin ‘we gaan het voor u uitzoeken’. Gisteren en eergisteren een mail gestuurd dat er wederom niks bij de post zat: geen reactie. Ze vermelden op hun website dat ze beschikken over trackingnummers maar deze niet uitgeven vanwege ‘veiligheidsredenen’. Raar, want zodra de bestelling aankomt kan ik alsnog dit trackingnummer zien. Maargoed, toen maar een bestelling geplaatst bij benzokopen. Ook hier eerder prima ervaringen mee gehad. En ineens viel me op dat beide websites exact dezelfde tekst in hun bevestigingsemail hanteren. Hierover een mail gestuurd en vermeld dat ik nu helemaal zenuwachtig ben want als ze kampen met leveringsproblemen ben ik dus €100 kwijt. Heel fijn. Het liefst stuur ik een email waarin ik laat blijken dat ik echt pissig ben nu en dat het traceren van mijn pakket voor hun appeltje-eitje moet zijn, maarja. Dan krijg ik vast helemaal geen reactie, en in het ergste geval sturen ze uit pestigheid helemaal niks meer op. Ze weten heus wel dat de consument toch niks kan doen.

W Wesdorp

April 15, 2019 at 2:47 pm

Heeft u ook Zolpidem 10 mg

  admin

  April 16, 2019 at 7:59 am

  Hallo, hier kunnen wij u helaas niet aan helpen.

Laat een reactie achter