Medicijnen-Kopen.nl (Waarschuwing!)

Medicijnen-kopen nl waarschuwing

Vele gedupeerden via Medicijnen-Kopen.nl

Op onze website melden steeds meer gedupeerden van Medicijnen-Kopen.nl zich. Hun ervaringen zijn allemaal hetzelfde: iets besteld, maar nooit geleverd. Om deze en nog andere redenen zien wij ons genoodzaakt over deze aanbieder iets te schrijven. Graag horen we van andere mensen als zij ook gedupeerd blijken te zijn door de praktijken van Medicijnen-Kopen.nl.

Medicijnen verkrijgen via een betrouwbare aanbieder? Lees onze ervaringen met:

Wat is Medicijnen-Kopen.nl?

De naam van de website lijkt heel sterk op die van ons (MedicijnKopen.com). Toch willen we hierbij uitdrukkelijk laten weten: wij zijn op geen enkele manier verbonden met Medicijnen-Kopen.nl. Waar wij een portal zijn die diverse aanbieders vergelijkt en het aanbod van deze aanbieders bespreekt, lijkt Medicijnen-Kopen.nl een eigen aanbieder te zijn. Op de website zien we een keur aan middelen. En eerlijk is eerlijk: de prijzen van de middelen zijn, voor internet, behoorlijk schappelijk. Bovendien worden middelen aangeboden die je op vele andere websites niet kunt vinden, zoals Methylfenidaat (ook wel bekend als Ritalin), Diazepam, Tramadol en nog veel meer. Zo’n groot aanbod en zulke schappelijke prijzen, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn!

De problemen met Medicijnen-Kopen.nl

Voor veel klanten is dat ook zo. Ze hebben besteld, maar kunnen fluiten naar hun medicijnen – en hun centen! Na betaling horen ze ineens niets meer van deze aanbieder. Navraag via het contactformulier levert ook niets op. Enkele reacties die wij in onze inbox ontvingen, liegen er niet om:

Sandra schrijft:

iets gekocht en betaald bij medicijnen-kopen.nl echter er wordt niet geleverd, niet gereageerd op emails en niet op reacties op de site.

Ronald voegt eraan toe:

ook ik ben opgelicht bij deze site

Wel betaald maar niet geleverd.

Ze reageren ook niet op contactformulier.

De ervaringen van Stef zijn niet veel anders:

Ik heb ook besteld, betaald en niet meer vernomen. Hebben jullie aangifte gedaan?

Ook op de eigen site ontvangt Medicijnen-Kopen.nl vele reacties over problemen met de levering. Hier wordt steevast door de Admin op gereageerd met beloftes voor verbetering. Of deze verbetering daadwerkelijk heeft plaatsgevonden, kunnen we helaas niet nagaan. Voor bovenstaande personen, waarvan hun reacties te vinden zijn onder ons artikel “Medicijnen kopen via internet: ervaringen” is die verbetering er in ieder geval tot nog toe niet gekomen.

Ons advies

Medicijnen kopen via internet kan een risicovolle zaak zijn als je niet weet waar je mee bezig bent. Er zijn vele aanbieders actief. In sommige gevallen (zoals bij deze aanbieder) krijgen mensen hun medicijnen niet geleverd. Maar het kan nog erger: er zijn ook aanbieders die namaakmedicijnen aanbieden, met alle schadelijke gevolgen van dien. Weet dus waar je je medicijnen vandaan haalt. Kijk bij de ervaringen die wij hebben met verschillende aanbieders, zoals:

Deel je ervaringen!

Heb je zelf slechte (of juist goede!) ervaringen met een aanbieder van medicijnen op internet? Laat het weten in de reacties, zodat anderen weten waar ze wel en niet hun medicijnen kunnen kopen!


72 Reacties

Arie (nickname)

July 29, 2016 at 10:21 pm

Na 5 dagen medicatie nog steeds ‘in de wacht’. Klantenservice geeft geen reactie. Heb eigenlijk in de haast iets besteld bij medicijnen-kopen.nl Nu ik goed kijk ziet het er amateuristisch uit, ik zou er normaal niet intrappen. Gelukkig heb ik het bij 1 artikel gelaten, maar toch enkele tientjes kwijt. Bovendien heb ik het ergens anders weer besteld (bij een particulier) en dat gaat per post met tracknr. Ken die persoon, dus als de post goed zijn werk doet, dan komt dat goed, maar heb meer uitgegeven dan nodig. De particulier was niet echt warm te krijgen voor 1 stuks van het artikel, dus heb ik er 2 gekocht (wel goedkoper dan op die ene site, in verhouding). Met het middel, wat ik niet zal noemen, heb ik het 2x meegemaakt. Eentje was ook particulier, maar had ik nooit ontmoet en toen ontving ik het met een sneetje in een envelop en een plakbandje erop. Niet eruit gehaald hoor, maar dat zo laten lijken. Toen ik degene confronteerde dreigde zij meteen gegevens van mijn e-mail bekend te maken met allerlei rare informatie, aangezien ik google-plus had geactiveerd. Ik kreeg de bank bijna zover om het terug te storten, maar werd teruggebeld dat ik toch zelf opdracht had gegeven voor de transactie. Maar terugkomend op die site: je zult maar voor honderden euro’s bestellen… Gelukkig niet gedaan, doe ik zo en zo niet bij een bedrijf (of een particulier) waar ik nog geen zaken mee heb gedaan. Achteraf gezien was het gewoon te makkelijk en zag de site er te onprofessioneel uit. Met mijn internetervaring een beetje dom (zoals Maxima ooit zei 🙂 ), maar ja, ik kom er wel weer overheen. Ik ga toch de bank bellen en wijzen op die site, maar vrees dat ze het niet terug boeken of terug kunnen boeken… En ik ga op internet waarschuwen voor die site, net als hier gedaan wordt!

  Thom B

  November 17, 2017 at 9:38 am

  Ook ik ben opgelicht voor 70 euro! 50 mails nadien gestuurd, nooit iets gehoord. KOOP HIER NOOIT WAT!!!!!!!!!!!!!

   ed

   December 28, 2017 at 1:16 am

   bestellen op deze site???? nooit doen want je bent je geld kwijt

Nick

August 16, 2016 at 8:16 pm

Dom. Ik ook hier iets besteld. Nooit geleverd. Oplichters dus

Nico

October 27, 2016 at 11:51 am

Ik heb op 08/09/2016 een product besteld en betaald. Ik kreeg keurig een bestelnummer en een bevestiging met het verzoek te betalen op een rekening van ING in Nederland.
Er is echter nooit geleverd. Ik heb 3 keer een bericht achtergelaten op hun site, maar krijg geen enkele reactie.
Oplichters dus.
Ik heb ING laten controleren of banknummer klopt en kreeg een bevestiging dat het banknummer staat op naam van [naam bekend bij redactie], ze willen echter geen adres en telefoonnummer afgeven. ING werkt blijkbaar mee aan deze oplichterij.

  Harald Dekeukeleire

  November 18, 2017 at 6:18 am

  Wat een … klote shit, ik ben ook de klos maar ik hoop dat ik ooit hun kan traceren want ik heb het er voor over om een paar dagen vast te zitten om even mijn woede aan de juiste personen te uiten, en daar zorg ik dan zelf voor. Klote, met je probleem zo te worden behandeld. Ik kom er wel achter met wie ik heb te doen, dus voor hen, pas op, ik kom niet zachtzinnig !!!!
  Dit bericht is aan de aanbieders dus niet aan jouw.

a.w van os

October 29, 2016 at 7:23 pm

Ik heb ook nog steeds niks ontvangen,maar als ik deze reacties lees schrik ik wel!!!!Als ik het volgende week woensdag nog niet heb,ga ik andere stappen ondernemen!

  jeroen

  August 1, 2017 at 10:26 am

  Hoi.
  Ben zelf ook opgelicht, dus vraag mij af welke stappen je kunt doen?
  Mvrg jeroen

   Timmermans

   January 13, 2018 at 11:36 am

   doe aangifte bij de politie. Het ING nummer is te traceren en alleen de politie kan hier iets aan doen.

  Marion

  October 4, 2017 at 4:02 pm

  Hallo, heeft u nog contact gekregen met iemand van het bedrijf? Of in ieder geval uw geld terug kunnen krijgen? Ik zit met hetzelfde probleem nu. Gr. Marion.

   FraSheds

   October 29, 2017 at 6:16 pm

   Hoi Marion,

   Ik ook op 2 Oktober iets besteld!! Nog steeds niets ontvangen…… Meerdere keren op de site bij contact een bericht achter gelaten. Maar tot op heden staat mijn bestelling nog steeds in de wacht!

Gerben

March 4, 2017 at 5:08 pm

Na 3 dagen bestelling netjes ontvangen.
Mijn dank

Van loon

May 9, 2017 at 10:16 am

Ik heb voor 100€ besteld en ook niks ontvangen, geen reactie niks grrrr

Robert

May 15, 2017 at 2:47 am

Medicijnen besteld, – al met een onrustig gevoel – . en inderdaad niets ontvangen. Het is schandalig dat men juist die mensen pakt die medicatie nodig hebben en deze kennelijk niet via de reguliere weg krijgen. Ik hoop dat ik ze nooit tegenkom…..

mlpw

June 7, 2017 at 3:21 pm

Besteld 2 weken terug niks meer van gehoord oxycodon 20mg 70 euro kwijt geen medicijnen

  Marion

  October 4, 2017 at 4:01 pm

  Hoi! Ik heb exact hetzelfde ervaren als jij. Heb jij intussen nog iets vernomen? Gr. Marion.

  carlo

  December 5, 2017 at 5:42 pm

  ik ook 70 euro weg wat baal ik zeg laat ik ze niet weten te vinden dan maar de bajes in ik zouw ze klootzaken bestel er niets,,,,

M

June 7, 2017 at 6:00 pm

#425 niks ontvangen wel betaald ga aangifte doen
Bel bank verkeerde rekening overmaking dan krijgen ze een brief is het na 3 weken niet teruggestort kan je alle gegevens krijgen van ze
Zeg nooit dat het om oplichting gaat dan doet de bank niks
Ik ga als deze week niks komt aangifte doen en bank dus

Niks kopen

JOOST W

June 22, 2017 at 1:21 am

Gisteren netjes de bestelde medicatie ontvangen, de levertijd was 5 dagen
de term ( snel geleverd ) op hun site vind ik persoonlijk niet horen snel geleverd dan verwacht ik

Ik heb een E-mail ontvangen , dat deze site is overgenomen half juni dit jaar. tevens kreeg ik een coupon code voor 25 procent korting op de volgende

bestelling bij een minimaal orderbedrag 50 Euro

ik ben blij

Joost

  Harry

  June 22, 2017 at 7:20 am

  Nou ben blij voor je joost maar hier niks ontvangen. Wacht al een week… Als ze niet snel verbetering laten zien stap ik ook naar de politie!!!

  Mira

  January 24, 2018 at 7:14 am

  Beste Joost , jij bent bijna de enige die de medicatie ontvangen heeft ,
  Mijn vriend heeft een dubbelehernia enverbrijzeld stuitbeen.
  Ik ben echt bang dat ik niks krijg.
  Ik heb gisteren door een vriendin 70 € over laten maken .Ik hoop bij god dat dit geen nepbedrijf is .
  Zou een schande zijn voor mensen met vreselijke pijnen .
  Groetjes Mira

   Bart F

   January 24, 2018 at 9:07 am

   Nou ik hoop het ook voor je maar word steeds banger dat Joost een nepper is en voor het bedrijf werkt…..

Anne

June 27, 2017 at 1:32 pm

Ik had ook een bestelling gedaan maar ook bij mij helaas niks geleverd, 2x gemaild maar geen reactie tot op heden.

Désirée Gerwen van

July 12, 2017 at 2:05 pm

Ik heb 5 juli daar besteld, omdat je elders met bitcoins moet betalen en ik daar geen ervaringen mee heb maar begin erg te twijfelen zie nergens contact adres, ik wacht af

Sam

July 14, 2017 at 7:30 pm

Ook ik op 3 jul besteld en betaald en nog steeds niets ontvangen.
Heel vaak via contact formulier een bericht gestuurt maar geen enkele reactie terug.
Ben bang dat ook ik niets krijg geleverd.

Alex

July 17, 2017 at 9:56 pm

Vandaag bestelling geplaatst maar had dit toen nog niet gelezen… ziet er niet hoopvol uit. Heb wel al een email ontvangen dat het klaar is gemaakt voor verzending. Ik zal het hier melden of het wel of niet is aangekomen

  alex

  July 31, 2017 at 4:36 pm

  Tot op heden niks geleverd

  Sanne

  November 14, 2017 at 2:58 pm

  Hoi Alex,
  Heb jij je medicijnen al ontvangen of nog niet?

Muslim

July 20, 2017 at 6:15 pm

Ik had ook besteld, voor 45€. Na 10 dagen gewacht te hebben heb ik het nog steeds niet gekregen. Op contactformulier antwoordden ze niet. Als je via PayPal hebt betaald kan je vragen voor Buyers Protection en PayPal zal het dan terug betalen. Dat is wat ik net heb gedaan en ik hoop dat ik mijn geld terugkrijg.

Erwin

August 10, 2017 at 10:15 am

Zelfde hier. Voor € 110,- aan medicijnen gekocht via storting op een ING banknummer (dat daarna gelukkig is opgeheven door de bank) en als ze je geld hebben hoor je niets meer op je berichten. Je bestelling zul je nooit ontvangen.

Mien

August 17, 2017 at 7:54 am

Ook op 12 augustus besteld voor 55 euro
Overgemaakt op ing rekening en idd tot op heden niks ontvangen verwacht dit idd ook nog meer!!

Mevr De Graaff Vd Linden

September 2, 2017 at 6:02 pm

Ben opgelicht voor 170,00. Heb gemaild maar nog steeds geen antwoord dus dan weet je het wel.

Dave

September 7, 2017 at 7:06 pm

Op 21-8 -2017 medicijnen besteld. Niets ontvangen. Diverse malen via contactformulier gereageerd tot op heden 7-9-2017 niets ontvangen. Welke criminelen zitten hier achter???

Jolande

September 8, 2017 at 4:43 pm

Ook ik ben bang te zijn opgelicht. Wel betaald maar niets geleverd, ook geen reactie op contactformulier. Weet niet precies waar ik mijn beklag kan doen

M v Dongen

September 19, 2017 at 8:21 am

Ook besteld en betaald ad 175 e 3x contactform ingevuld maar niks geen reactie en uiteraard ook geen medicijnen.

Als je J Schulz met zijn banknummer jntikt bij politie.nl dan komt er echter geen melding dat is bijzonder. Had ik deze site maar gecontroleerd ipv politie.nl.

  dompie

  September 22, 2017 at 5:48 pm

  ook ik ben er ingetrapt, over het geld kom ik wel heen maar dat mijn vertrouwen beschaamd is vind ik zo erg, bah, hoe kun je mensen zo belazeren. ECHT WALGELIJK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mo

September 20, 2017 at 3:56 pm

Ik heb ook medicijnen besteld en nergens meer iets van gehoord…is ondertussen 2 maanden geleden dus kan ik wel naar fluiten denk ik zo…

Anne

September 21, 2017 at 10:59 am

Nou, jullie snappen het al……ook ik ben voor €70,00 “het schip ingegaan”. Balen! Wat typisch dat er dan één persoon ( Joost?) wél iets heeft ontvangen, hoe kan dat? Ik heb ook al een aantal berichten achter gelaten via mijn account, maar ook daar niets op gehoord.
Iemand een hele goede tip hoe we dit ( met zijn allen?) kunnen aanpakken?

Anne

September 21, 2017 at 3:52 pm

Ik heb via de site van “opgelicht via internet” van de politie aangifte gedaan. Willen jullie dit ook doen?

https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/contactformulier-ecrime.html?sid=425a20a5-9ed8-4552-acbb-06266ff604e9#formulier-container

Jb

September 22, 2017 at 4:51 am

Ook besteld begin van de maand. Bestelling staat en blijft in wacht. Is er een mogelijkheid om je geld te recupereren? Ik heb wel al klacht ingediend bij de Belgische overheid

Sara Huygelberghs

September 22, 2017 at 5:25 pm

Beste,

Ik heb 10 dagen geleden een bestelling geplaatst en betaald en er komt niks.

  admin

  September 28, 2017 at 10:39 am

  Heeft u deze bestelling geplaatst bij Medicijn-Kopen.nl? Dan zult u bij deze aanbieder verhaal moeten halen. Wij doen geen zaken met deze partij, wij berichten alleen over deze aanbieder.

Jolanda

September 26, 2017 at 11:21 am

Was net bezig met bestelling maar gelukkig dit gelezen pff dank u

naloxone

October 2, 2017 at 10:04 am

Let op voor de andere website medicijnenkopen.com zonder de – ertussen. Ook dit zijn absolute oplichters, waarschijnlijk van dezelfde eigenaars.
Communicatie wordt stopgezet en ze lopen weg met je geld zonder je pakket te leveren.
Opletten!!!

Daan

October 25, 2017 at 5:31 pm

Ik heb zojuist contact gehad met medicijnen-kopen.nl. In gebrekkig Nederlands antwoord terug gekregen. Waarschijnlijk zijn het Afrikanen, (Kameroen), die staan bekend om hun oplichterspraktijken. Ben blij deze waarschuwing gevonden te hebben!

Sanne

November 14, 2017 at 2:53 pm

Ik heb op 13 november mijn bestelling gedaan maar las pas vandaag dat ik dus kan fluiten naar mijn bestelling!
Heb ze een mail gestuurd met de vraag hoelang het gaat duren aangezien het geld over is gemaakt!
Heb mijn bank gebeld met de vraag of ik mijn geld kon terug boeken maar helaas dat kan nie!
Ze gaven wel aan dat ik aangifte moest doen maar dan nog is de vraag of je het geld terug krijgt!
Het was indd te mooi om waar te zijn!!

Lisette

November 15, 2017 at 3:37 pm

Hetzelfde probleem. Er wordt veel gedreigd met ‘ik ga stappen ondernemen’ hieronder, maar heeft iemand dit daadwerkelijk gedaan? Benieuwd of iemand dus ook daadwerkelijk zijn/haar geld teruggekregen heeft en/of klacht ingediend ergens, want de site is nog steeds actief.

Reina

November 17, 2017 at 3:52 pm

medicijnen besteld , nooit ontvangen en op mijn mails krijg ik geen reactie , ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben en de medcijnen nooit meer krijg.

Mieke

November 21, 2017 at 4:13 pm

Medicijnen kopen.com zegt dat wel mooi maar ik heb 9dagen terug bij hun medicijnen besteld en betaald 70euro en heb niets meer van ze vernomen op mijn mailtjes reageren ze ook niet dus ik weet niet of dat nou wel zo betrouwbaarder is dan medicijnen kopen .nl

  admin

  November 22, 2017 at 9:05 am

  Dag Mieke, inderdaad horen wij slechte verhalen over Medicijnenkopen.com. Het lijkt erop dat je ook deze aanbieder beter kunt omzeilen. Overigens lijkt hun naam sterk op die van ons, maar gaat het om een totaal andere partij.

erik

December 13, 2017 at 8:15 am

Medicijnen-Kopen.nl
medicijnenkopen.com
pharmacywebshop.nl

En wellicht meer.

Zijn dezelfde oplichters. Zelfde opmaak website,
zelfde soort wijze van schrijven.

F

January 1, 2018 at 11:09 pm

Ook opgelicht en advocaat en onderzoekers opgezet. Ik deed onderzoek naar medicatie oplichting en er zijn behoorlijk wat IP adressen opgespoord! Deze mensen hangen binnenkort!! Ook gemaild en nooit een reactie gehad!!!

Maria Frieling-Braakhuis

January 3, 2018 at 1:26 pm

kom er net achter dat ik toch ook echt opgelicht ben… 14 dec voor € 75,– besteld en betaald.
op mijn account sta ik nog steeds in de wacht…
Door de feestdagen dacht ik eerst nog dat het nog wel zou komen maar inmiddels weet ik dus wel beter.
Medicijn besteld die tumorcellen kan doden, dus was wel enige haast bij…
Echt erg hoe deze mensen hier mee weg komen en dat ze deze praktijken kunnen uitvoeren…
voel me zwaar bedonderd…heb ik mijn emoties van dat moment te snel besteld…normaal ben ik veel alerter en voorzichtiger…
hoop dat anderen deze reacties op tijd zullen lezen…met vriendelijke groet, Maria…

Peter

January 11, 2018 at 6:17 am

Voor €70 besteld bestelling staat al 2 maanden in de wacht. 10 keer kontaktformulier ingevuld 0 reactie , oftewel genaaid!!!

  Timmermans

  January 13, 2018 at 11:38 am

  Doe aangifte bij de politie zodat zij deze praktijk kunnen stoppen. Het bedrijf medicijnen-kopen.nl is al ontbonden in de UK. Het is nu van belang dat de site uit de lucht wordt gehaald zodat anderen niet in deze valkuil trappen. De man en zijn gegevens zijn traceerbaar vanwege zijn actieve bankrekeningnummer.

   Manuela B.

   January 25, 2018 at 8:40 pm

   Ik heb ook juist aangifte gedaan! Die flikkers moeten echt gepakt worden!

gerard kuiper

January 12, 2018 at 2:15 pm

koop hier niks……vuile oplichters

Peter

January 13, 2018 at 10:33 am

Niet deze site gebruiken, maandag ritalin besteld. Gelijk betaald met ING (50 euro) en nooit wat ontvangen, geen mails niks meer.
Wanneer je het contactformulier invult ontvang je een error wanneer je deze wilt versturen. Kan deze niet uit de lucht gehaald worden ofzo?

D

January 18, 2018 at 6:49 pm

10-01-2018 bestelling geplaatst, bestelling in de wacht nog steeds. Vandaag gekeken op de site en deze is uit de lucht gehaald door achterstallige betalingen.

Net contact met de bank gehad, deze kunnen niks voor mij/ons betekenen. Advies van de bank is aangifte doen bij de politie. Zij schatten de kans zeer klein dat ik het bedrag of een gedeelte ervan terug krijg. Bang dat we de bedragen nooit meer terug zien.

Karin

January 23, 2018 at 6:51 pm

Ook ik ben opgelicht voor €60,- terwijl ik de medicijnen hard nodig heb. Ik doe het nooit meer. Ik sta al sinds 16 januari in de wacht. Heb contactformulier ingevuld maar helaas geen reactie.

Stevie

January 24, 2018 at 10:07 pm

Tja,
Ook bij mij hetzelfde laken van een pak als de rest van de slachtoffers hier. Want slachtoffers zijn we gewoon van dit stelletje ………. We zouden ons eigenlijk moeten verenigen (samen sta je sterk) en zo proberen erachter te komen wie er daadwerkelijk achter deze site zit. Wellicht als we ons hier samen hard voor maken kunnen we de eikel(s) die hier achter zitten een paar slapeloze nachten bezorgen zodat ze zelf “high om their own supply” moeten…. Politie ?? (geloof me “i’ve been there”)……. aangifte laten opnemen door de lokale afdeling van de scouting heeft meer zin….. Maar er moet toch een manier zijn om dit soort figuren aan te pakken. Mijn voorstel zou zijn we verenigen ons (grondrecht) en gaan dan es naar de Politie desnoods met cameraploeg er al bij (vast wel een zender te vinden die hier wel oren naar heeft) en dan zelf natuurlijk ook aan de slag….. Ook deze koekenbakkers laten namelijk sporen achter op internet waar best wel “muziek” in zit….. Maar zoals gezegd, alleen maakt te weinig indruk, we moeten als groep aan de slag !! Ik hoor/lees dus heel graag. Gratis tip is iig al dat als je iets voor 1e keer besteld op een (voor jou) nieuwe website dat je die 1e eerste bestelling maar een “kleine” doet. Dan is de schade ook niet meteen zo groot als je (zoals dus ook hier) slachtoffer van oplichting wordt……. EN (mocht dat nog niet doorgedrongen zijn): Bestel dus NOOIT iets op medicijnen-kopen.nl…. Doneer dat geld dan giro 555 oid, heeft tenminste iemand er nog iets aan.

Manuela B.

January 25, 2018 at 8:42 pm

Mensen doe a.u.b. online aangifte bij de politie. Achter dat rekeningnummer moet iemand schuil zitten!

NuKappen

February 19, 2018 at 11:00 am

@ Schulze te H. Fijn dat je dit leest. __Alle__ sites moeten down. Niet alleen medicijnen-kopen.nl

Danny

March 21, 2018 at 9:14 am

Het blijkt dat die Schulze de hele boel in de maling heeft genomen.. kostte mij €50,- maar goed heb nu wel een goed adres.

jeroen nieterink

March 28, 2018 at 2:30 pm

is dit alleen medicijnkopen.nl of ook .com
ik zal het graag willen weten.
graag reactie

  admin

  March 28, 2018 at 2:48 pm

  Hallo, het gaat hier om medicijnen-kopen.nl. medicijnkopen.nl lijkt niet actief te zijn en medicijnkopen.com dat zijn wij. Wij leveren zelf geen medicijnen uit, maar kunnen wel doorverwijzen naar bewezen betrouwbare aanbieders die met geregistreerde apotheken samenwerken.

jeroen nieterink

March 28, 2018 at 2:33 pm

die Schulze ingbank zeker he.
dan hangen we er ook in de lul ik ga aangiften doen

Anne

April 4, 2018 at 8:19 am

Ook ik ben belazerd door Schulze met zijn ING rekening. Maar aangifte doen wordt wat lastiger als je zelf ritalin hebt besteld. Dat geldt net zo goed voor mensen die oxycodon of iets gaan bestellen. Allemaal medicatie binnen de opiumwetgeving dus dan heb je zelf ook iets gedaan wat niet mag. En zo kan Schulze lekker doorgaan want mensen gaan geen aangifte doen.

Anne

April 4, 2018 at 8:56 am

Medicijnen-apotheek.com is dus ook van die Schulze!!!

Nm

May 15, 2018 at 5:29 am

Ik heb ruim een week geleden medicijnen besteld via medicijnenshop.com. Ik heb nog steeds niets gehoord, wie heeft hier ervaringen mee? Ik baal enorm….

Caty

June 20, 2018 at 3:53 am

Heb besteld hoorde niks denk dat ze opgedoekt zijn kreeg gelukkig via de post no me envelop terug die zat in me brievenbus met geld er nog in blij mee maar dit nooit meer

Laat een reactie achter