Medicijnen kopen via internet: ervaringen

medicijnen kopen via internet ervaringen

Is het betrouwbaar, medicijnen kopen via internet? De ervaringen van anderen zeggen over het algemeen veel en kunnen je helpen voor jezelf een antwoord te krijgen op deze vraag. Net als de vragen of medicijnen kopen via internet goedkoop en snel kan. Vandaar dat wij hieronder de uitkomsten publiceren van ons onderzoek naar de ervaringen met medicijnen kopen via internet.

Medicijnen kopen via internet: ervaringen met snelheid

Medicijnen kopen via internet is volgens de ervaringen van anderen een snelle manier om aan de gewenste geneesmiddelen te komen. Veel klanten van deze online medicijnverstrekkers noemen dit dan ook als een groot pluspunt. In plaats van dat je eerst langs de dokter moet en vervolgens nog langs de apotheek, onderga je online een doktersconsult voor een recept en worden je medicijnen snel en discreet thuis afgeleverd. Dus de ervaringen van de meeste klanten die met betrouwbare aanbieders van doen hebben, zitten op het gebied van snelheid goed.

Medicijnen kopen via internet: ervaringen met betrouwbaarheid

Een belangrijkere vraag is echter: is medicijnen kopen via internet betrouwbaar? Dit antwoord is helaas iets complexer. Het hangt namelijk af van de aanbieder die je selecteert. Hierover lees je meer bij de ervaringen met aanbieders (zie ook onderaan dit bericht). Heb je de juiste aanbieder te pakken, dan zit het ook met de betrouwbaarheid over het algemeen goed.

Medicijnen kopen via internet: ervaringen met de prijs

Mensen die medicijnen kopen via internet, betalen over het algemeen iets meer dan mensen die hun middelen via de dokter bij de apotheek halen. Zie het als een beetje extra prijs voor een beetje extra service. Je hoeft namelijk je huis niet uit. Helemaal fijn is het, als je medicijnen zoekt voor een aandoening die je liever niet met je arts of apotheker bespreekt. Als dat zaken zijn waar je waarde aan hecht, is het prijsverschil snel vergeten!

Medicijnen kopen via internet: ervaringen met aanbieders

Op het gebied van medicijnen kopen via internet lopen de ervaringen met aanbieders uiteen. Je kunt nergens bij een betrouwbare online apotheek zonder recept medicijnen bestellen. Wel zijn er 2 aanbieders die je eerst in contact brengen met een arts voor het recept en vervolgens met een apotheek voor het medicijn, en dat zijn Treated.com en Dokter Online. Het consult wordt afgenomen door een officiële arts, en de geregistreerde apotheek levert altijd het originele merkmedicijn.

Pas op voor deze aanbieders!

Helaas zijn niet alle aanbieders even betrouwbaar. Wij zoeken het voor je uit. Pas extra goed op voor de volgende aanbieders:

Medicijnen kopen via internet: jouw ervaringen?

Medicijnen kopen via internet is in de VS al heel normaal. Daar zijn de ervaringen op dit gebied dan ook goed. Steeds meer mensen in Nederland kiezen eveneens voor deze manier. Hierboven las je wat wij hebben ontdekt over hun ervaringen. Maar hoe zit het met jouw ervaringen? Heb jij wel eens gekozen voor online medicijnen bestellen? Zo ja, dan lezen we graag jouw mening! Laat in de reacties weten hoe jouw ervaringen zijn!


43 Reacties

sandra

June 9, 2016 at 9:01 am

iets gekocht en betaald bij medicijnen-kopen.nl echter er wordt niet geleverd, niet gereageerd op emails en niet op reacties op de site.

  admin

  June 14, 2016 at 9:20 am

  Dag Sandra, wat vervelend om te lezen. Helaas hebben wij zelf geen contact met de mensen achter medicijnen-kopen.nl. Hopelijk lost het zich nog op. Bedankt dat je dit wilde delen!

  Sandra

  October 17, 2016 at 5:38 pm

  Zelfde ervaring met medicijnen-kopen.nl
  Besteld, niets gekregen. Geen reactie op mijn mail. NIET bestellen daar!

Ronald

June 14, 2016 at 12:19 pm

Hoi Sandra, ook ik ben opgelicht bij deze site
Wel betaald maar niet geleverd.

Ze reageren ook niet op contactformulier.

Stef

July 7, 2016 at 10:35 am

Ik heb ook besteld, betaald en niet meer vernomen. Hebben jullie aangifte gedaan?

V. Diederik

July 13, 2016 at 10:49 am

Ik heb zelf ook medicijnen bij , medicijnen- kopen.nl besteld.
Ik heb betaald met ideal en niks ontvangen en er word ook niet gereageerd op al mijn berichten.
Nu 8 dagen geleden en nog steeds niks gehoord of ontvangen, treurige oplichting gewoon, maar ik ga wel aangiften doen!!!!!

Jan-jaap

August 5, 2016 at 2:22 pm

Ik ben helaas ook genaaid op medicijnen-kopen.nl…

Ikke

August 12, 2016 at 8:49 am

Ik ook betaald en niets ontvangen. De website is inmiddels ook uit de lucht en het mailadres niet meer in gebruik.

Linda

August 15, 2016 at 8:19 pm

Ben helaas het zoveelste slachtoffer van deze oplichters. Maar de website bestaat nog steeds en is niet uit de lucht. Dat kan toch niet??????

michiel

September 30, 2016 at 7:07 pm

ik bestel al maanden en alles wordt nstjes thuisbezorgd soms zelfs met een extratje ik ben erg tevreden over deze shop. er is 1 x verkeerd bezorgd en na een paar keer mailen opgelost
.

  Willen

  October 6, 2016 at 10:27 am

  Is dit echt zo? Ik heb namelijk gister een bestelling geplaatst ik heb ook nog niks binnen ik houd jullie op de hoogte maar ik verwacht ook niks te krijgen

Lisa

October 5, 2016 at 11:35 am

Ik heb zelf ptss en een gegeneraliseerd angststoornis. alles wordt altijd keurig op tijd geleverd. Eindelijk kan ik weer over straat zonder over mijn schouder te hoeven kijken ik ben verlost van deze vreselijke klachten en ben een super tevreden klant.

  a.

  November 19, 2017 at 9:47 am

  Waar heb jij besteld ?
  En kun je daar alleen met bitcoins betalen ?

Jeffrey

December 6, 2016 at 4:13 pm

Ook besteld en niks binnen gekregen. Wel reactie via de mail dat mn order verwerkt was. Verder opgelicht hellaas

Larissa

April 6, 2017 at 12:38 pm

Oplichters ook ik ben er ingetrapt, 2x een bevestiging mail maar niks gekregen, en van de bovenste reacties zijn volgens mij mensen van de site zelf, heb vaker bestelt via internet altijd goed gegaan. Voortaan eerst googlen dan had ik t van te voren kunnen zien. Niks bestellen bij medicijnen-kopen.nl Is fake en oplichters

Anne

May 27, 2017 at 11:10 am

Sommige bedrijven hebben ook bedrijven onder een andere naam, maar dit is precies dezelfde website
met waarschijnlijk dezelfde mensen erachter.
Zoals Medicijnenkopen.be en Online Medic. Na betaling heb ik niets ontvangen. Geld weg voor niets.

Marko

June 2, 2017 at 10:22 pm

Apotheker-online.nl is ook een prutsbedrijf.. Besteld, betaald, vele keren proberen te mailen of via een contact pagina, maar zonder succes. Gewoon klinklare oplichting. Ik hoop dat ze een keer goed tegen de lamp lopen.. Hufters..!! :-((

Mariane

June 10, 2017 at 10:43 am

Op 30 mei jl heb ik voor een aardig bedrag medicatie besteld bij deapotheker.com. Na heftige mailwisseling durven ze nog te beweren dat de enveloppe binnen komt…………

  nat

  June 14, 2017 at 5:54 am

  Ook hier besteld.
  Durfde geld niet in envelop te doen daar is 140 euro te veel voor.
  Dus heb via ideal bitcoins betaald.
  Nu beweren ze 2 verschlende dingen.
  1e mail was er maar 57 euro binnen gekome2e mail 70 dollar?!
  Heb ze het bankafschrift gestuurd waar precies opstaat bedrag en de bitcoins.
  Ben be ieuwd of ik nog een reactie krijg….

Willemijn

July 2, 2017 at 4:12 pm

Maar wat is dan wel een betrouwbare site?

Henny jongsma

July 7, 2017 at 11:42 pm

Hoi

Ik heb de medicatie gelukkig gisteren ontvangen.

  jeroen

  August 1, 2017 at 12:12 pm

  Hoi Henny.
  Ik sta verbaast dat je jou bestelling WEL hebt ontvangen.
  Ik wacht nog steeds vanaf 10-07 17 op mijn bestelling. Kan ook met geen mogelijkheid in contact komen. Enige suggestions ?

   admin

   August 2, 2017 at 8:18 am

   Hallo,
   Bij welke aanbieder hebben jullie besteld? Dit is een algemene pagina namelijk.

Anoniem

September 23, 2017 at 12:23 am

Bij mij is het wel gelukt om bij online-apotheker.net te bestellen en de levering bezorgt te krijgen echter dit ging niet van harte.
Ik heb een kleine proef bestelling gedaan om te kijken of ze over de brug zouden komen.
Dit deden ze niet.
Vervolgens heb ik ze verteld dat ik ze nogal achterlijk vond omdat dit nog maar een kleine bestelling was om hun betrouwbaarheid te testen waarna ik grotere bestellingen zou gaan plaatsen.
Met de woorden geen achting te hebben voor kruimeldieven en ze veel plezier met het klein geld te wensen boden ze hun excuses aan en kwamen over de brug.
Toen ik een tweede grotere bestelling plaatste heb ik in de opmerkingen gezet dat ze beter geen domme dingen konden gaan doen omdat ik ze nog steeds aan een test onderwierp en dat ze of konden gaan voor eenmalige diefstal of daadwerkelijk hun bedrijfje gestalte konden geven met regelmatige inkomsten.
Zo hebben we een behoorlijke tijd stabiele leveringen gehad waarna hun website uit de lucht was geplukt en ze elders weer begonnen.
Waar het denk ik in het kort op neer komt is dat het kan helpen ze een worst voor te houden en net iets harder te zijn dan zij.

lisa

November 9, 2017 at 2:25 pm

ik wil graag iets kopen bij medicijnenkopen.com
hoe kan ik nagaan of die webwinkel betrouwbaar is?
of heeft iemand ervaring met deze webshop?

G.S. Wijkens

November 15, 2017 at 9:24 am

geachte heer, mevrouw,
Ik heb uw artikel gelezen over betrouwbare en onbetrouwbare leveranciers.
Hierin meld u dat Treated.com en Dokter Online betrouwbaar zijn.
Echter als ik op jullie site klik op medicijnen bestellen wordt ik door verbonden met medicijnen.com welke u beschrijft als zijnde onbetrouwbaar!!!
Hoe kan dit?

G.S. Wijkens.

Res peulen

January 8, 2018 at 10:25 pm

Ook ik heb 155 euro betaald. Dit omdat ik klein schalig LIEFDADIGHEIDS WERK VERRICHT. 18 december besteld meteen betaald en afschrift gestuurd. Tot vandaag niets ontvangen. Hoe Kun je zo schofterig zijn??? Hoe Kun je zo leven. Inmiddels (advocaat zijnde)…ga ik morgen alles in gang zetten om deze mensen aan te klagen. Je biedt iets aan, er wordt betaald maar leveren jo maar!!!!! hier dus niets bestellen. Mijn bestelling 2079 met bedrag 155 Nasr deze vieze profiteurs. Je komt je zelf wel tegen dhr j schulze

  admin

  January 9, 2018 at 8:47 am

  Beste heer Schulze, bij welke aanbieder had u besteld?

  Mia

  March 5, 2018 at 3:49 pm

  Dit is een serieuze vraag maar zijn “wij” wettelijk dan niet fout om medicatie zonder recept te kopen?
  Is dat niet de reden dat ze er mee weg komen, niemand durft ze aan te geven?

   Jurgen

   March 7, 2018 at 12:37 pm

   Nou zo illegaal is het blijkbaar niet. Kijk naar Dokteronline. Je kan zo alle gegevens van iedereen vinden maar die worden toch ook niet opgepakt? Met die oplichters is een ander verhaal. Die verbergen zich wel. Maar dat is misschien schaamte van degene die opgelicht is. Of teveel moeite voor paar tientjes. Of politie doet niets met enkele aangifte.

Roos

February 17, 2018 at 11:35 am

Heeft er ook iemand ervaring met mijn-apotheker.com?

Solero

March 23, 2018 at 8:05 pm

Medicijnen besteld via internet en betaald.
Het geld in een enveloppe gedaan, met de bestellng en mijn adresgegevens er bij en aangetekend verstuurd.
Medicijnen waren niet te leveren.
Niks geleverd em 45 euro kwijt.
Nooit meer daar bestellen.
Na herhaalde mailtjes niets geleverd.

  admin

  March 24, 2018 at 11:08 am

  Hi Solero, dat is vervelend om te lezen. Waar had je besteld? Dit is een algemene pagina over positief en negatief beoordeelde aanbieders.

Meisje

May 13, 2018 at 8:08 am

Mensen, wees blij dat er niks geleverd word.Ik ontving wel wat van de boven staande site.Ik ben zo ziek geworden van deze nep pillen dar ik in het zkh ben beland.Als je al wat ontvangt krijg je misschien eerste x de echte maar daarna niet meer.

  admin

  May 14, 2018 at 6:40 am

  Dag meisje, welke site bedoel je precies?

Meisje

May 23, 2018 at 11:10 am

Admin onlinemedic

  admin

  May 23, 2018 at 2:33 pm

  Dag Meisje, deze site was ons nog niet opgevallen. We gaan ernaar kijken!

Alice

October 3, 2018 at 1:27 pm

Anoniem,
En alle andere mensen die wel medicatie hebben ontvangen.Hebben jullie het idee dat jullie orginele medicatie hebben ontvangen?

Astrid

May 16, 2019 at 9:55 am

Ik had medicijnen besteld via mijn-apotheek.net, 52 euro en niets gekregen , criminelen van het ergste soort !!!!

  admin

  May 16, 2019 at 10:00 am

  Beste Astrid, bedankt voor de tip. We gaan ernaar kijken!

Laat een reactie achter