Medicijnen voor concentratie

Medicijnen voor concentratie kopen?

Zoek je medicijnen voor concentratie? Vraag de online arts naar het medicijn Zyban:

Zyban kopen bestellen zonder recept
Zyban (Bupropion) 150 mg nodig voor concentratie?

Medicijnen voor concentratie bij ADHD: Zyban

Wie op zoek is naar een medicijn voor concentratie bij ADHD, kan het middel Zyban met de werkzame stof Bupropion overwegen. Dit medicijn wordt over het algemeen ingezet bij stoppen met roken. Het is dan ook niet bekend wat het precies doet voor mensen met ADHD. Wel is bekend dat het medicijn ‘de scherpe randjes’ eraf haalt, waardoor iemand zich beter kan concentreren. Lees hier meer over Zyban of Bupropion kopen.

Met welke medicijnen kun je je beter concentreren?

Uit onderzoek blijkt dat 11 procent van de studenten medicijnen (of zelfs drugs) gebruikt om zich beter te concentreren. Hiervoor gebruiken zij behoorlijk zware middelen die normaal gesproken niet zonder recept verkrijgbaar zijn. Zeer onverantwoord. Maar er zijn ook verantwoorde (homeopathische) medicijnen om de concentratie te verbeteren.

Drugs en medicijnen die voor concentratie gebruikt worden

De medicijnen en drugs die de studenten voor hun concentratie gebruiken, liegen er niet om: 60 procent van de gevallen slikken studenten Ritalin en 14 procent van de keren gaat het om adderral, 2 medicijnen die worden gebruikt voor ADHD. Voor 9 procent van de keren volstaat Modafinil, een medicijn tegen narcolepsie dat in een enkel geval bij ADHD wordt toegepast. Nog eens 35 procent van de momenten wordt gegrepen naar verboden middelen, en gebruikt de student speed. In 8 procent van de gevallen gaat het om ‘overige middelen’. Een optelsom leert, dat een flinke groep binnen deze 11 procent gebruikers verschillende middelen door elkaar gebruikt. Schrikbarende berichten.

ADHD

Uiteraard zijn er ook gevallen van ADHD, waarbij medicijnen worden voorgeschreven om de concentratie te verbeteren. In zo’n geval schrijft de arts, vaak in samenspraak met een psychiater, middelen als Ritalin, Concerta of een ander medicijn voor. In zo’n geval is het gebruik van het medicijn verantwoord.

Betere concentratie zonder zware medicijnen of drugs

Wie een betere concentratie wil, kan beter geen zware medicijnen als Modafinil kopen. De bijwerkingen liegen er niet om, en de neveneffecten op het lichaam op lage termijn (zeker bij een drug als speed) kunnen ingrijpend zijn. Er zijn verschillende middelen op de markt die kunnen helpen tijdens het studeren. Hieronder behandelen we er 2.

Biodream Remind

Helder van geest zijn is een vereiste om je goed te concentreren. Dit homeopathische medicijn combineert kruiden die als doel hebben om de geest helder te houden en het geheugen te verbeteren. Onder de bestanddelen bevinden zich ook Ginkgo, L-serine en verschillende fosfolipiden. De samenvoeging van deze ingrediënten bevordert de concentratie.

Bio-Biloba

Bio-Biloba heeft een andere werking dan Biodream Remind. Het stimuleert de bloedsomloop. Daardoor doorbloeden verschillende delen van het lichaam, waaronder het hoofd, beter. Dit heeft tot gevolg, dat je concentratie verbetert. Hiervoor zorgt een gepatenteerde mix van Ginkgo en terpeenlactonen. Het middel is bovendien door de consumentenbond als beste getest. Naast de concentratie, helpt Bio-Biloba tegen koude voeten en handen en kan het vermoeide benen verlichten.


Laat een reactie achter