Medicijnen zonder recept

Medicijnen zonder recept bestellen?

Medicijnen zonder recept bestellen? Als het gaat om vrij verkrijgbare geneesmiddelen, is dit heel normaal. Maar kun je ook receptplichtige medicijnen zonder recept bestellen? Dit raden we je ten zeerste af. Vraag daarom een online artsconsult aan als je online je geneesmiddelen wilt verkrijgen. Onder begeleiding van een geregistreerde arts kun je online het juiste geneesmiddel vinden en thuisbezorgd krijgen. De arts schrijft eerst een recept uit, waarmee je (online) bij een geregistreerde apotheek je middelen kunt verkrijgen. Dit is veiliger dan zomaar medicijnen zonder recept bestellen.

Medicijnen zonder recept: meer info

Hieronder vind je op alfabetische volgorde de toepassingen waarvoor je bij betrouwbare aanbieders geneesmiddelen kunt vinden. Deze medicijnen zijn niet zonder recept verkrijgbaar, maar met tussenkomst van de online arts. Die schrijft hiervoor een recept uit, waarna een apotheek het middel kan leveren. Voor de volledigheid raden we je aan ook de zoekfunctie in de site te gebruiken als je een bepaald medicijn niet kunt vinden. Of bekijk ons volledige overzicht van medicijnen op alfabetische volgorde.

Volledig overzicht van alle medicijnen? Ga dan direct naar medicijnen bestellen

medicijnen zonder recept kopen

A

B

C

D

Diabetes medicijnen

E

Erectie medicijnen

G

H

J

Jicht medicijn

K

Klaarkom remmers

L

Laxeerpillen

M

N

Narcolepsie

O

Overgang pillen

P

R

S

W

Wormenkuur

Z

Zwangerschapstest

Medicijnen zonder recept: waarom niet?

Veel aanbieders bieden tegenwoordig medicijnen zonder recept aan. Net als boodschappen en andere goederen bestel je online in een webshop alles wat je wilt hebben in elke mogelijke hoeveelheid. Vervolgens reken je (vaak via moeilijke methoden, zoals omrekenen naar bitcoin) af en krijg je (hopelijk) de medicijnen thuisgestuurd. Waarom moet je niet op deze manier medicijnen zonder recept bestellen? We noemen de 3 grootste redenen:

  1. Niemand controleert of je de middelen veilig kunt gebruiken.
  2. Het is maar de vraag of je ooit deze ‘medicijnen zonder recept’ geleverd krijgt.
  3. Als je een levering krijgt, is het maar de vraag of het geen nepmedicijnen zijn.

Medicijnen met een recept online verkrijgen: 4 stappen

Medicijnen zonder recept kopen is, zoals je hierboven zag, geen goed idee. Regel je medicijnen via een van de betrouwbare aanbieders. Dit doe je in 4 stappen. Deze stappen heb je vrij snel doorlopen, en zorgen ervoor dat een online arts kan bepalen of het medicijn geschikt is voor je. Als je klaar bent met deze stappen, kan het medicijn worden opgestuurd en heb je het vaak al binnen 24 tot 72 uur in huis. Lees hieronder meer over het proces.

medicijnen zonder recept bestellen

Stap 1: regel een behandeling

Via de knop “Regel een behandeling voor mij” start je een behandeling. Bij andere aanbieders selecteer je eerst het medicijn in de sterkte en hoeveelheid die je wenst. Ook kun je ervoor kiezen om eerst bij ons het juiste medicijn te selecteren, zodat wij je naar de goedkoopste apotheek sturen waar je deze originele medicijnen op recept kunt krijgen.

Stap 2: vul de vragenlijst in

Omdat de medicijnen receptplichtig zijn en jij zonder recept bij de online aanbieder komt, zal een online dokter jouw aanvraag bekijken en goedkeuren. Dit is altijd een geregistreerde, officiële arts. Vul de vragenlijst volledig en naar waarheid in, zodat de arts goed kan bepalen of jij de medicijnen probleemloos kunt gebruiken. Is dit zo? Dan schrijft de arts voor de medicijnen een recept uit.

Stap 3: rond de bestelling af

Als de arts voor de medicijnen het recept heeft uitgeschreven, kun je je order plaatsen en de behandeling betalen. Je betaalt met de methode van jouw keuze, zoals iDEAL of een creditcard. Als de betaling is voltooid, wordt het medicijn opgestuurd.

Stap 4: neem het medicijn in ontvangst

Heb je op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag vóór 17.00 uur besteld? Dan wordt het medicijn vaak de volgende dag nog afgeleverd. Geen zorgen dat eventuele nieuwsgierige huisgenoten zien wat je besteld hebt: de medicijnen komen in een onherkenbare, discrete verpakking.

Direct naar de apotheek?

Je kunt ook direct je behandeling voor een recept voor de medicijnen starten bij een betrouwbare aanbieder. Klik op de links hieronder om naar de aanbieder van jouw keuze te gaan:

Aanbieder die werkt met EU-geregistreerde apotheken >>

Aanbieder die werkt met een gecertificeerde Britse apotheek >>


3 Reacties

Bertus

January 3, 2018 at 4:28 pm

Vaak besteld via deze apotheken en altijd gekregen altijd topservice!

therese

February 20, 2019 at 11:37 am

Ik wil graag dizapam

    admin

    February 20, 2019 at 12:25 pm

    Hallo, Diazepam is niet online via een betrouwbare aanbieder te krijgen. Wij kunnen je hier dan ook niet mee verder helpen.

Laat een reactie achter